05/06/2023 - Metal Hammer Festival - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05/06/2023 - Metal Hammer Festival - Łódź
Liczyłem na Crowbar na Mystic. No cóż, chyba trzeba będzie odwiedzić Łódź.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Mam mieszane uczucia. Z jednej strony, darowanemu Crowbarowi nie zagląda się w zęby, z drugiej trochę bez szału, żadna z tych nazw mnie nie podjarała. Z trzeciej, podchodzę do tego jak do solowego koncertu Pantery z ewentualnymi ciekawymi supportami, i przy takim podejściu - moje oczekiwania są spełnione, w takiej Pradze pewnie będzie 1 zespół supportujący, tu mamy więcej i całkiem nieźle 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Frekwencja będzie porządna.
-
Deleted User 7586
Jeszcze zobaczymy, czy Pantera wystąpi: https://kultura.gazeta.pl/kultura/7,114 ... =BoxOpLink
Może trzeba się będzie ruszyć na gig by wesprzeć ich przeciw lewakom
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Idiotyzm. Ale nie panikowałbym - to Niemcy, gdzie takie kwestie są mocno wrażliwe. U nas o ile jakiś lokalny PiSowski oszołom nie podłapie tematu i nie rozdmucha sprawy do rangi medialnej, to nic się nie stanie.
-
Deleted User 7586
Nikt nie panikuje:-) Powstaje pytanie, czy oni sami nie odwołają trasy, gdy jeszcze im się coś odwoła i trasa przestanie się opłacać :-)
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Tak właśnie brzmi panikaboo_radley pisze: ↑śr sty 25, 2023 2:26 pm Nikt nie panikuje:-) Powstaje pytanie, czy oni sami nie odwołają trasy, gdy jeszcze im się coś odwoła i trasa przestanie się opłacać :-)
Mówię, jak dla mnie - jeśli gdzieś mieliby odwoływać, to w Niemczech. No i odwołali. W innych krajach raczej nie powinno być z tego powodu takiej afery.
No ja nie byłbym taki pewny... zaraz jakiś lokalny nawiedzony oszołom powie "potrzymaj mi piwo"... Były już u nas odwoływane koncerty przecież (Marduk, bo 666 na plakacie), więc różnie z tym może byćShedao Shai pisze: ↑śr sty 25, 2023 2:45 pmTak właśnie brzmi panikaboo_radley pisze: ↑śr sty 25, 2023 2:26 pm Nikt nie panikuje:-) Powstaje pytanie, czy oni sami nie odwołają trasy, gdy jeszcze im się coś odwoła i trasa przestanie się opłacać :-)![]()
Mówię, jak dla mnie - jeśli gdzieś mieliby odwoływać, to w Niemczech. No i odwołali. W innych krajach raczej nie powinno być z tego powodu takiej afery.
www.MetalSide.pl
666 to zło szejtan. A heilowanie jest przecież takie swojskie. Wielu lubi piwo, a 5 piw tym bardziej. No chyba, że lewica wojującą, ale oni są w kontrze do władzy, więc nie ma obaw. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Zgadzam się, u nas raczej nie powinni z tego powodu odwoływać. Co najwyżej gdzieś blisko Areny jakaś grupka pomaluje kredą na tęczowo chodnik.
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Deleted User 5490
Ta hipokryzja niemiecka. Ech.... W tym samym czasie jakaś lewacka kurwa z Bundestagu z tzw. Frakcji Lewicy o jakimś dziwnie nie niemieckim(arabskim) nazwisku oburza się, że Niemcy wysyłają czołgi do walki z nazistami rosyjskimi w obronie zachodniej cywilizacji. Kto ich zrozumie?..... Scholz też przez miesiące zachowywał się totalnie niezrozumiale. Jakby siedział w kieszeni Putina co najmniej tak głęboko jak Schroeder. No ale to już inny temat. W każdym razie Niemcy po wojnie zawsze szukali nazistów i zagrożeń praw człowieka wszędzie tylko nie u siebie i nie tam gdzie zdrowy rozsądek nakazywał to widzieć.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Gdyby koleś odjebał coś w ostatnich dniach, to bym rozumiał, ale chodzi o aferki sprzed lat.
Nie wiedzieli kogo zapraszają?
Żenada max ze strony organizatorów
Nie wiedzieli kogo zapraszają?
Żenada max ze strony organizatorów
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- blackcocker
- -#Moderator

Dokładnie to samo sobie pomyślałem
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Anselmo występujący z Illegalsami w 2019 roku 4 razy w Niemczech i raz w Austrii = good
Anselmo występujący z Panterą w 2023 w Niemczech i Austrii = bad
xD w jakim my świecie żyjemy?
Ani chybi wina lewactwa i progresizmuShedao Shai pisze: ↑czw sty 26, 2023 1:24 pm Anselmo występujący z Illegalsami w 2019 roku 4 razy w Niemczech i raz w Austrii = good
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Zaraz, zaraz, przecież oni mają wciąż nieodwołane koncerty w Berlinie i Hamburgu 
-
Deleted User 5490
Poczekamy, zobaczymy czy się odbędą. Fala narasta. Nie lubię Anselmo, ale powiedzmy sobie szczerze.
Dzieci z jego pokolenia, bawiły się w wojska koalicji antyhitlerowskiej i w wojska niemieckie. Tak. To było w czasach kiedy było więcej wyobraźni i ładny kawał patyka zastępował karabin, a za każdym krzakiem lasku sąsiadującego z osiedlami czaili się wrogowie.
Teraz młodzież bawi się w wojnę z pomocą Call of Duty i innych. Kiedyś ganiało się po lasach, ruinach starych domów, na budowach nowych domów, na wykopach pod różne instalacje(nie trzeba było samemu kopać okopów) i bawiło w wojnę. Sam budowałem głębokie ziemianki w lasku u dziadka umacniane drewnem zajumanym dziadkowi stolarzowi i bawiłem się w Zuba-Zdanowicza, którego osaczyło SS. Nie znam nikogo, kto dla beki nie hailował, kiedy wypadło na niego w losowaniu, że ma robić za Niemca.
Teraz po latach będzie się gnoić Anselmo za to, że kiedyś po pijaku wykonał jakiś gest. To trzeba byłoby wykopać Hannemana z grobu, zabrać do Niemiec i spuścić trupowi wpierdol za te symboliki nazistowskie na jego koszulkach, za symbol SS na jego Jacksonie, którego używał na trasie Seasons in the Abyss. Trzeba byłoby dojebać wszystkim gościom, którzy paradowali na festiwalach w czapkach gestapowskich. OOO.... cała fura fanów gotyku w Bolkowie na tym spędzie pieprzniętych cudaków powinna dostać wpierdal i dożywocie.
Anselmo jest fiutem, ale albo karać ostracyzmem wszystkich, albo nikogo za takie wygłupy.
Dzieci z jego pokolenia, bawiły się w wojska koalicji antyhitlerowskiej i w wojska niemieckie. Tak. To było w czasach kiedy było więcej wyobraźni i ładny kawał patyka zastępował karabin, a za każdym krzakiem lasku sąsiadującego z osiedlami czaili się wrogowie.
Teraz młodzież bawi się w wojnę z pomocą Call of Duty i innych. Kiedyś ganiało się po lasach, ruinach starych domów, na budowach nowych domów, na wykopach pod różne instalacje(nie trzeba było samemu kopać okopów) i bawiło w wojnę. Sam budowałem głębokie ziemianki w lasku u dziadka umacniane drewnem zajumanym dziadkowi stolarzowi i bawiłem się w Zuba-Zdanowicza, którego osaczyło SS. Nie znam nikogo, kto dla beki nie hailował, kiedy wypadło na niego w losowaniu, że ma robić za Niemca.
Teraz po latach będzie się gnoić Anselmo za to, że kiedyś po pijaku wykonał jakiś gest. To trzeba byłoby wykopać Hannemana z grobu, zabrać do Niemiec i spuścić trupowi wpierdol za te symboliki nazistowskie na jego koszulkach, za symbol SS na jego Jacksonie, którego używał na trasie Seasons in the Abyss. Trzeba byłoby dojebać wszystkim gościom, którzy paradowali na festiwalach w czapkach gestapowskich. OOO.... cała fura fanów gotyku w Bolkowie na tym spędzie pieprzniętych cudaków powinna dostać wpierdal i dożywocie.
Anselmo jest fiutem, ale albo karać ostracyzmem wszystkich, albo nikogo za takie wygłupy.
Ostatnio zmieniony czw sty 26, 2023 2:30 pm przez Deleted User 5490, łącznie zmieniany 4 razy.
Anselmo to po prostu IMHO tępy redneck ale żaden z niego naziol.