jak często słuchasz IM???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: jak często słuchasz IM???
Hm... gdy ''odkrywałem'' ten zespół to oczywiście słuchałem prawie bez przerwy. Podobnie gdy dostanę w łapy coś nowego (ostatnio DOD). Ale tak w normalny dzień powszedni mało kiedy włączam coś Maidańców. Trochę się to przeżarło, bo ile można słuchać non stop tego samego. Najlepsze jest poznawanie zespołu, to już minęło, znalazłem inny, teraz słucham tak może raz na tydzień.
KMFDM
Praktycznie cały czas !
Ja słucham tak dwa albumy dziennie .Pozdrawiam
-
His Infernal Majesty
- -#Prodigal son

maiden leci u mnie 24 h na dobe!!
...... i zaraz przyjdzie moderator i zamknie temat!!
-
Lord_Verminard
- -#Charlotte

a cisza nocna od 22 do 6His Infernal Majesty pisze:maiden leci u mnie 24 h na dobe!!
a tam z ciszą nocną!!! kto by się nia przejmował, nieprawdaż?Lord_Verminard pisze:a cisza nocna od 22 do 6His Infernal Majesty pisze:maiden leci u mnie 24 h na dobe!!
ciamciaramciamciam
od ok. pół roku bardzo rzadko... średnio 1 album na tydzień
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
Ja to słucham bez przerwy!!!!! nawet przy obiedzie- wtedy najczęściej włączam jakieś widełko!!!
Teraz są wakacje więc tym bardziej.zaznaczyłam więc odp.1
Adrian Smith's Female Admirer
Tak do końca to nie ma tu dla mnie odpowiedniej odpowiedzi. Na pewno słucham więcej niż godzinę, ale kilka godzin to znowu nie. Dziennie tak od 2 do 4 godzin. Może i słuchał bym bez przerwy, ale starzy nie za bardzo lubią taką muzę
Pozdrawiam
Od paru miesiecy Maiden słucham niewiele. Jak mnie najdzie ochota to czasami sobie zapuszcze Hallowed Be Thy Name, czy Wicker Man, ale zdarza się to moze raz na dwa tygodnie, moze trzy. Całego albumu nie wysłuchałem od dobrych trzech miesięcy. Mam po prostu falowania. Przez miesiąc mam manie na Maiden, w nastepnym na skomplikowane kompozycje w wykonaniu np.Dream Theater, czy Symphony X, a przez nastepne dwa na proste surowe granie w wykonaniu Annihilatora
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
mimski pisze:Od paru miesiecy Maiden słucham niewiele. Jak mnie najdzie ochota to czasami sobie zapuszcze Hallowed Be Thy Name, czy Wicker Man, ale zdarza się to moze raz na dwa tygodnie, moze trzy. Całego albumu nie wysłuchałem od dobrych trzech miesięcy. Mam po prostu falowania. Przez miesiąc mam manie na Maiden, w nastepnym na skomplikowane kompozycje w wykonaniu np.Dream Theater, czy Symphony X, a przez nastepne dwa na proste surowe granie w wykonaniu Annihilatora
o widzisz, u mnie dokładnie identycznie jest
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
Tak średnio to 10 godzin na dobe 
Zaskocze Was 
Słucham IM rzadko. Możliwe, że to dlatego, iż nie korzystam z czegoś takiego jak winamp i mp3. Żaby czegoś posłuchać muszę mieć na to nastrój. Tylko z Metallicą i IM (których słucham nieczęsto) mam tak, że jak juz zacznę to słucham non stop przez kilka najbliższych dni
Słucham IM rzadko. Możliwe, że to dlatego, iż nie korzystam z czegoś takiego jak winamp i mp3. Żaby czegoś posłuchać muszę mieć na to nastrój. Tylko z Metallicą i IM (których słucham nieczęsto) mam tak, że jak juz zacznę to słucham non stop przez kilka najbliższych dni
"whatever you kill is yours forever..."
Kocham Moje 
Oddałem głos na "co 2-3 dni" i smutno mi z tego powodu
ale nie zawsze mam czas żeby słychać Iron Maiden i nie samym chlebem człowiek żyje
.
Ostatnio słucham IM raz na 2-3 dni.
no to to nie ma co cały czas 
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
Staram sie codziennie w sumie .
slucham, kiedy amma ochote, a to roznie jest, potrafie ich nie sluchac przez pwoeidzmy miesiac, a potem non stop. a tak roznie 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Kiedys bez przerwy, a teraz raz na 2-3 dni poniewaz mam od zaj...ania plyt, a nie samymi Ironami czlowiek zyje
Ostatnio slucham ich prawie 24 h na dobe
:):)