po co spekulować jak można tu
Tour 2014 - oficjalnie potwierdzone daty koncertów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Tour 2014 - oficjalnie potwierdzone daty koncertów
po co spekulować jak można tu
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ciekawe, że grają dzień po dniu - chyba bardzo rzadko tak bywa?Budziol pisze:31/05 - Nijmegen, HOL - FortaRock
01/06 - Bologna, ITA - Rock In Idro
Nie, 2 dni pod rząd nie są nadzwyczajne.
No masakra... do niektórych to nie dotrze... dzień bez posta, dniem straconymBudziol pisze:"Tour 2014 - oficjalnie potwierdzone daty koncertów" brzmi temat
www.MetalSide.pl
czy wiecie już coś nowego? Albo choćby jakieś ploteczki?
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
Utrzymuje kontakt z kilkoma osobami, które "lepiej wiedzą" - niestety bezskutecznie, zwykle dostawałem różne "cynki" przed oficjalnym ogłoszeniem info na oficjalnej, w tej chwili - NIC. Czyżby Maiden uszczelnili wszelkie kanały informacyjne - alboo (jak Gunsi) postanowili ogłaszać wszystko literalnie w ostatniej chwili. Na Polskę jednak (na 90%) chyba liczyć nie możemy(...)
LUDZIE
to temat, który brzmi OFICJALNIE POTWIERDZONE DATY, macie inny od plotkowania
ile moSZna ...
to temat, który brzmi OFICJALNIE POTWIERDZONE DATY, macie inny od plotkowania
ile moSZna ...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

The Prodigy zostali potwierdzeni jako headlinerzy Nova Rock 13-ego czerwca, a więc wygląda na to, że Maiden zakończą drugi dzień festiwalu - w sobotę 14.06. Oznacza to, że na Greenfield zagrają właśnie w piątek 13-ego. 
Może 16ego Węgry?
Seriously? Naprawdę to jest takie trudne, żeby powstrzymać się przed klepaniem nic nie wnoszących postów do tego tematu?RALF pisze:Może 16ego Węgry?
www.MetalSide.pl
RALF pisze:Może 16ego Węgry?
We've just announced 3 shows!
Budapest, Hungary - June 3rd
Brno, Czech Republic - June 8th
Sofia, Bulgaria - June 16th

IRON MAIDEN
8. ČERVNA 2014 BRNO – VELODROM
CENY VSTUPENEK: 1290 (STÁNÍ) A 1790 KČ (STÁNÍ U PODIA)
VSTUPENKY V SÍTI TICKETPRO www.TICKETPRO.cz
VSTUPENKY V PRODEJI OD:
IRON MAIDEN FAN KLUB: OD 12/2 9:00 HODIN DO 13/2 22:00 HODIN
LIVE NATION KLUB (MŮJ LIVE NATION): 13/2 OD 9:00 DO 22:00 HODIN
OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 14. BŘEZNA 2014 V 9:00 HODIN
IRON MAIDEN JSOU ZPĚT NA TURNÉ A DO ČESKÉ REPUBLIKY SE VRACEJÍ S OHROMUJÍCÍ MAIDEN ENGLAND SHOW A NOVÝM PROGRAMEM!
SPOLEČNOST LIVE NATION ČESKÁ REPUBLIKA S HRDOSTÍ OZNAMUJE, ŽE PO ROCE OPĚT PŘIVÍTÁ LEGENDÁRNÍ IRON MAIDEN, KTEŘÍ SE FANOUŠKŮM PŘEDSTAVÍ 8. 6. 2014 V RÁMCI KONCERTU NA BRNĚNSKÉM VELODROMU.
PŮJDE O JEDINEČNOU ŠANCI VIDĚT NOVÝ PROGRAM PRŮKOPNÍKŮ HEAVY METALU POD ŠIRÝM NEBEM V PROSTORU S LIMITOVANOU KAPACITOU.
Budapest, Hungary - June 3rd
Brno, Czech Republic - June 8th
Sofia, Bulgaria - June 16th

IRON MAIDEN
8. ČERVNA 2014 BRNO – VELODROM
CENY VSTUPENEK: 1290 (STÁNÍ) A 1790 KČ (STÁNÍ U PODIA)
VSTUPENKY V SÍTI TICKETPRO www.TICKETPRO.cz
VSTUPENKY V PRODEJI OD:
IRON MAIDEN FAN KLUB: OD 12/2 9:00 HODIN DO 13/2 22:00 HODIN
LIVE NATION KLUB (MŮJ LIVE NATION): 13/2 OD 9:00 DO 22:00 HODIN
OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 14. BŘEZNA 2014 V 9:00 HODIN
IRON MAIDEN JSOU ZPĚT NA TURNÉ A DO ČESKÉ REPUBLIKY SE VRACEJÍ S OHROMUJÍCÍ MAIDEN ENGLAND SHOW A NOVÝM PROGRAMEM!
SPOLEČNOST LIVE NATION ČESKÁ REPUBLIKA S HRDOSTÍ OZNAMUJE, ŽE PO ROCE OPĚT PŘIVÍTÁ LEGENDÁRNÍ IRON MAIDEN, KTEŘÍ SE FANOUŠKŮM PŘEDSTAVÍ 8. 6. 2014 V RÁMCI KONCERTU NA BRNĚNSKÉM VELODROMU.
PŮJDE O JEDINEČNOU ŠANCI VIDĚT NOVÝ PROGRAM PRŮKOPNÍKŮ HEAVY METALU POD ŠIRÝM NEBEM V PROSTORU S LIMITOVANOU KAPACITOU.
-
Deleted User 4876
eh Ostrava bylaby lepsza
- Budapeszt trzeba rozkminić..
-
Deleted User 2259
W moim przypadku niestety tylko Brno,2 czerwca mam Yes a 4 A7x nie wiem jak wyrobiłbym jeszcze na Maiden w Buda między tymi 2 gigami.thorgal_30 pisze:Budapeszt trzeba rozkminić..
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja planuję robić taki maraton:Invader pisze:W moim przypadku niestety tylko Brno,2 czerwca mam Yes a 4 A7x nie wiem jak wyrobiłbym jeszcze na Maiden w Buda między tymi 2 gigami.thorgal_30 pisze:Budapeszt trzeba rozkminić..
3.06 IM @ Budapeszt --> 04.06 A7X @ Łodź --> 05.06 Linkin Park @ Wrocław --> 08.06 IM @ Brno
-
Deleted User 2259
Potrójne maratony to ja tylko dla DT robiłem,a tu masz łatwiej,bo tylko z buda do łodzi i potem już łatwy dojazd,nie wiem czy bym znalazł jakieś dobre połączenia Wawa-Buda-Łódź i akurat żeby wyrobić się na ten koncert.A w Buda,to będzie Pap laszlo arena?WICKER MAN pisze:3.06 IM @ Budapeszt --> 04.06 A7X @ Łodź --> 05.06 Linkin Park @ Wrocław
Ja zrobie pewnie Brno, bo najbliżej 
Mysle ze na Budapeszt i Brno beda organizowane przejazdy.
Chyba te 2 wlasnie zrobie, tym bardziej ze obydwa hale? Tylko trzeba sie uwinac bo za 2dni juz rusza sprzedasz
Chyba te 2 wlasnie zrobie, tym bardziej ze obydwa hale? Tylko trzeba sie uwinac bo za 2dni juz rusza sprzedasz
Velodrom to nie hala