Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Wywiady i newsy
Generalnie to bardzo szkoda że nie z europeskiej części trasy ta koncertówka, chociażby dlatego że w europie mieli już opanowany nowy materiał , a na początku trasy brzmiało to średnio...
To chyba jeszcze nie jest potwierdzone.
Na filmikach Death or Glory i Wasted Years z The Book of Souls World Tour są obrazy z całego świata, więc może wydadzą coś jak Flight 666?
Na filmikach Death or Glory i Wasted Years z The Book of Souls World Tour są obrazy z całego świata, więc może wydadzą coś jak Flight 666?
Obrazy z całego świata, ale dźwięk z Ameryki.
-
Deleted User 1499
No właśnie. A materiał jak na Flight 666 to też nie jestem zbytnio fanem takich rozwiązań. Wole jednak klasycznie nagranie z jednego dnia.
A mi tam koncepcja Flight 666 bardzo się spodobała i nie miałbym nic przeciwko powtórce. No a jakby znalazł się jakiś numer z Wrocka to już miód z maliną :-)
- hipcio_stg
- -#Moonchild

+1
żałuję strasznie, że na Flight 666 nie zdecydowali się na troopera z Polski, i generalnie, że PL była tak daleko na trasie, bo by cokolwiek się załapało.
http://ironmaiden.com/news/article/bruc ... -announced
Czyli z tych szumnie zapowiadanych niespodzianek przez Dave'a mamy już plotki o DVD i potwierdzenie vinyli i autobiografii Bruce'a. To może jeszcze nowa płyta i ogłoszenie trasy?
Czyli z tych szumnie zapowiadanych niespodzianek przez Dave'a mamy już plotki o DVD i potwierdzenie vinyli i autobiografii Bruce'a. To może jeszcze nowa płyta i ogłoszenie trasy?
- Saimon1995
- -#Moderator

Ale Dave mówił o przyszłym roku, więc vinyle oraz autobiografia Bruce'a nie wchodzi w te szumne zapowiedzi. Sądzę, że chodzi o DVD + trasę koncertową. Jakoś w album studyjny ciężko mi uwierzyć, ale bardzo bym chciał.
Nie wiem czy obiło Wam się o uszy, ale słyszałem dwukrotnie w radio (bodajże Jedynka i Zetka) o tym, że rodzina multimilionera, gitarzysty Iron Maiden - Janicka Gersa wystąpiła do niego z prośbą o pomóc finansową w odbudowanie gospodarstwa (chodzi o gminy dotknięte nawałnicą na Kujawach).
Powinien im odpowiedzieć, że pomoże, ale pod warunkiem uzyskania potwierdzenia, że w zeszłych wyborach na niego zagłosowali.
Znaleźli sobie, kurde, "bogatego wuja"...
M.
Znaleźli sobie, kurde, "bogatego wuja"...
M.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Co w tym dziwnego, że się odezwali w takiej potrzebie? Widziałem na żywo co się wydarzyło i możecie wierzyć, że odbiera mowę!
O ile mi wiadomo, to Janick zna tych ludzi, jako dziecko ich odwiedzał w trakcie wakacji. Od wujka dostał pierwszą gitarę. Nie widzę powodu do krytyki takiego działania. Pewnie nie mają zbyt wiele pieniędzy, a jego stać na taki gest.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
"Fantastyczne" podejście. Nie mamy z kimś praktycznie kontaktu, ale przypominamy sobie o nim, kiedy potrzeba kasy, "bo on przecież jest bogaty i jego stać". Daruję sobie dosadniejsze określenia. Do rządu niech się zwrócą.
M.
M.
Skąd info o kontakcie między nim a rodziną z Polski?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Skąd ta pewność że nie mają kontaktu? Janick wielokrotnie w wywiadach wspominał o rodzinie z Polski., gdyby nie mieli kontaktu albo nie pozostawali w serdecznych stosunkach, to by tak chętnie nie poruszał tego wątku.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Kto tam nie był na żywo nie wie o czym mówi. Wybaczcie, ale tam jest post apokalipsa. Każdy kto może pomaga bezinteresownie. To co pokazują w tv to tylko czubek góry lodowej. Głupie jest proszenie o pomoc bogatego człowieka, ale ta sytuacja jest kryzysowa. Rząd da im 6000zł na odbudowę dorobku życiowego. Gdyby Janick pojechał w odwiedziny nic nie musieli by mówić, aby uzyskać pomoc.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Otóż to. Zdziwiłbym się, gdyby nikt z poszkodowanych stamtąd NIE spróbował użyć takiego koła ratunkowego.
- dostoevsky
- -#Assassin

Właśnie kupiłem bilet na spotkanie z Bruce'm 20 października w Edynburgu.
Bilet za 30 funtów, w cenie książka z autografem i Trooper.
Po spotkaniu zdam relację.
Po spotkaniu zdam relację.
Gratki, czekamy
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Rewelacja!