METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
to jaki jest rozklad imprezy?? Bo kurde mam dylemat - chcialem sie dzisiaj na kurs zapisac na przewoz osob, ale kurde wypada on na popoludnia akurat w ten tydzien co jest trasa :/ O ile do Katow pewnie zdazylbym bez prolemu to do Kraka byloby ciezko, kolo 19 dopiero moglbym wyruszyc z Katowic.....
[quote="Szymon"]to jaki jest rozklad imprezy?? [quote]
wpuszczamy od 18:30
start koncertu chainsaw okolo 19:30
start koncertu paula okolo 21:00
PS Wkoncu sie doczekalem 100 glosow w ankiecie :]
wpuszczamy od 18:30
start koncertu chainsaw okolo 19:30
start koncertu paula okolo 21:00
PS Wkoncu sie doczekalem 100 glosow w ankiecie :]

Przypominam, że już tylko 2 tygodnie zostały do rozstrzygnięcia konkursu, w którym można wygrać prywatne spotkanie przed koncertem z Paulem Di'Anno i innymi muzykami grającymi na trasie Metal Maraton 2
Warunkiem wzięcia udziału w konkursie, jest zakupienie biletu poprzez CHAINSHOP na http://www.chainsaw.pl. Pięciu szczęśliwców zostanie wylosowanych spośród wszystkich osób co zakupiły w ten sposób bilety (proporcjonalnie do ilości zamówionych biletów)
Także, ci co chcą wygrać a jeszcze nie zakupili biletu to niech zrobią to jak najszybciej, bo czasu zostało niewiele

-
Deleted User 804
a nie dało by sie żeby po 5 przed każdym koncertem 
Kolega "długa krzywa bułeczka"(Deleted User 804 pisze:a nie dało by sie żeby po 5 przed każdym koncertem Very Happy
już nie mam tu najwięcej postów

Ty Szajba chyba masz powoli tzw problem alkoholowySzajba pisze:Kolega "długa krzywa bułeczka"(Deleted User 804 pisze:a nie dało by sie żeby po 5 przed każdym koncertem Very Happy) mądrze mowi. ! bylo by to ciekawsze a i wiecej osob by sie z tobą WIT piwa napilo
nie, ale chce sie napic piwa z promotorem nadzieji polskiego HeavyWIT666 pisze:y Szajba chyba masz powoli tzw problem alkoholowy

Alkoholik zawsze znajdzie sobie okazje hehe :soloSzajba pisze:nie, ale chce sie napic piwa z promotorem nadzieji polskiego HeavyWIT666 pisze:y Szajba chyba masz powoli tzw problem alkoholowy
WIT666 pisze:Alkoholik zawsze znajdzie sobie okazje hehe OK

Jak juz cos o piciu mówicei, to ja też sie z wami chętnei napije 
-
Deleted User 804
Tak to mnie jeszcze nie nazywaliSzajba pisze:Kolega "długa krzywa bułeczka"
Ale lizusSzajba pisze:nie, ale chce sie napic piwa z promotorem nadzieji polskiego Heavy
Ostatnio zmieniony śr paź 18, 2006 4:13 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale to nie ja napisałem, ja nie jestem z tych co sie komuś podlizująDeleted User 804 pisze:Zdzicho napisał:
nie, ale chce sie napic piwa z promotorem nadzieji polskiego Heavy
Ale lizus
-
Deleted User 804
cytowałem przez cytuj zaznaczone Nie wiem czemu napisało że to twoje
Już zmieniam :beer
No masz szczęście 
Panowie, nie offtopujemy/Clans
Panowie, nie offtopujemy/Clans
wy tu gadu gadu, a wazna wiadomość się zatarła w natłoku alkoholowych dyskusjiWIT666 pisze:
Przypominam, że już tylko 2 tygodnie zostały do rozstrzygnięcia konkursu, w którym można wygrać prywatne spotkanie przed koncertem z Paulem Di'Anno i innymi muzykami grającymi na trasie Metal Maraton 2
Warunkiem wzięcia udziału w konkursie, jest zakupienie biletu poprzez CHAINSHOP na http://www.chainsaw.pl. Pięciu szczęśliwców zostanie wylosowanych spośród wszystkich osób co zakupiły w ten sposób bilety (proporcjonalnie do ilości zamówionych biletów)
Także, ci co chcą wygrać a jeszcze nie zakupili biletu to niech zrobią to jak najszybciej, bo czasu zostało niewiele
-
Deleted User 804
Specjalnie by mniej osób kupiło przez neta i były większe szanse wygranejWIT666 pisze:wy tu gadu gadu, a wazna wiadomość się zatarła w natłoku alkoholowych dyskusji![]()
alkoholikZdzicho pisze:Jak juz cos o piciu mówicei, to ja też sie z wami chętnei napije Wink
no baDeleted User 804 pisze:Tak to mnie jeszcze nie nazywali Laughing
nie lizus, bo ja naprawde uwielbiam Piłę ŁańcuchowąDeleted User 804 pisze:Ale lizus Razz
znowu mądrze, bułeczko, mówiszDeleted User 804 pisze:WIT666 napisał:
wy tu gadu gadu, a wazna wiadomość się zatarła w natłoku alkoholowych dyskusji Razz
Specjalnie by mniej osób kupiło przez neta i były większe szanse wygranej

nie samym piwem zyje alkoholikSzajba pisze:WIT666 pisze:Alkoholik zawsze znajdzie sobie okazje hehe OKw ciagu ostatnich 2 tygodni wypilem 2 piwa! ale EOT
ja sobie odwyk robie...od 19 dni nie wypilem ani kropli alku 
S1MON pisze:ja sobie odwyk robie...od 19 dni nie wypilem ani kropli alku Cool