Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Ozzy Osbourne - No More Tears
- AncientMariner
- -#Clansman

Solitude Aeturnus! Moim zdaniem jedynka i dwójka tam są absolutnie bezbłędne ze wskazaniem na dwójkę. Miejscami brzmi to jak cięższa i doomowa wersja "Awaken The Guardian" Fates Warning!LukaSieka pisze: ↑pn mar 07, 2022 11:47 amDwa pierwsze Solitude Aeturnus czy Savage Grace? Bo jeżeli chodzi o tych pierwszych, to dla mnie najlepsze są "Beyond The Crimson Horizon" i "Through The Darkest Hour". Dalej za nimi "Adagio" i (pewnie tutaj wielu zaskoczę) "Downfall". "Into The Depths Of Sorrow" i "Alone" u mnie tak są mniej więcej na równi. To oczywiście świetne płyty, których często słucham, ale wole od nich te cztery, który wymieniłem wcześniej.Zdan pisze: ↑ndz mar 06, 2022 7:22 pmDwa pierwsze to absolutne i totalne klasyki ale dwójka jest chyba nawet lepsza.Daveastate pisze: ↑ndz mar 06, 2022 7:16 pm
Zdecydowanie, niesamowicie dobry materiał a głos Roberta miazga w opór.
U mnie Savage Grace - Master Of Disguise
Co do Savage Grace to najbardziej lubie "After The Fall From Grace" i "Ride Into The Night".
Lucifuge - Infernal Power
Wszyscy miłośnicy grania spod znaku Midnight, Motorhead, Venom, speed/black/thrash powinni tego posłuchać - czysty miód!
- Frank Drebin
- -#Clansman

Deep Purple - Perfect Strangers
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

- Frank Drebin
- -#Clansman

Dragon - Arcydzieło Zagłady.

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Kobong - Kobong

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Saxon - Crusader
- Frank Drebin
- -#Clansman

Saxon - Carpe Diem
Mam jedyne nie-pirackie bicie na CD. Trochę kosztowało
U mnie:
Midnight - Let There Be Witchery
Jak zwykle totalny strzał w pysk!