02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Koncert mega, absolutnie warto było się zjawić, tym bardziej, że można było przy okazji Was poznać :-)
Dzięki za "gościnę" i do zobaczenia przy najbliższej okazji!
Koncert bardzo dobry. Blaze jak zwykle dobry kontakt i mnóstwo energii. Nie wiem jak na innych koncertach wyglądała sytuacja z dodatkowymi bisami, ale 3 mocne strzały, które dostaliśmy na koniec jeszcze zwiększyły dobre poczucie po koncercie. Jedyny minus dla mnie, to nie podeszło mi wykonanie Futureal (a pamiętam, że w zeszłym roku bardzo mi się podobało).
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Futureal w ogóle było baaardzo źle nagłośnione, wszystko się zlało, gdyby nie riff to nie wiedziałbym w ogóle co jest grane. Przy następnych było już dużo lepiej (albo mi się ucho przyzwyczaiło;-))
No ja właśnie też nie załapałem w ogóle początku. Potem było lepiej. Gitara trochę za cicho, ale było słychać co grają.
Koncert w Skarżysku zacny :-) Frekwencja zdecydowanie na plus :-)
Co do Futureal, miałem takie samo wrażenie, że coś jest nie tak... Dopiero po kilku wersach jak Blaze zaśpiewał rozpoznałem co to za utwór... Ale poza tą jedną rzeczą, reszta materiału (zarówno tego nowego jak i starszego) wypadła rewelacyjnie :-)
koncert w Skarżysku rewelacja jak zawsze, Blaze i reszta zespołu w świetnej formie, a nowe kawałki nabierają mocy na żywo! Żałuję, że w tym roku udało mi się zrobić tylko 1 gig, ale za to był to gig rewelacyjny!
A po koncercie jak co roku - fotka z Blaze'm musiała być! I to jaka!