Koncert Iron Maiden Łódź 03.07.2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncert Iron Maiden Łódź 03.07.2013
Niestety u mnie było identycznie. Gadki były kompletnie niezrozumiałe, instrumenty to jeden wielki jazgot. Z czasem się poprawiało, ale niewiele. Do tego stopnia była tragedia, że jak uderzył faktyczny początek Moonchild to pomyślałem "WTF?";)
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Gdzie się wpisuje ten kod, żeby pobierać szybciej? Normalnie potrzebuje jakiś korepetycji z piractwa... 
- eddiepoland
- -#Prodigal son

Po kliknięciu na sendspace w pobierz powinna pojawić się informacja ("Serwery zajęte, wyślij sms etc. ") - tam się wpisuje ten kod.

Polecam zasubskrybowanie użytkowników FerrariPila i jajcomaiden na YouTube.Dejavu pisze:Przy okazji, są jakieś podobnego typu nagrania z koncertów Maiden w 2008 i 2011?
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Dzięki jakoś sobie poradziłem.
Wysłałem też esa
KOD: s962tfe5 <- Miłego ssania
Wysłałem też esa
KOD: s962tfe5 <- Miłego ssania
Czyli wychodzi na to, że wszędzie było mniej lub bardziej źle z dźwiękiem, ja się też zastanawiałem jak słyszeli inni, myślałem że na płycie było lepiej, bo dotąd za zły dźwięk winiłem miejsce w którym siedziałem.Maximus pisze:dźwięk był całkowicie nieselektywny, gadek Bruce'a w ogóle nie byłem w stanie zrozumieć, a gitary miały koszmarny, brzęczący przester. Myślałem, że może na miejscach siedzących było lepiej.
U mnie z kolei gadki Bruce'a były słyszalne dość dobrze, wokal w sumie też poprawnie (bo od stanu bardzo dobrego, to jednak daleko) ale gitary brzmiały poprostu źle. Przesterowały do tego stopnia, że miejscami aż bolały uszy, zwłaszcza w solówkach. Najbardziej to odczułem we wstępie do "The Evil That Men Do", po prostu jeden wielki jazgot, podczas gdy na nagraniach z tego wątku wszystko brzmi bardzo ładnie. Swoją drogą, naprawdę dobre nagrania.
Dzięki! O coś takiego chodziło.eddiepoland pisze: Polecam zasubskrybowanie użytkowników FerrariPila i jajcomaiden na YouTube.
Wow jakość super ! Prawie jakbym tam była, dzięki !!
ale jak już można było i jest przód to może i tył?Papa pisze:Skoro nie wiesz to dlaczego wykorzystałeś!?szef pisze:Nie wiem czy moglem grafike wykorzystac.![]()
Spoko szefie, nie mam Ci tego za złe.Ale pamiętaj, możesz trafić na furiatów którzy ze skóry wylezą za takie coś. Ten fragment który wykorzystałeś jest z beta-projektu flagi, który został już jakiś czas temu skończny. Jak znajdę skończony to może podrzucę ten fragment który zamieściłeś. Głowa Eddiego w tym którego użyłeś jest kiepsko umieszczona, co zostało poprawione w finalnym projekcie.
eddiepoland, dzięki za kod. I dzięki tym którzy udostepnili to nagranie. Będzie co powspominać.
Albo format DVD? no chyba, że w sieci jest gdzieś Łódź/Praha DVD, ale ja nie znalazłem.
P.S. w odpowiednim temacie dałem okładki do Amsterdamu i Download (przód/tył), które udało mi się znaleźć w sieci.
Jak ktoś się jeszcze nie zdecydował i chce pobrać to r3rc3kw6. Ja wcześniej nie mogłem
Dzięki ziomuś, mi też wcześniej nie działało, teraz leci jak ta lala
Jeszcze tylko winrara trzeba zakupić...
*żarcik oczywiście
*żarcik oczywiście
Są inne miejsca z których można ściągnąć to nagranie? Utraciłem je, a linki w pierwszym poście wydają się być nieaktywne.
Ziggy, masz u mnie Troopera jeśli się spotkamy Poznaniu bądź przy innej okazji. Ściągam jak tylko wrócę z pracy.
Ja już ściągnąłem
Wieeeelkie dzięki 
Super! Ogromny szacuneczek!
Dziękuję! 
Dzięki WIELKIE !!!
Dajcie znać, czy nie ma problemów z tymi plikami, bo przy wrzucaniu coś mogło się teoretycznie spierniczyć.
Taaa plik 2 i 3 mi chodzi tylko minutę i obraz stoi, przy ściąganiu pokazywał błąd hasła czy coś takiego... 
U mnie hulo. Czemu odpalasz sobie to jako pojedyncze pliki wgl, skoro masz ładny zapis DVD?