Dla wielu luda to duży news, poza tym Bleki są teraz w modzie. Mayhem i Watain prawie wyprzedały Progresję, Mgła miała wyprzedaną trasę, na Furię też jest boom.
07/04/2018 - XXIV Metalmania - Katowice, Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 07/04/2018 - XXIV Metalmania - Katowice, Spodek
Dla mnie wręcz mikrusowaty
Nie podważam statusu Emperora, ale to nie jest zespół na "największy metalowy festiwal Europy Środkowej". No nic, jeśli ostatnio headem był Samael, a oprócz tego grało Sodom czy Impaled Nazarene, to może w 2018 inne gwiazdy będą bardziej interesujące od heada.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Teraz już tak chyba nie piszą, żeby się nie ośmieszać. W ang wersji było za to "the biggest indoor"
indoor ?? tu chyba bardziej pasuje słowo TURKEY 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

EMPEROR jest świetną propozycją na headlinera (w zasadzie jak dla mnie dla tej jednej kapeli warto wybrać się na koncert), tymczasem czekam na kolejne zespoły.
Już chyba o tym pisałem przy okazji edycji z 2017. Rozmowy z Kasperkiem i jego świtą były prowadzone...Oczekiwania i wymagania Kasperka jakby wydał album Port Royal i był gwiazdą która pierdnięciem ściągnie tłumy na koncert... Metalmind sprawę odłożył i postawił na swój pewny elektorat czyli samael itd.
Nie moje klimaty i head na pewno nie zachecil mnie do kupna biletu
Zobaczymy dalej
Zobaczymy dalej
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 5490
Ogólnie nie przepadam za black metalem, ale są wyjątki. Jakiś rok temu posłuchałem troszkę uważniej Emperora i solowych wyczynów Ihsahna i czuję szacun dla gościa.
Mój dobry kumpel jest entuzjastą. Ze względu na moje świeże zainteresowanie i dobre towarzystwo pewnie pojawię się na tej Metalmanii.
W koncertowym składzie Emperor gra szwagier Ihsahna, Einar Solberg, więc liczę na to, że przy okazji na festiwalu wystąpi również fenomenalny w moim mniemaniu Leprous - www.youtube.com/watch?v=GDVo-olDBq8
Mój dobry kumpel jest entuzjastą. Ze względu na moje świeże zainteresowanie i dobre towarzystwo pewnie pojawię się na tej Metalmanii.
W koncertowym składzie Emperor gra szwagier Ihsahna, Einar Solberg, więc liczę na to, że przy okazji na festiwalu wystąpi również fenomenalny w moim mniemaniu Leprous - www.youtube.com/watch?v=GDVo-olDBq8
Mam dokładnie tak samo... czekamy dalej co ogłoszą... W tym roku jechałem głównie na Moonspell, Vader, Coroner i Sodom - reszta, a zwłaszcza Samael - tzw headliner, mnie nie interesowała
Night Mistress Fan Club Łódź
Jak dla mnie zaskoczenie. Headliner nie zachęci mnie też do zakupu biletu. Mam nadzieję, że będzie jakieś dobre heavy albo jakiś dobry thrash. Nie przepadam za Black metalem.
to jak już jesteśmy przy życzeniach.
daliby Metal Church i Jag Panzer. Frekwencja może i byłaby mega turbo słaba...ale przynajmniej bym się pojawił:)
daliby Metal Church i Jag Panzer. Frekwencja może i byłaby mega turbo słaba...ale przynajmniej bym się pojawił:)
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Uprzejmie donoszę
że bilety już w sprzedaży. Na stronie metalmindu można zamawiać bilety kolekcjonerskie. Mój już zakupiony.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

+ Xentrix, Terrordome
mam nadzieję że to wyczerpię pulę thrash metalu na feście xD
-
Deleted User 5490
Ja chcę Ozziego z Zakkiem. To nic, że gitary będą już obniżone do stroju Ź-Ć-Ś-Ó-Ę-Ź żeby dziadek wyciągnął Mama, I'm Coming Home. Chcę to zobaczyć.
Ostatnio zmieniony wt sie 15, 2017 11:54 am przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak smiesz, THRASH TILL DEATH!Shedao Shai pisze: ↑pn sie 14, 2017 8:25 pm + Xentrix, Terrordome
Dobry news, dawac jeszcze Toxik
Ozzy jedynie na headlinera by pasowałPierre Dolinski pisze: ↑pn sie 14, 2017 9:40 pm Ja chcę Ozziego z Zakkiem. To nic, że gitary będą już obniżone do stroju Ź-Ć-Ś-Ó-Ę-Ź żeby dziadek wyciągnął Mama, I'm Coming Home. Chcę to zobaczyć.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ozzy na Metalmamii, zejdzmy na ziemię.
Prędzej Mayhem z Deadem by przyjechało 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zobaczymy dalej. To akurat jeszcze mnie nie przekonało, żeby jechać.