14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]
Zaraz , zaraz...a my to już nie jesteśmy git? 
Borys1978 pisze:Krótkomówiąc ekipa na tylnym pokładzie była GIT!
Wyliczająć od tyłu pokładu: (**********-przejście)
Darek, Kryniu, Janek, Maciek, Adam
Koleg Pawła Gita, Paweł GIT**********Koleżanka Maćka i Kolega koło Niej
WestHam znany chyba jko Hammers i jego Kolega**********Stivo i Kolega z Brodą
Wojtek, Borys1978**********Jakaś sympatyczna para młodych ludzi
Ekipa głogowska**********????
Łysy i Kolega z Łodzi**********?????
![]()
a z przodu nie bylo nic gorzej
Ależ jak najbardziej. Oczywiście, że GIT!mila pisze:Zaraz , zaraz...a my to już nie jesteśmy git?
Następnym razem musimy zahaczyć po drodze o Balaton
heh
-
aleJestGiT
- -#Prowler

to i ja wpisze dwa slowa - wyjazd i załoga GIT
Naprawdę takie spokojne podejście, opanowanie i trzeźwość w ocenie sytuacji musiała zabierać sporą dawkę wysiłku zważywszy na okoliczności. Zrobiło to na mnie spore wrażenie
Zapomniałem wspomnieć o zimnych nerwach zapewnionych przy pomocy AutoKlimy 
Naprawdę takie spokojne podejście, opanowanie i trzeźwość w ocenie sytuacji musiała zabierać sporą dawkę wysiłku zważywszy na okoliczności. Zrobiło to na mnie spore wrażenie
-
ranidus1968
- -#Prowler

Witam Wszystkich----wyjazd był git , jaja nieziemskie za sprawa Pawla pozdrowienia dla Borysa i Krzysztofa , ekipy z Glogowa i Lodzi oraz dla całego tylu - Lysy.Borys daj znać zrobię imprezę wyczesana gg 4434668. Pozdrawiam Lysy
Koncert jaki był, każdy widział, wiec rozpisywał się nie będę.
Z tego miejsca chciałbym podziękować bardzo Spartanowi za organizację całego wyjazdu i miłą atmosferę na tymże.
Poza tym pozdrawiam wszystkich koneserów schwarzwaldzkiej, chłopaków z Pruszkowa i GIT ekipę z tylnego pokładu.
Z tego miejsca chciałbym podziękować bardzo Spartanowi za organizację całego wyjazdu i miłą atmosferę na tymże.
Poza tym pozdrawiam wszystkich koneserów schwarzwaldzkiej, chłopaków z Pruszkowa i GIT ekipę z tylnego pokładu.
o! dobrze ,że ktoś wspomniałvolant pisze:
Poza tym pozdrawiam wszystkich koneserów schwarzwaldzkiej, .
ps.widzę ,że coraz więcej osób się rejestruję na forum z ekipy wyjazdowej ,większa w tym zasługa okoliczności niż samego koncertu,hehe
Co się wydarzyło?IM_Power pisze: większa w tym zasługa okoliczności niż samego koncertu,hehe
eee,no sorry,ale nie będąc w tym autokarze nic Ci to nie powie ,ciężko opisać tą sytuacjęStokrotka pisze:Co się wydarzyło?IM_Power pisze: większa w tym zasługa okoliczności niż samego koncertu,hehe
Witam Cię Kolego!ranidus1968 pisze:Witam Wszystkich----wyjazd był git , jaja nieziemskie za sprawa Pawla pozdrowienia dla Borysa i Krzysztofa , ekipy z Glogowa i Lodzi oraz dla całego tylu - Lysy.Borys daj znać zrobię imprezę wyczesana gg 4434668. Pozdrawiam Lysy
Damy znać na 100%.
Bardzo mnie cieszy fakt, że osoby z autokaru rejestrują się Forum!
Ostatnio zmieniony wt sie 17, 2010 10:04 pm przez Borys1978, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ranidus1968
- -#Prowler

Musimy zebrać ekipe z wrocka i zrobić impre co myślicie Borys i Krzysztof pozdr Lysy
Koniecznie! Będzie co wspominać. Zajmiemy się tym tematem z Krzyśkiem.ranidus1968 pisze:Musimy zebrać ekipe z wrocka i zrobić impre co myślicie Borys i Krzysztof pozdr Lysy
no nie ma sprawy, coś się wymyśli,a ludzi skrzyknąć nie będzie problemem ,Janka,Darka,Wojtka ,Maćka ,Steve'a ,wszyscy stacjonują we Wrocławiu lub jest to dla nich stała baza wypadów, jak akurat dla mnie
można się zgadać z EMI i jakoś własnymi siłami robić promocję Final Frontier ,może sprzedaż wpłynie na postawę naszych kochanych organizatorów przy ściąganiu Irons w 2011 r.
można się zgadać z EMI i jakoś własnymi siłami robić promocję Final Frontier ,może sprzedaż wpłynie na postawę naszych kochanych organizatorów przy ściąganiu Irons w 2011 r.
A co jedli ze sobą?volant pisze: Poza tym pozdrawiam wszystkich koneserów schwarzwaldzkiej
a jedli, jedli!! I to jeszcze jak!!!
-
ranidus1968
- -#Prowler

To dajcie znać Borys coś wymysle -- gotów jestem zaprosić Pawla to dopiero bedą jaja hehe ---Lysy
Masz to u mnie jak w banku. Zresztą wielokrotnie robiliśmy rozmaite spotkania we Wrocku.ranidus1968 pisze:To dajcie znać Borys coś wymysle -- gotów jestem zaprosić Pawla to dopiero bedą jaja hehe ---Lysy
a ja a ja a ja? ;p przedniej części autobusu nikt nie wymienił ;p
6-6-6 the Number of the Beast!
można też się spotkać na koncertach Wrocławskiej kapeli Clairvoyant ,grającej heavy-metal, gitarzysta akurat jechał z tyłu