KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2025
UWAGA UWAGA!!!
Za względu na dużą ilość zapytań jest szansa na dodruk koszulek. Ze względu na duży koszt druku będą to jedynie koszulki jednostronne.
Koszulka jedynie z grafiką (Chopin) na przodzie i bez wydruku na plecach. Cena z wysyłką na paczkomat 150 zł
Jak ktoś chętny to pisać i wyślę wiadomość z numerem konta do przelewu.
Za względu na dużą ilość zapytań jest szansa na dodruk koszulek. Ze względu na duży koszt druku będą to jedynie koszulki jednostronne.
Koszulka jedynie z grafiką (Chopin) na przodzie i bez wydruku na plecach. Cena z wysyłką na paczkomat 150 zł
Jak ktoś chętny to pisać i wyślę wiadomość z numerem konta do przelewu.
Dobra ludzie niby byli zainteresowani ale nikt nie pisze.
Admin proszę oficjalnie zamknąć temat
Admin proszę oficjalnie zamknąć temat
Minął szał po koncercie na PGE.
Czekamy na ogłoszenia w 2026 \m/
Czekamy na ogłoszenia w 2026 \m/
Brak dodruku Poznania na dziesięciolecie to porażka absolutna, choć w zasadzie nikt nie ponosi za nią winy a po prostu się zdarzyła. Za to 150 zł za jednostronny druk to wybitnie słaby interes nawet przy najlepszym wzorze więc nie dziwne że nikt się nie zgłosił, rzeczywiście więc można już zamykać temat - cierpliwie czekamy na przyszłoroczne daty. A kto się nie załapał ten trąba!
- blackcocker
- -#Moderator

Lub osoba, która umie korzystać z EJAJA
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Jak ktoś ożywi temat. Uzbiera z 30 chętnych osób to ja mogę ogarnąć druk. Ale na prawdę nie mam czasu siedzieć i wysyłać wiadomości do ludzi czy w dalszym ciągu byliby zainteresowani. Jak ktoś chętny żeby się tego podjąć to działajcie. Będzie lista chętnych to napiszcie do mnie. Albo to wydrukuje albo udostępnię pliki do druku
Jako, że temat jest już zamknięty chciałbym jeszcze jedynie rozważać zagadkę gdzie pytałem się o 7 szczegółów na koszulce, do czego one nawiązują lub co przedstawiają.
1. Eddie w koszulce z siekierą - album i piosenka Killers z tegorocznego setu
2. Niebieskie niebo z księżycem i drzewa - album i piosenka Fear of the Dark z tegorocznego setu
3. Klamra od paska z numerem 666 - album i piosenka The Number of the Beast z tegorocznego setu
4. Pomnik Chopina z warszawskich Łazienek - nawiązanie do miejsca tegorocznego koncertu
5. Eddie z flagą Polską siedzący na murze - nawiązanie z grafiki z pierwszego przyjazdu IM do Polski w 1984
6. Symbol Powstania Warszawskiego namalowany na murze - nawiązanie do rocznicy Powstania, która była dzień wcześniej przed tegorocznym koncertem
7. W77 namalowane na murze - mój podpis
Nikt nie podjął się rozwiązać tą zagadkę, więc nagrody przepadły.
PS. Nowy temat z nową koszulką jest już LIVE
1. Eddie w koszulce z siekierą - album i piosenka Killers z tegorocznego setu
2. Niebieskie niebo z księżycem i drzewa - album i piosenka Fear of the Dark z tegorocznego setu
3. Klamra od paska z numerem 666 - album i piosenka The Number of the Beast z tegorocznego setu
4. Pomnik Chopina z warszawskich Łazienek - nawiązanie do miejsca tegorocznego koncertu
5. Eddie z flagą Polską siedzący na murze - nawiązanie z grafiki z pierwszego przyjazdu IM do Polski w 1984
6. Symbol Powstania Warszawskiego namalowany na murze - nawiązanie do rocznicy Powstania, która była dzień wcześniej przed tegorocznym koncertem
7. W77 namalowane na murze - mój podpis
Nikt nie podjął się rozwiązać tą zagadkę, więc nagrody przepadły.
PS. Nowy temat z nową koszulką jest już LIVE