KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY
Veeking, od dluzszego czasu tlumaczymy Ci tylko, ze kupujac nowa oryginalna nawet koszulke, takie kropki sa bo to poprostu wada sitodruku, te plamki byly sa i beda na kazdej koszulce;-)
ale nigdy nie miałem czegoś takiego, że koszulka była sprawna a po paru dniach przeleżanych w szafie magicznie pojawiły się 4 kropki o średnicy jakieś 0,5cm
Dobra ludzie!!! PiS & LoFfffFF!!!!
Dobra ludzie!!! PiS & LoFfffFF!!!!
W takim razie sprzedaje szafe... Jeżeli mam mieć najdroższa czarna koszulke na świecie... przynajmniej na szafie zarobie 
Juz nie powtarzaj sie z ta "najdrozsza czarna koszulka"
Pisalem, ze jak ktos jest niezadowolony z koszulki, to pisac na priv i bede zwracal pieniadze.
Po co w kólko to samo walkowac?
Pisalem, ze jak ktos jest niezadowolony z koszulki, to pisac na priv i bede zwracal pieniadze.
Po co w kólko to samo walkowac?
Na razie jest ok, spokojnie wydro 
to jest Ok, czy nie jest 
moze po prostu nie zauwazyliscie tych magicznych czarnych kropek :d
ja dopiero swoje zauwazylem na wszystkich koszulkach po zamieszaniu tutaj
Wydra ale mi nie chodzi o to żeby Twój portfel ucierpiał 
Juz wcześniej pisałam na ten temat, zacznę panikować jak po praniu cały nadruk zejdzieBudziol pisze:to jest Ok, czy nie jest
Takich dużych kropek nie idzie nie zauważyć 
Ja mam droższe czarne koszulki, białe też.
Też mają kropki (są one wynikiem nadruku na nierównym materiale, np. takie zmechacone mini kulki robią nierówności), niektóre zaraz po kupieniu miały, nie srajcie ogniem.
Też mają kropki (są one wynikiem nadruku na nierównym materiale, np. takie zmechacone mini kulki robią nierówności), niektóre zaraz po kupieniu miały, nie srajcie ogniem.
+1Madril pisze:Ja mam droższe czarne koszulki, białe też.![]()
A mi nie chodzi żeby Twoj portfel cierpiał z powodu feralnego egzemplarza koszulki.VeeKing pisze:Wydra ale mi nie chodzi o to żeby Twój portfel ucierpiał
Chcesz to oddam Ci kasę, koszulkę zachowaj jako prezent ode mnie i zamkniejmy temat "kropek" raz na zawsze.
Nie chce zwrotu kasy
tylko to co pisałeś na PW nadal będzie aktualne? 
Ok ale pod warunkiem ze zamykamy temat. Nawet jeśli po praniu pojawia sie nowe kropki albo zejdzie pól nadrukuVeeKing pisze:Nie chce zwrotu kasytylko to co pisałeś na PW nadal będzie aktualne?
Nie no jak zejdzie +/- pół nadruku to sie wkurze i poprosze o reklamacje
BTW. na moim avatarze dojrzałem 2 białe kropki na czarnym tle
BTW. na moim avatarze dojrzałem 2 białe kropki na czarnym tle
Ostatnio zmieniony ndz kwie 28, 2013 8:52 pm przez VeeKing, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale Ty marudzisz człowieku 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
czym marudze?? ze jak mi sie rozpieprzy koszulka to bede reklamował? czy to takie dziwne?? rozumiem ze jak kupujesz nowy telewizor i okazuje sie wadliwy to go wyrzucasz zamiast oddac na gwarancji??
Jak się okaże wadliwy to idę zareklamować ale póki jest sprawny to nie chodzę codziennie do sklepu i nie grożę sprzedawcy, że jak się okaże wadliwy to przyjdę go zareklamować 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
a czy ja komuś GROŻĘ?? Człowieku Ty wyraźnie masz jakiś problem ze sobą... odczep sie dobra??
i nie rób spamu bo sam to ciągniesz wszystko...