Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Newsy muzyczne
No niestety. Jeszcze wczoraj dementowano info sprzed paru dni, a po chwili okazało się że to jednak prawda. RIP.
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
Luke też
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 357
Właśnie widzę, ciężko było się spodziewać czegokolwiek innego.
Raczej wszyscy to zrobią, no może Brent się wstrzyma. Rezygnacja Stu to zdecydowanie największy cios dla kapeli.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zero zaskoczenia. Stu pokazał się od bardzo dobrej strony w Iced Earth - jakaś kapela powinna spokojnie go podłapać bo to świetny śpiewak.
O ja pierdziele..... Fatalna wiadomość. Wiadomo co z Schafferem i w ogóle z Iced Earth??
Nadal jest w areszcie. Co do Iced Earth to niczego bym się przez dłuższy czas nie spodziewał. Nie wiadomo czy go posadzą a jeśli tak to na jak długo, czy wyjdzie za kaucją etc. Nawet jeśli to będzie musiał poskładać sobie przynajmniej część zespołu od nowa.
Cholera... Jeden z moich ukochanych zespołów. Wygląda na to, że to koniec, być może definitywny.
Cóż. Jon zbiera konsekwencje swoich czynów. Natomiast jeśli wyjdzie to podejrzewam, że spokojnie coś jeszcze nagra - nawet jeśli sam będzie musiał położyć wokale i to wydać.
To pewnie pod szyldem Sons of Liberty a nie IE. I najważniejsze - ile posiedzi. A może już mu się nie chce bawić muzyką, bo w ostatnim czasie of IE w zasadzie nie było żadnych wieści.
Myślę, że muzyki nie porzuci bo to dla niego - o ile wiem - główne i jedyne źródło utrzymania. Może znajdzie sobie wokalistę któremu nie przeszkadza z nim gra? Wszystko możliwe.
Najlepiej niech Matt znowu wróci i niech nagrają drugą Dark Sagę.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Matt Barlow mi wygląda na takiego.
Nie wiem, czy Matt jest zadowolony z tego, że szwagier pryskał mocnym gazem pieprzowym na jego kolegów po fachu 
Wy tu pierdu pierdu, a tymczasem jest nowy numer od Gojira:
https://www.youtube.com/watch?v=3p85-KtgDSs
https://www.youtube.com/watch?v=3p85-KtgDSs
Do tego naprawdę dobry
Na pewno ciekawy. Cieszy, że chłopaki nie stoją w miejscu tylko cały czas szukają.
-
Deleted User 5490
U nich jest stały postęp. Od lat. I nie zanosi się, żeby chcieli się zatrzymać. Metallica już dawno powinna zejść z podium i ustąpić im miejsca.