AFTERPARTY we Wrocławiu 3 lipca 2016
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: AFTERPARTY we Wrocławiu 3 lipca 2016
Tanie noclegi we Wrocławiu?, może być 10km poza Wrocławiem, byle tanio, ktoś coś podpowie?
Co rozumiesz przez tani nocleg, dla każdego tanio to inna kwota. Pamiętaj, że w tym roku Wrocław jest europejską stolicą kultury, więc ceny noclegów, przede wszystkim w okresie wakacyjnym, są raczej wysokie.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Na HRS/TRIVAGO znalazłem najtańszy nocleg za 100zł w jakimś domu wczasowym. Szału nie ma. Dopłaciłem 50zł do Novotelu. Daleko od stadionu, ale przynajmniej Before i After mam po drodze 
Hotel Orbita, 180 zł za pokój dwuosobowy ze śniadaniem 
Za nocleg ze śniadaniem w centrum w hotelu *** tak trzeba mniej więcej zapłacić.
Ja zapłaciłem cos około 300 zł/dobę ze śniadaniami, ale za 4-osobowy pokój rodzinny w hotelu, którego nazwy nie pamiętam, vis a vis Dworca Głównego, tak więc lokalizacja super. Najważniejsze, że na Świdnicką rzut beretem :-)
Ja zapłaciłem cos około 300 zł/dobę ze śniadaniami, ale za 4-osobowy pokój rodzinny w hotelu, którego nazwy nie pamiętam, vis a vis Dworca Głównego, tak więc lokalizacja super. Najważniejsze, że na Świdnicką rzut beretem :-)
-
Deleted User 1499
My wzieliśmy sobie apartament w mieszkaniu. Lepsza opcja niż hotel bo ciut tańsze a kuchnia jest więc szamke samemu można sobie zrobić. Na dodatek blisko rynku także punkt wyjsciowy w sam raz. Cena 320zl za dwie doby.
A ja jak juz wczesniej pisałem mam hotel vis a vis stadionu ,20minut tramwajem do Centrum i place okolo 100zl wraz ze sniadaniem za dobe od osoby 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Metallica 19.05 ; Garbage 30.05(?) ;Savatage + 11.08
dzwoniłem do tego hotelu w poniedziałek i nie mieli już wolnych pokoi :/mic7 pisze:A ja jak juz wczesniej pisałem mam hotel vis a vis stadionu ,20minut tramwajem do Centrum i place okolo 100zl wraz ze sniadaniem za dobe od osoby
-
Deleted User 1499
No to podobnie , u nas 80zł od maski tyle że bez śniadania, więc na to samo wychodzi. Ogólnie to ciężko w tym terminie na taki krótki okres.mic7 pisze:A ja jak juz wczesniej pisałem mam hotel vis a vis stadionu ,20minut tramwajem do Centrum i place okolo 100zl wraz ze sniadaniem za dobe od osoby
@Kain, odpal olx.pl , może tam coś trafisz. Ew. spróbuj tego trivago lub booking tyle że tam już drożej.
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Kto byłby chętny na spotkanie przed koncertem na rynku, myślę o godzinie 14?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A Ty zawsze musisz iść pod prąd i organizować alternatywę dla oficjalnych spotkań FC?Nomad.1985 pisze:Kto byłby chętny na spotkanie przed koncertem na rynku, myślę o godzinie 14?
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Sądząc po tym, że większość Sanktuarium ma FFTB/GC EE, a bramy otwierane są o 16.30 to nie wiem czy Wam się opłaca robić jakieś before party. Chyba trzeba wtedy być odpowiednio wcześnie przed stadionem, a dojazd do stadionu i dojście tam z rynku zajmie godzinę. Czyli taki before by się musiał zacząć gdzieś 12-13. To niestety nie jest jak ze Spodkiem czy Atlas Arena. Stadion znajduje się na zachodnich obrzeżach miasta z dala od centrum.
Jeśli coś będzie w Liverpool to pewnie tam też ze znajomymi zajrzymy. Liverpool akurat jest położony tak, że ciężko o niego nie zahaczyć.
Jeśli coś będzie w Liverpool to pewnie tam też ze znajomymi zajrzymy. Liverpool akurat jest położony tak, że ciężko o niego nie zahaczyć.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przecież było powiedziane, że before-party w Liverpoolu zaczyna się o godz. 14. Więc myślę, że nawet osoby z GCEE czy FTTB będą mogły posiedzieć do 15.30... Nie siej zamętu i wbijaj na oficjalną imprezę. Sam kiedyś ubolewałeś nad tym, że mało jest takich dużych imprez, a w Liverpoolu integrować będą się fani z całego świata - nie tylko z SanktuariuM. I gwarantuję Ci, że wcale nie wszyscy pójdą na FTTB/EE.Nomad.1985 pisze:Sądząc po tym, że większość Sanktuarium ma FFTB/GC EE, a bramy otwierane są o 16.30 to nie wiem czy Wam się opłaca robić jakieś before party. Chyba trzeba wtedy być odpowiednio wcześnie przed stadionem, a dojazd do stadionu i dojście tam z rynku zajmie godzinę. Czyli taki before by się musiał zacząć gdzieś 12-13. To niestety nie jest jak ze Spodkiem czy Atlas Arena. Stadion znajduje się na zachodnich obrzeżach miasta z dala od centrum.
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Przywitać się na pewno przyjdę. Znając życie to większość osób, które tam będą szły spotkam po drodze. Ciekawe czy Wrocław zaszczycą swoją obecność bracia z Nifelheim
?
Swoją drogą Wicker chyba będe pierwszy raz na koncercie Iron Maiden na którym Ciebie nie będzie
Mam na myśli Sopron, to jest duże osiągnięcie dla polskiego fana Iron Maiden, piszę to bez ironii tylko serio. Setka to Ci chyba już dawno pękła, tak samo jak Spartanowi i nie wiem czy ktoś w Polsce ma więcej koncercików zaliczonych. Mój dorobek taki se, 12 będzie po wrocławskim, ale powoli zbliżam się do 20
Jedyne czego żałuję to absencji na GMETID i tylko jednego koncertu Somewhere Back in Time.
Swoją drogą Wicker chyba będe pierwszy raz na koncercie Iron Maiden na którym Ciebie nie będzie
Osobiście nie znam zadnego fana w Polsce, ktory miałby zaliczone 100 Maidenowskich koncertów. Chyba ze jest jakaś "cicha woda" ktorej nie znamyNomad.1985 pisze:
Swoją drogą Wicker chyba będe pierwszy raz na koncercie Iron Maiden na którym Ciebie nie będzieMam na myśli Sopron, to jest duże osiągnięcie dla polskiego fana Iron Maiden, piszę to bez ironii tylko serio. Setka to Ci chyba już dawno pękła, tak samo jak Spartanowi i nie wiem czy ktoś w Polsce ma więcej koncercików zaliczonych
Szacuneczek dla całej trójki, która bardzo zbliży sie do setki w tym roku i trzymam kciuki zeby te trzy setki pękły w przyszłym roku
Ironspartan nie ma setki?
Czy biforek też jest? Nie mogę wyszukać nic na ten temat na FB, jest jakieś oficjalne wydarzenie utworzone?
Jest i zaczyna się od 14:00, o utworzonym wydarzeniu nic nie słyszałem lecz sam bifor jest 
Dzięki, to do zobaczenia 
p.s. Spartan i chłopaki nie mają jeszcze setki ale już jest blisko
Trzymamy kciuki 
p.s. Spartan i chłopaki nie mają jeszcze setki ale już jest blisko