Oj tak - szczyt marzeń! Ale to poza zasięgiem stricte undergroundowych kapel jak Maiden.
The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
Dużo prędzej Davea by w składzie zabrakło myślę niż Jana...
Większość jest zdania że gdyby ktoś oprócz Bruca lub Steva nie mógł już grać to zespół znalazł by sobie zastępstwo i istniał by dalej. A ja jestem ciekaw co by było w przypadku odejścia mózga tej firmy czyli Roda.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Mysle, ze dowolny zastepca czlonka X w Maiden nie mialby lekko u dajhardow.
-
Deleted User 5490
Jeśli odejdzie któryś gitarzysta, to natychmiast wskakuje za niego Richie Faulkner albo wezmą sobie Roya Z, jeśli Nicko, to też jest jego następca. Nie pamiętam, czy nie chodzi przypadkiem o jego syna, tylko nie wiem czy o Justina, czy o Nicolasa.
Jeśli Dickinson powie dość, to będzie ciężko, ale Rod z Harrisem gotowi byliby nawet na zatrudnienie Ralpha Mendesa, żeby uratować swoją złotą kurę.
Jeśli Harrisowi się znudzi to Maiden zostaną rozwiązani.
Oni będą grać nawet jeśli dojdą do wieku Rolling Stonesów.
Jeśli Dickinson powie dość, to będzie ciężko, ale Rod z Harrisem gotowi byliby nawet na zatrudnienie Ralpha Mendesa, żeby uratować swoją złotą kurę.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jak będą to robić dobrze, to czemu nie.Pierre Dolinski pisze: ↑pn lis 28, 2022 8:21 am Jeśli odejdzie któryś gitarzysta, to natychmiast wskakuje za niego Richie Faulkner albo wezmą sobie Roya Z, jeśli Nicko, to też jest jego następca. Nie pamiętam, czy nie chodzi przypadkiem o jego syna, tylko nie wiem czy o Justina, czy o Nicolasa.
Na szczęście dla zespołu to nie dajhardzi popychają to wszystko do przodu. Wymienić można wszystkich poza Brucem i Stevem.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Zapomniałeś dodać Eddiego
Ale mialem na mysli dajhardow - fanow 
Nie przeszlo mi przed glowe, zeby dziadki mialy byc dla kogos jak Metallica dla Newsteda
Nie przeszlo mi przed glowe, zeby dziadki mialy byc dla kogos jak Metallica dla Newsteda
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Póki co grają w pełnym składzie i nie zapowiada się, żeby coś się zmieniło. Jako fan nie widzę problemu w powrocie do gry duetem gitarzystów (gdyby Murray zrezygnował), albo z nowym perkusistą.
Dla mnie oni już od dawna szargają własną legendę. Od lat słabe płyty, na żywo Dickinson coraz rzadziej daje radę (nawet na oficjalnych koncertówkach), słaba jakość wydawnictw, itp. ale wiem że to nie jest popularna opinia. Dlaczego to robią, oczywiście rozumiem, zdecydowana większość fanów niedostatków nie zauważa, a kasa się zgadza. Nie sądziłem, że to powiem, ale ostatni świetny rok IM to 2005 (świetna forma i niesamowity set). Potem było już tylko gorzej z ewentualnymi rzadkimi przebłyskami.
Ufam, że troszkę przesadziłeś

Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Murray nie musi. Ważne, żeby Gers.Bon Dzosef pisze: ↑pn lis 28, 2022 5:16 pmJako fan nie widzę problemu w powrocie do gry duetem gitarzystów (gdyby Murray zrezygnował)
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Nicko właśnie potwierdził trasy po obu Amerykach w 2024 roku. Z czystej ciekawości dopytałbym go o możliwość powrotu IM do Azji i Oceanii.
W końcu Stranger jest na grafice promującej trasę
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
I leci w tle, spamerze
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
jak myślicie, czy to wszystko wskazuje na to, że zagrają Strangera?
Wszystko na to wskazuje - jest na plakacie i videozajawce.