If you don't feel it you won't understand jak śpiewa Kai Hansen
27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA)
If you don't feel it you won't understand jak śpiewa Kai Hansen
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Z tego, co obserwowałem to wszystko było odblokowane.
To bardzo możliwe, jak kupowałem bilety w środę około godz.11 to sektory typu A7 były już w dużej części wyprzedane.
Dzięki, no to jednak dobrze że nie czekałem i brałem to co było. Ale trochę się zastanawiałem, czy to znowu sztuczki LN z blokowaniem sektorów, jak to często robili w poprzednich latach. Jednak jak w domu poczytałem Sanktuarium to stwierdziłem, że trzeba brać, co jest, no i słusznie zrobiłemgeri92 pisze: ↑ndz lis 26, 2017 1:00 pmO 10:00 jak wchodziłem, to były odblokowane. Bardzo szybko zeszły.
Jak nie będzie Walkera za stołem mikserskim, to dźwięk dopisze.
SOBER1Z pisze:http://www.tauronarenakrakow.pl/wp-cont ... ynajmu.pdf
strona 8, wariant bez 4 pierwszych rzędów dot. koncertów ze stojącą płytą.
Dzięki za info.
Mam informację, którą muszę się z Wami podzielić. Napisałem do Live Nation Polska z zapytaniem o możliwość dodania jeszcze jednego wieczoru w Krakowie. Sadziłem, iż oleją mnie komisyjnie a tu niespodzianka, kilkanaście minut temu dostałem odpowiedź. Otóż od samego początku umowa opiewała na jedna datę. Management zespołu brał pod uwagę konieczność przeniesienia się na Wyspy Brytyjskie zaraz po koncercie w Polsce. IM zawsze przed trasą brytyjską robią sobie malutka przerwę. Odpowiedzieli mi, iż bardzo by chcieli dodać jeszcze jeden koncert, gdyż sprzedaż pierwszego idzie świetnie, niemniej to zależy od dwóch czynników: jak najszybszej sprzedaży ponad 90% wejściówek na 27 lipca i dobrej woli zespołu.
Przysięgam Wam, to nie jest ściema!!!
Ja kupowałem 21.11 około 21.00 na sektor A20 mając kod fanclubu od kolegi . Ponad 1/3 sektora była już wtedy wykupiona. Tak więc nie sądzę, aby cokolwiek było blokowane.wojteq pisze: ↑ndz lis 26, 2017 1:09 pmDzięki, no to jednak dobrze że nie czekałem i brałem to co było. Ale trochę się zastanawiałem, czy to znowu sztuczki LN z blokowaniem sektorów, jak to często robili w poprzednich latach. Jednak jak w domu poczytałem Sanktuarium to stwierdziłem, że trzeba brać, co jest, no i słusznie zrobiłemMiejsca mam bardzo podobne do tego co na Ergo Arenie w 2013 więc liczę że z akustyką będzie ok, jak wtedy.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Na 100% nie było.
No i ja przed chwilą kupiłem bilet, więc do zobaczenia 
Zobaczymy, jaki będzie stan na koniec tygodnia.
Nie przeczy jedno drugiemu?RALF pisze: ↑ndz lis 26, 2017 4:31 pm Mam informację, którą muszę się z Wami podzielić. Napisałem do Live Nation Polska z zapytaniem o możliwość dodania jeszcze jednego wieczoru w Krakowie. Sadziłem, iż oleją mnie komisyjnie a tu niespodzianka, kilkanaście minut temu dostałem odpowiedź. Otóż od samego początku umowa opiewała na jedna datę. Management zespołu brał pod uwagę konieczność przeniesienia się na Wyspy Brytyjskie zaraz po koncercie w Polsce. IM zawsze przed trasą brytyjską robią sobie malutka przerwę. Odpowiedzieli mi, iż bardzo by chcieli dodać jeszcze jeden koncert, gdyż sprzedaż pierwszego idzie świetnie, niemniej to zależy od dwóch czynników: jak najszybszej sprzedaży ponad 90% wejściówek na 27 lipca i dobrej woli zespołu.
Umowa opiewa na jedna date, a rownoczesnie wymienione jest co musi sie stac, zeby dodac druga date, a to nie jest możliwe z tego co napisali. Bez sensu
Wiesz, nie widzimy umowy, może w aneksie jest furtka na negocjowanie drugiej daty 
Pic or didn't happen, dawaj screenaRALF pisze: ↑ndz lis 26, 2017 4:31 pm Mam informację, którą muszę się z Wami podzielić. Napisałem do Live Nation Polska z zapytaniem o możliwość dodania jeszcze jednego wieczoru w Krakowie. Sadziłem, iż oleją mnie komisyjnie a tu niespodzianka, kilkanaście minut temu dostałem odpowiedź. Otóż od samego początku umowa opiewała na jedna datę. Management zespołu brał pod uwagę konieczność przeniesienia się na Wyspy Brytyjskie zaraz po koncercie w Polsce. IM zawsze przed trasą brytyjską robią sobie malutka przerwę. Odpowiedzieli mi, iż bardzo by chcieli dodać jeszcze jeden koncert, gdyż sprzedaż pierwszego idzie świetnie, niemniej to zależy od dwóch czynników: jak najszybszej sprzedaży ponad 90% wejściówek na 27 lipca i dobrej woli zespołu.
Taaa, żeby to się stało viralem albo memem na stronach fanów IM. Kwestia zaufania albo jego braku...
Ale z tej odp i tak nic nie wynika.
A wlasciwie wynika, ze drugiego gigu nie bedzie.
Tak tez raczej myslalem. Zreszta ten koncert nie wyprzeda sie tak szybko wg mnie
A wlasciwie wynika, ze drugiego gigu nie bedzie.
Tak tez raczej myslalem. Zreszta ten koncert nie wyprzeda sie tak szybko wg mnie
Dziwi mnie po prostu, że Live Nation, które normalnie zlewa wszystkie zapytania odpowiedziało na pytanie w niedzielę wieczorem 
Po za tym wszyscy spodziewali się dolozenia Paryza, Londynu i Helsinek i twk juz sie stalo