Spotkania forumowe w Katowicach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Katowicach
Tylko, żebyś Ty nie przyszedł w stanie zbyt wielkiego upojenia 
- real_alien
- -#Long distance runner

Ja będę dopiero po 2000. :/ Mam nadzieję, że będziecie jeszcze trzeźwi. 
No to ja wogóle proponuję się spotkać o 19.30 pod PKP, Kea nie będzie nas musiała szukać, a pora chyba jest ogólnie dobra, bo ostatnie busy powrotne są ok. 0.oo ... najwyżej pobalujemy dłużej i pojedziemy porannymi ok. 3.oo. Oczywiście to tylko opcja, bo jeśli zgadamy się dla przykładu wczesniej to będzie mozna zająć miejsca przynajmniej.
KMFDM
A będzie kolega Hellrider ,heh?
Wogóle to co tam mało osób wie o tym,tu powinny całe tabuny ludzi sie wypowiadać, zróbcie bardziej czytelny temat, do takich Kat to by mogło przyjechać/przyjśc z 30 osób spokojnie,ech takie macie dobre miejsce i nie korzystacie, wtedy napewno by pare osób zostało do późnego wieczora.
W czwartek pooglądam dokładnie pociągi/autobusy i zdecyduje czy wpaść.
W czwartek pooglądam dokładnie pociągi/autobusy i zdecyduje czy wpaść.
No..real_alien pisze:No to jedziemy z listą obecności:
Ewa EvE
Ewa Kea
Greddo
Zdzicho
Thunder
Żelazny
Metal
Kro
real_alien
Jeszcze ktoś? :>
Za późno. Przecież Rycerz będzie wcześnie. Pozatym ja bym wolała żeby to spotkanie nie było nocne ale wieczorne. No i Szymek chce się zmyć o 20. Zróbmy najlepiej koło 17 i każdy jak komu pasuje będzie dochodzić. Telefony swoje mam(y) więc to chyba nie problem.No to ja wogóle proponuję się spotkać o 19.30 pod PKP
-
Deleted User 357
Ja się zgadzam z EfkąEvE pisze:óbmy najlepiej koło 17 i każdy jak komu pasuje będzie dochodzić.
Dobra nie patrzcie na mnie, ja sobie poradze, jeszcze zresztą zobacze, jak autobusy, i zdecyduje ostatecznie jak wpaść ,może mi sie też uda troche później. Mam nadzieje ,że wam nie przeszkadza, że przyjde do tego klubu z paroma ludźmi z innego forum.
No możemy zrobuić tak że komu pasi wcześniej i nie ma problemu to będzie wcześniej. Jeśli chodzi o nas to zupełnie nam to obojętne. Pewnie Kro by jechał z Nami.
Więc ja myśle że z Rycewrzem możemy się spotkać duzo wcześniej
Co będziesz sam chodził po Katowicach Thunder?
Więc ja myśle że z Rycewrzem możemy się spotkać duzo wcześniej
Co będziesz sam chodził po Katowicach Thunder?
W czwartek albo piątek rano będe wiedział to wam powiem co i jak, rzuce paru osobom na priva mój telefon i każdy będzie mógł sie ze mną skontaktować.
Hej to nie jest problem co ja będe robił rano, dla mnie problemem jest co będe robił jak zostane w nocy.
Hej to nie jest problem co ja będe robił rano, dla mnie problemem jest co będe robił jak zostane w nocy.
A ja się zgadzam z czymkolwiek, będę jak będę. Możecie miejsca pozajmowac przynajmniej.Żelazny pisze:Ja się zgadzam z EfkąEvE pisze:óbmy najlepiej koło 17 i każdy jak komu pasuje będzie dochodzić.
Thunder - tylko nam jakichś nazi bojówek nie przyprowadź
A tak ogólnie to nawet nie masz co sie martwić busami / pociągami, coś musi wracać po nocach, ostatnio się błakaliśmy do 3.oo po pkp to w cholere tego tam było.
KMFDM
A co wy tacy wcześni, zawsze myślałem że o 3 to jeszcze imprezy trwają w najlepsze, no ale dobra myśle że wszystko będzie Ok. Wiem na pewno ,że o 15 20 mam autobus do Głubczyc z Katowic.
Nie te lata, starzeją się ludzie.ThunderBird pisze:A co wy tacy wcześni, zawsze myślałem że o 3 to jeszcze imprezy trwają w najlepsze,
KMFDM
No My napewno nie będziemy do 3ciej 
Aha biore aparat
Aha biore aparat
Ja nie biorę, bo jakbym był znowu witany przez jakichś dresów przy Guga to by mi wypadałoby dać prezent powitalny, a tak nie ma i koniec. Podam rękę, przytulę się i będzie dobrze.

KMFDM
Lepiej nie brać w takim razie myślisz?
Nie no, myślę, że raczej nie będziemy zagrożeni.
Rycerz będzie z nami! :solo
Rycerz będzie z nami! :solo
KMFDM
A jakie będize mieć atrybuty
?