Jesteś pewien? A co było z Heaven Can Wait? ;P
Somewhere on Tour 2023 SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere on Tour 2023 SPEKULACJE
5 z SiT to już wystarczający powód, by ta setlista była w dechęAncient Mariner pisze: ↑czw paź 06, 2022 3:42 pm Na trailerze jest widoczny wynik meczu: Samurai 5 - Cyborgs 5![]()
Czyli 5 z Senjutsu, 5 z SiT, 5 kotletów.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na tej trasie na zmiane grali Revelations przeciez
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Janick zagra solo Adriana w ATG, a Strangera będą grać na zmianę
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To by była zbrodnia
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Xardas2309
- -#Invader

Tak teraz myślę. Aż włączyłem sobie CSIT. Wydaje mi się że nie dadzą rady. Chyba że jako wejście. Jakoś nie widzę żeby ten kawałek zagrali wolniej
Dla mnie ta trasa ma dla mnie wielce sentymentalny wydźwięk. Byłem na koncercie w Łodzi promującym SiT. To był mój drugi koncert IM, po pierwszym od Powerslave. Ludzie, w latach 80-tych coś takiego zobaczyć i povzuć moc dźwięku w polskiej rzeczywistości to było jak wybuch atomowy. Piękne czasy. We wtorek kupuję bilet, muszę Ich znowu zobaczyć. Pozdrawiam wszystkich.
W Caught Somehwere in Time nie wierzę ale myślę że zagrają Wasted Years, Heaven Can Wait i Strangera. Na więcej nie ma co liczyć. O Alexandrze to można sobie pomarzyć i popisać tutaj na forum jedynie. NIGDY tego numeru nie grali na żywo i juz na pewno nie zagrają. Cieszyłbym się jedynie gdyby sięgnęli po tylu latach przerwy po wreszcie jakieś utwory z pierwszych dwóch płyt. Nawet ten głupi Wrathchild mógłby w końcu wejść albo Running Free pod koniec tak jak na starych trasach
- Emilio
- -#Lord of the flies

Podejrzewam, ze z SiT będzie "Wasted Years", ""Heaven Can Wait" i „Stranger in a Strange Land”. Zdziwi mnie jeśli dadzą coś jeszcze, np "Caught Somewhere in Time" czy "Sea of Madness" jak w oryginalnej Somewhere on Tour
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 5490
Sea of Madness, Caught Somewhere in Time i wymienione przez Ciebie kawałki są szyte wokalnie na starego Dickinsona. O Alexandrze można zapomnieć. Niekoniecznie z powodu Bruce'a. Myślę, że instrumentalnie go nie uciągną. Przecież oni grali go tylko w studio na płytę. Nigdy na żywo. To się nie uda. Te pięć dadzą radę. Więcej... wątpię.
-
Deleted User 5490
We wtorek się pewnie dowiemy jakie ceny, ale na taką trasę to szkoda kasy nie wydać. Być może jedną z końcowych jak i nie ostatnią. Oby nie.
Ciekawe czemu nie podali w rozpisce Wacen skoro już dawno było ogłoszone
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Re: The Future Past Tour 2023
Pierre Dolinski pisze: ↑czw paź 06, 2022 7:15 pmZawsze możesz poczekać aż się wyprzedadzą i kupić u konika.![]()
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Re: ??? Somewhere on Tour 2023 SPEKULACJE
Taki sam jak "pewna trasa z całym Senjutsu"
Przecież nie pierwszy raz to przechodzimy
www.MetalSide.pl
Jest soundtruckiem dla video, które promuje trasę - coś jak FTTGOG przy wirażach, jest też na grafice.
Tez tak myślę! Byl Cyborg podczas wspominkowej trasy, byl ten album choc po macoszemu potraktowany.
Skoro go odkopują ponownie to właśnie PO COS. I Alexander to jest TO COS. Jestem przekonany. Koncza niebawem kariere i wiedzą o tym, wiec czas spełnić marzenia fanów o czym wspomina Stefek w komentarzu do nadchodzącej trasy. Więcej epikow z Senjutsu bedzie HoE.
Alexander + HoE już jest wypas! A wiadomo, ze będzie jeszcze 1-2 niespodzianka z SiT.
Pomysl 5 na 5 bardzo dobry! Lubia się bawić ostatnio w takie rzeczy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Do tego jest na grafice promujacej trasę
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy