Zabierzcie to jebane lord of lost
02/06/2022 - Riga, Riga Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 02/06/2022 - Riga, Riga Arena
No Polacy łobuzy a kto
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Oby to zostało. Fttb powinno mieć ten element
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Sa straszni kurwa, przestraszni. Ja nie wiem jak to działa, że zawsze musi być chujowy support.
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jednak chodzenie w 2018 mialo swój urok. Ja nie narzekam bo biegam dobrze i pare osób wyprzedzilem, ale no
No i ochrona zupelnie nie sprawdzała nam biletów
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Ochrona tutaj... Powiem tak: nie pierniczyła się. U nas trafił się jeden gość, który próbował napierać na barierkę. Najpierw Pan Ochroniarz przyciągnął go do barierki i powiedział coś na ucho. Obserwował delikwenta. gdy zauważył, że nie pomogło pokazał go dwóm innym, którzy poszli w tłum, wzięli go pod pachy i usunęli z płyty. Poza tym barierka marzenie. Nigdy nie byłam na tak spokojnej.Bon Dzosef pisze: ↑czw cze 02, 2022 7:23 pmJednak chodzenie w 2018 mialo swój urok. Ja nie narzekam bo biegam dobrze i pare osób wyprzedzilem, ale no.
No i ochrona zupelnie nie sprawdzała nam biletów![]()
Elegancko. Szybka eliminacja bydła z tłumu zawsze na plus. Szkoda, że u nas mają to gdzieś. Z drugiej strony musieliby wyprowadzić połowę sali.Pati pisze: ↑pt cze 03, 2022 8:21 am
Ochrona tutaj... Powiem tak: nie pierniczyła się. U nas trafił się jeden gość, który próbował napierać na barierkę. Najpierw Pan Ochroniarz przyciągnął go do barierki i powiedział coś na ucho. Obserwował delikwenta. gdy zauważył, że nie pomogło pokazał go dwóm innym, którzy poszli w tłum, wzięli go pod pachy i usunęli z płyty. Poza tym barierka marzenie. Nigdy nie byłam na tak spokojnej.![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zagraniczni bardzo narzekają na fttb wczoraj i Polaków, którzy przyszli ostatni i biegali 
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
I bardzo dobrze. Powinien być element rywalizacji a nie wszystko poukładane jak w przedszkolu. O wiele lepiej się bawiłem biegnąc między ochroniarzami w Kownie i uzyskując tym samym idealny spot, niż schodząc jak debil po schodach w parach w Zagrzebiu.Bon Dzosef pisze: ↑pt cze 03, 2022 11:27 am Zagraniczni bardzo narzekają na fttb wczoraj i Polaków, którzy przyszli ostatni i biegali![]()
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Oczywiście Maiden teraz to 100%-owy nostalgia act, ale żeby aż tak wracać do lat chłopięcych?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Bieganie bieganiem, wpierdalanie sie w kolejke już jest takie seremi pisze: ↑pt cze 03, 2022 11:34 amI bardzo dobrze. Powinien być element rywalizacji a nie wszystko poukładane jak w przedszkolu. O wiele lepiej się bawiłem biegnąc między ochroniarzami w Kownie i uzyskując tym samym idealny spot, niż schodząc jak debil po schodach w parach w Zagrzebiu.Bon Dzosef pisze: ↑pt cze 03, 2022 11:27 am Zagraniczni bardzo narzekają na fttb wczoraj i Polaków, którzy przyszli ostatni i biegali![]()
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Jerzy Urban
- -#Invader

Dawne czasy czasy na koncertach metalowych, kto pierwszy ten lepszyremi pisze: ↑pt cze 03, 2022 11:34 amI bardzo dobrze. Powinien być element rywalizacji a nie wszystko poukładane jak w przedszkolu. O wiele lepiej się bawiłem biegnąc między ochroniarzami w Kownie i uzyskując tym samym idealny spot, niż schodząc jak debil po schodach w parach w Zagrzebiu.Bon Dzosef pisze: ↑pt cze 03, 2022 11:27 am Zagraniczni bardzo narzekają na fttb wczoraj i Polaków, którzy przyszli ostatni i biegali![]()
Hahaha faktycznieBon Dzosef pisze: ↑pt cze 03, 2022 11:27 am Zagraniczni bardzo narzekają na fttb wczoraj i Polaków, którzy przyszli ostatni i biegali![]()
Duża cześć tych zagranicznych z fttb to jakieś lelaki. Już lecą się skarżą zamiast trochę powalczyć. 
Jak dla mnie argument, że ktoś stoi od rana w kolejce jest jakiś kompletnie odklejony. Ludzie na innych koncertach też czekają godzinami w kolejce i nikt ich nie numeruje, bo to nie opera, żeby chodzić grzecznie po sznurku. Przychodzisz nad ranem no to masz pole position i jak je wykorzystasz to już twoja sprawa. Mam wrażenie, że niektórzy by chcieli się przyspawać do tej barierki
+1, próbowałem z nimi dyskutować, ale się wszyscy na mnie rzucili
Dokładnie. Skoro stoisz od 7 i nie jesteś pierwszy to wniosek jest jeden - dałeś dupy. Czego oni oczekują - dywanu czerwonego i winka na końcu?
Jedna „z insta Maiden celebrytek” napisała : We simply walked in though, it seemed to be okay, there was security staff already, waiting to tell people not to run – but several still did, from further back in the line. I say this as person number 2 in the line, been there since 7:30 this morning, and with the people running past me, I was maybe 10th (or worse) on the barrier (still got a good spot though, but no one could stop the runners)
A tak naprawdę „zajęła sobie miejsce” i łaziła po galerii o 14 i widziałem jak jadła. Cieszę się, że z chłopakami przyszliśmy po 16 a i tak ją odcedziliśmy na dobre 10 metrów na ostatniej prostej
Jedna „z insta Maiden celebrytek” napisała : We simply walked in though, it seemed to be okay, there was security staff already, waiting to tell people not to run – but several still did, from further back in the line. I say this as person number 2 in the line, been there since 7:30 this morning, and with the people running past me, I was maybe 10th (or worse) on the barrier (still got a good spot though, but no one could stop the runners)
A tak naprawdę „zajęła sobie miejsce” i łaziła po galerii o 14 i widziałem jak jadła. Cieszę się, że z chłopakami przyszliśmy po 16 a i tak ją odcedziliśmy na dobre 10 metrów na ostatniej prostej
I tak wyjaśniły się powody spokoju na koncertach w Kownie i Rydze. Nie było bydła na płycie, bo zajęło barierki 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Pomijając temat biegania...
Chyba też jestem po złej stronie mocy, bo za cholerę nie rozumiem po kiego grzyba siedzą pod halą od 7:30... To jest chore. Niedługo zaczną rozbijać namioty pod halą/stadionem.
Z całego serduszka życzę im fttb w Wawie.
Chyba też jestem po złej stronie mocy, bo za cholerę nie rozumiem po kiego grzyba siedzą pod halą od 7:30... To jest chore. Niedługo zaczną rozbijać namioty pod halą/stadionem.
Z całego serduszka życzę im fttb w Wawie.
Ostatnio zmieniony pt cze 03, 2022 6:55 pm przez Pati, łącznie zmieniany 1 raz.