Czy to oznacza, ze nastepna potwierdzona gwiazda jest pani z mojego awatara bedaca jednoczesnie pania z Twojego podpisu ???[/quote]iron84 pisze:ciesze sie bardzo :]wiadran pisze:nie oftopujFear pisze: A tam smutno;] Trzeba być optymista;] Choć czasem jest trudno...
Gerbera SE weźciewszelkie nowe wypowiedzi umieszczaj tak:
wiadran pisze: ale musisz przyznac, ze moje Ci sie podoba![]()
Fear - nie boj siekiedys zrozumiesz co mozesz trzymac
No ten akurat moze zostac....
Fear: podpowiem, ze to nie jest PAŁA
czy to oznacza, ze jednak mam planowac wyjazd ???
Fear:
- Chuck Norris to wiecej niz osoba!
- wiekszosc to motloch i lepiej nie liczyc sie z nia - pamietaj - demokracja, nie ochlokracja
- wiecej cierpliwosci mlody adepcie metalu[/quote]
Wiadran: No pewnie, doszly do mnie informacje, ze jej gosciem specjalnym bedzie sam Pietrucha ze swym kulawym bandem
A jak latwo zauwazyc moje informacje zawsze sie sprawdzaja...
Fear: - Z drugiej strony jak wiekszosc jest nienormalna to nienormalnosc staje sie normalnoscia
-Przeanalizuj dokladnie adepcie caly ten temat i nasze pouczajace wypowiedzi...juz powinienes zalapac o co chodzi....[/quote]
no tak... Twoje informacje sie sprawdzaja, ale potem koncerty odwoluja
(to jest ostrzezenie dla wszystkich - wyrzuccie go bo Wam nawet namiot odwolaja
[/quote]
Nie potwierdzam, nie zaprzeczam...ale kto bedzie tlumaczyl Fearowi na miejscu co ma trzymac w lapkach ?
Wiadran pisze:chce jechac... ale chciec wbrew powszechnej opinii nie znaczy moc. niekoniecznie z wamiFear pisze:A właśnie, czy Ty wogóle chcesz z nami jechać?wiadran pisze:czy to oznacza, ze jednak mam planowac wyjazd ???![]()
-Wiem to...wiadran pisze:Fear:
- Chuck Norris to wiecej niz osoba!
- wiekszosc to motloch i lepiej nie liczyc sie z nia - pamietaj - demokracja, nie ochlokracja
- wiecej cierpliwosci mlody adepcie metalu
-Zależy od podjeścia.
-Człowiek jest młody, szalony i chce wiedzieć "coś niecoś o życiu"ja jestem raczej aspoleczny i asoscjalny ze sklonnosciami do socjopacji
a co do trzymania... zlituje sie i napisze
wypowiedz uzytkownika wiadran zostala ocenzurowana ze wzgledu na skrajna nieprzyzwoitosc oraz seksizm
No Fear dajesz dajesz...czuje, ze jestes juz bliskoooo
co do potwierdzania / zaprzeczania - nawet kiedys knajpe odwolali... wiec ostroznie z tym typem!
[/quote]
No to akurat moge smialo potwierdzic....
Wiadran pisze: o tak Fear! juz prawie doszedles! wierzymy w Ciebie!

...musialem...
Zycie jest brutalneWiadran pisze:no k... ale chamstwoFear pisze:wiadran pisze:wypowiedz uzytkownika wiadran zostala ocenzurowana ze wzgledu na skrajna nieprzyzwoitosc oraz seksizmwidac - do pewnych spraw musisz dojsc samemu...
Fear pisze:O to się nie martwiron84 pisze:Nie potwierdzam, nie zaprzeczam...ale kto bedzie tlumaczyl Fearowi na miejscu co ma trzymac w lapkach ?
No dobra... Skończmy "to coś", bo i tak wiadomo o co chodziiron84 pisze:No Fear dajesz dajesz...czuje, ze jestes juz bliskoooo![]()
One wiedza:
http://www.rg-rb.de/ch&k/2003/86/plod.jpg[/quote]
tamten wklejony to ultrasonograf dna oceanu?
i Fear - nie ! nie konczmy - smutno sie zrobi
a o czym one wiedza? o tym co jest na pierwszym obrazku?[/quote]
LUDZZZIIEEEE nie pijcie tego:
[/quote]o nie!! precz z tym paskudztwem... myslalem, ze odbyt, za przeporszeniem, wyrzygam po tym.... PRECZ :guns :guns[/quote]
nowa wypowiedz[/quote]
...a pomyslec, ze to wszystko przez krolika (no i przez ten magiczny napoj)[/quote]
przez magiczny napoj to tylko rzygalem... a krolik... who the f*ck is krolik?