Maiden England World Tour 2012
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England World Tour 2012
W moim poprzednim poście. Kto chce ten dostrzeże i odczyta...
M.
M.
Na Rockline, ma być też parę rzeczy z SIT!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Skąd info odnośnie SIT??RALF pisze:Na Rockline, ma być też parę rzeczy z SIT!
Mają grać też [SPOILER]The Prisoner[/SPOILER].
-
Deleted User 5490
Wasted Years i Heaven Can Wait?RALF pisze:Na Rockline, ma być też parę rzeczy z SIT!
Pewnie o tą parę chodziło.
Set na bank będzie oklepany, nie ma czym sie jarać 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
To, to przeczytałem, natomiast pytałem gdzie się wypaplał, co już wiem. Prisoner ciekawie. Tydzień i będzie jasne.beaviso pisze:W moim poprzednim poście. Kto chce ten dostrzeże i odczyta...
Z SIT: nie ma co liczyć chyba na CSIT i Alexandra (zbyt długie) i tak że grają SSOASS, ciekawe czy całe? Cieszyłbym się z Loneliness czy Stranger in..., bo Wasted chyba pewne.
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

nie martwcie się! Fear of the Dark będzie na pewno!
A jak mają je zagrac ? W połowie ??? Jasne ze będą grać całeSlaug pisze:i tak że grają SSOASS, ciekawe czy całe?
Who motivates the motivator
Niektóre teorie spiskowe definiują SSOASS również jako płytę, wtedy to zdanie również ma sens.
bylo do przewidzeniabeaviso pisze:Spoiler:
Zagrają SSOASS - Adrian się wygadał
M.
RALF pisze:Na Rockline,
no to 5 dni i wszystko jasne
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Maiden zakończyli już próby w Ft. Lauderdale na Florydzie, a jutro w Charlotte zaczynają się tzw. production rehearsals czyli próby sceny (oświetlenie, produkcja oraz wykonanie całego setu w warunkach koncertowcyh). Podsumujmy więc to co wiemy na temat trasy (poniżej SPOILERY).
- Zagrają zarówno klasyczne kawałki, z których są znani (Hallowed, Fear of The Dark, Trooper itp.) jak i kilka dawno nie granych numerów, z których na razie potwierdzone są "Seventh Son Of A Seventh Son" i "The Prisoner" (oraz poniekąd "Infinite Dreams" skoro H powiedział, że zaprezentują 6 utworów z 7th Sona - wiadomo, że będzie to raczej 6-tka grana na oryginalnej trasie w 1988 r.)
- Scenografia oraz światła będą nawiązywały do tych z trasy 7th Tour.
- Adrian zasugerował, że zobaczymy aż 3 (
) wcielenia Eddie'go.
- Po raz pierwszy od trasy Somewhere Back In Time pojawi się pirotechnika.
- Zagrają zarówno klasyczne kawałki, z których są znani (Hallowed, Fear of The Dark, Trooper itp.) jak i kilka dawno nie granych numerów, z których na razie potwierdzone są "Seventh Son Of A Seventh Son" i "The Prisoner" (oraz poniekąd "Infinite Dreams" skoro H powiedział, że zaprezentują 6 utworów z 7th Sona - wiadomo, że będzie to raczej 6-tka grana na oryginalnej trasie w 1988 r.)
- Scenografia oraz światła będą nawiązywały do tych z trasy 7th Tour.
- Adrian zasugerował, że zobaczymy aż 3 (
- Po raz pierwszy od trasy Somewhere Back In Time pojawi się pirotechnika.
no to wow! i czekamy do piatku
a potem do 2013 
Nieźle, super, świetnie w zasadzie
Z tym setem genialnie będzie! Może na trasach albumowych Ironi lecą standardy, ale na historycznych potrafią miło zaskoczyć!
Do Eddiego jak zaywkle mam neutralne podejście, będzie świetne przedstawienie i tyle
Z tym setem genialnie będzie! Może na trasach albumowych Ironi lecą standardy, ale na historycznych potrafią miło zaskoczyć!
Do Eddiego jak zaywkle mam neutralne podejście, będzie świetne przedstawienie i tyle
Emocje rosną, nie mogę się już doczekać relacji i wideo z czwartkwego koncertu. No i oczywiście europejskiej trasy w przyszłym roku.
W końcu coś porządnego grają.
dopóki nie mają coverów za dużo to ZAWSZE coś porządnego grają....
Kiedy ostatni raz zagrali cover na żywo? Możesz pomylić się o rok.
Mu właśnie chodzi, że zawsze genialnie grają i racje ma