Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Ja czytałem wcześniej KK, a później Halforda. Rzeczywiście nieścisłości jakieś tam były, ale to detale, które nie robią różnicy 
www.MetalSide.pl
Największą rozbieżnością jest to, że tylko jeden z nich ujawnia, który muzyk zesrał się w busie
Ogólnie to te książki dość nieźle się uzupełniają, chociaż Rob potraktował odejście Kena w bardzo lakoniczny sposób.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Do tego jeszcze nie doszedlem. Książkę Kena czytałem kilka miesięcy temu, ale jak mi się kojarzy, że opisywał coś inaczej, to staram się od razu porównać.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Internety donoszą, że jednak będą koncerty ze Sneapem.
No będą, podobno Gary Tipton pojechał wytłumaczyć Glennowi, że kwartet to jednak gówniany pomysł, po czym zwołali zebranie zespołu i Andy znowu jest w składzie xD
Jayne Andrews nadaje się do zarządzania co najwyżej budą z kebabem, a i tego nie jestem pewien.
Jayne Andrews nadaje się do zarządzania co najwyżej budą z kebabem, a i tego nie jestem pewien.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jest i oficjalka
https://www.facebook.com/12853613964/po ... 629743965/Hello metal maniacs…given all that has recently evolved and transpired we have decided unanimously as a band to continue our live shows unchanged with Rob, Ian, Richie, Scott, Andy and Glenn joining us whenever he’s able...so see you all soon as we forge ahead celebrating 50 massive heavy metal years of Judas Priest together!
JUDAS PRIEST
15th January 2022
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Teraz Sneap powinien pokazać im środkowy palec.
No powinien. Co to są za głąby.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Postarali się jakoś zażegnać kryzys, ale i tak mleko już się rozlało i skisło.
Skisło, nie skisło, a na koncertach i tak będą tłumyZakkahletz pisze: ↑ndz sty 16, 2022 1:34 pm Postarali się jakoś zażegnać kryzys, ale i tak mleko już się rozlało i skisło.
www.MetalSide.pl
No będą. Tak samo jak ci wszyscy narzekający na "nowe Maiden" tłumnie stawią się na koncertach Ironów. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Deleted User 5155
Obyście mieli rację. W 2015 w Gdańsku to ledwo bodajże ok. 3000 chętnych się znalazło.
Ale dzięki temu nie było bardzo tłoczno
To chyba typowe dla nas. Na Helloween na trasie PU też u nas były najluźniej.
-
Deleted User 5155
Można było nawet siadać gdzie się chciało. Tyle, że słabo wyglądała ErgoArena z trybunami w jakichś 70% przykrytymi szmatami. Pamiętam, że i w Wiedniu w 2016 spora część trybun też była wyłączona.
Wyglądała tragicznie. To fakt.
- Metalophil
- -#Moonchild

https://vote.rockhall.com/en/
Namawiam do głosowania na Judasów. Można oddać jeden głos dziennie. Bo, jak tak dalej pójdzie, to nominację otrzyma...Eminem...
Namawiam do głosowania na Judasów. Można oddać jeden głos dziennie. Bo, jak tak dalej pójdzie, to nominację otrzyma...Eminem...
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Już miałem zagłosować, ale zobaczyłem listę nominowanych oraz dotychczasowe wyniki i przypomniałem sobie dlaczego ten plebiscyt należy olewać ciepłym moczem.
Głosy fanów mają tu zupełnie marginalne znaczenie
Czy ktoś z forumowiczów ostał się na koncert w Bratysławie 21 lipca?
- blackcocker
- -#Moderator

Dalej trzymam bilet i mam chęci, żeby pojechać 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***