Skład Festiwalu cz. 2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Skład Festiwalu cz. 2
Na Empiku na Nowym Świecie wisi mega plakat - w wielkosci reklamy
. Chyba Mystic sie rozkreca. Wywiesili go dopiero po ogloszeniu supportu - Nightwish, wiec to moze potwierdzac teze o slabych supportach:(
no wiesz... ja sobie lepszego supportu niż Nightwish nie mogłem wymarzyć... 
-
El Dorado
a ja mogłemsobota pisze:no wiesz... ja sobie lepszego supportu niż Nightwish nie mogłem wymarzyć...
takie dajmy na to LORDI albo Dajmu Burgera
-
poison-girl
- -#Invader

ja tez sie ciesze ze zagraja nocne mary...sobota pisze:no wiesz... ja sobie lepszego supportu niż Nightwish nie mogłem wymarzyć...
moze umiem sobie wyobrazic lepsze supporty
ale ja tam sie na nightwishu bede bawic
moze nawet lepiej niz na deathcie czy trashu bo nie bede sie bala ze ktos mnie uszkodzi
Nie no, na pewno ktoś z Mystic ma głowę na karku. Chyba nie zadowala ich "wyjście na zero". To absurd. Po co cała zabawa jak nie osiągną z tego dużego zysku? Nie wiem na czym polega ich polityka ale każdemu zależy żeby udziobać jak najwięcej.WICKER MAN pisze:Oczywiście wszystko zależy od Mystic - jeśli koszt festiwalu zwróci im się przy ok. 20.000 sprzedanych biletów (w co jednak wątpię) to mogą sobie darować ściąganie innych większych gwiazd i dużą promocję. Jeśli jednak chcą zarobić, zyskać uznanie (udany festiwal w tym roku to szansa na podobne imprezy w kolejnych latach) i zrobić z tego wielkie wydarzenie muzyczne to muszą się jeszcze trochę postarać, a czasu robi się mało...
Chodzilo o to ze czekali na ogloszenie porzadnych supportów i wtedy wywiesili plakat - wiec raczej juz nic porzadnego nie bedzie oprocz Nightwish.sobota pisze:no wiesz... ja sobie lepszego supportu niż Nightwish nie mogłem wymarzyć...
A ja mam pomysł na rekleamę bo wspomniano o internecie jak tylko wróci mój głowny komp do domu i znajdę chwilę czasu to dołoże do swojej stonki link o mysticu a może nawet to taraz zrobię tylko że ostatnio mam problemy z wyrzutem plików na serwer ale pomysł chyba nie najgorszy
-
MissMadness
- -#Prodigal son

To może w takim razie sami zrobimy bannera reklamującego Mystic i każdy z nas, kto ma ochotę, wrzuci go na swoją stronkę. Ziarnko do ziarnka...
Sorry za off topa
Sorry za off topa
No i minoł kolejny tydzień a sapportów jak nie było tak nie ma...... 
Mystic zamieścił na swojej stronie zapis, że Dragonforce będzie supportem.
Coz za profesjonalizmPiwowarus pisze:Mystic zamieścił na swojej stronie zapis, że Dragonforce będzie supportem.
Wyglada to tak jakby DF mialby byc najwieksza gwiazda po Nightwishu
-
poison-girl
- -#Invader

goshIronkos pisze:Coz za profesjonalizmPiwowarus pisze:Mystic zamieścił na swojej stronie zapis, że Dragonforce będzie supportem.zamiast Nightwish napisali Nihgtwish
Wyglada to tak jakby DF mialby byc najwieksza gwiazda po Nightwishu
jak tak dalej pojdzie to sobie przyjada jacys black metalowcy z wloch
i power z ukrainy
aa!!!!!!!!!
i zagraja debiutancki koncert
-
IvonMaiden
- -#Invader

http://www.ticketone.it/JumpNews.asp?Id ... T&idUser=0
no prosze a w slonecznej Italii maja juz wszystko dopiete na ostatni guzik,nawet godziny wystepow...
kurde chcialabym zeby u nas juz tez podali cos takiego
no prosze a w slonecznej Italii maja juz wszystko dopiete na ostatni guzik,nawet godziny wystepow...
kurde chcialabym zeby u nas juz tez podali cos takiego
We włoszech gra Accept, ciekawe czy jest szansa na występ w Polsce??
O mamo,....jaki składzik, a my co, najtłisz?
-
Deleted User 1309
Nie mozna porównywac festiwalu I klasowego jakim jest Gods of Metal do naszego niby festiwalu
. Pozatym cena biletow nie ta , u nas to zaledwie 25 E gdy u nich 90 E 
O kurde no to naprawde neizły składzik mają we Włoszech
a u nas nie ma nawet 5 zespołów jeszcz epodanych
ehhhh
mogli by się postarać
Gdyby się bardzo zmobilizowali to mogli by i w Polsce stworzyć jakiś wielki festiwal
o którym mówił by cały świat
ale coś Mistic chyba nie ma aż takich planów
niestety
a u nas nie ma nawet 5 zespołów jeszcz epodanych
ehhhh
mogli by się postarać
Gdyby się bardzo zmobilizowali to mogli by i w Polsce stworzyć jakiś wielki festiwal
o którym mówił by cały świat
ale coś Mistic chyba nie ma aż takich planów
niestety
UP THE IRONS!!
:solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ale news.Piwowarus pisze:Mystic zamieścił na swojej stronie zapis, że Dragonforce będzie supportem.
Co do Accept to oczywiście szansa zawsze jest - kilka płyt tego zespołu wydał chyba Mystic...
Ciekawe info w sprawie ewentualnego występu Megadeth (z Blabbermouth.net):
Co do składu we Włoszech to rzeczywiście zapowiada się znakomity 2-dniowy festiwal - mimo że tylko na 25.000-30.000 osób (w porównaniu z 60-tysięcznym Stadionem Śląskim). Aczkolwiek ponoć organizacja ostatniego Gods Of Metal pozostawiała wiele do życzenia i ten fakt oraz wysokie ceny biletów na pewno nie wpłynęłyby dobrze na frekwencję więc promotor musiał się postarać przynajmniej jeśli chodzi o skład.DAVE MUSTAINE Says MEGADETH Will Not Play This Year's OZZFEST - Mar. 10, 2005
Dave Mustaine (o rozmowie ze swoim agentem):
"I expressed to him my desire to play Poland, Russia, Greece, Turkey, France, Portugal, Israel, and the Czech Republic before we end and he confided in me that there is an offer for France, Greece, Turkey, Israel, the Czech Repulic, Iceland, and possibly another Spanish show, and that he was working on Portugal, Russia, and Poland. So keep your fingers crossed!
O Dżizus jak będzie jeszcze Accept to jak dla mnie nie musi być już więcej supportów
super - na Kreatora i tak już od dawna przestałem liczyć
no ale szanse MegadetH wzrosły
no ale szanse MegadetH wzrosły