Twoja ulubiona płyta Helloween
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Re: Twoja ulubiona płyta Helloween
Better than Raw. Bo ma mało głosów 
Walls of Jericho, świetna płyta ,Ride the Sky ,Metal Invaders,Guardians ...świetne utwory , jest to jedyna płyta Helloween ,która mi sie podoba, no moze jeszcze Keepery ,ale to już nie to samo.
Zdecydowanie Walls of Jericho 
- Piotrek Sz.
- -#Prodigal son

Nie jestem wielkim fanem tego zespołu. Ale gdybym miał wybierać to albo Keepery albo The Dark Ride.
Nu pagadi, zajec!!!
- Lifthrasil
- -#Wrathchild

Keeper Of The Seven Keys Part 1 - pierwszy, który usłyszałem, ten do którego najczęściej wracam, ten który lubię najbardziej :rocx
- Elevatorman
- -#Clansman

Keeper Of The Seven Keys Part 1 i part2
zaznaczyłem part bo spodziewałem sie ze 1 bedzie miałą wiecej głosów 
Keeper 2, zdecydowanie! ;d
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Walls Of Jericho
Keeper Of The Seven Keys Part 1
Keeper Of The Seven Keys Part 2
Pink Bubbles Go Ape
Chameleon
pierwsza piatka rzadzi na rowni!potega i juz...reszta dla mnie nie istnieje...jeszcze dodalbym "live in uk!"M.Kiske to dla mnie kwintesencja Helloween!
Keeper Of The Seven Keys Part 1
Pink Bubbles Go Ape
Chameleon
pierwsza piatka rzadzi na rowni!potega i juz...reszta dla mnie nie istnieje...jeszcze dodalbym "live in uk!"M.Kiske to dla mnie kwintesencja Helloween!
1. Master Of The Rings
2. The Dark Ride
3. Keeper 2
2. The Dark Ride
3. Keeper 2
-
Deleted User 2259
Walls Of Jericho
styknie
styknie
Keeper 2.
jak dla mnie the dark ride 
Wg mnie Keepery nr II, chociaz chyba powinny byc razem w ankiecie, zawsze patrzylem na nie razem. Ta era Helloween niestety odeszla a Kiske robi taka muzyke jaka chce, czyli nie do sluchania, nawet wokalnie zszedl na psy. W erze Derisa najlepiej prezentuja sie Better Than Raw i The Dark Ride. Najnowsza plyta mimo ze jest lepsza od Rabbita to jest cholernie nie rowna i swietne numery przeplatane sa gniotami z Mrs God na czele
... w moim odczuciu głupoty opowiadasz bo Kiske w kwestii śpiewu nigdy nie zszedł na psy ... inaczej sprawa ma się odnośnie muzyki jaką można usłyszeć na tych płytach z udziałem Kiske ... jednak to i tak indywidualny problem odbiorcy muzyki ... i tak np: osobiście uważam że SUPARED jest kiepskim albumem jednak to co nagrał z PLACE VENDOME czy na ostatniej płycie solowej jest bardzo dobre, warto także wspomnieć o ciekawych epzodach w AVANTASIA czy AINA.Clayman pisze:Wg mnie Keepery nr II, chociaz chyba powinny byc razem w ankiecie, zawsze patrzylem na nie razem. Ta era Helloween niestety odeszla a Kiske robi taka muzyke jaka chce, czyli nie do sluchania, nawet wokalnie zszedl na psy. W erze Derisa najlepiej prezentuja sie Better Than Raw i The Dark Ride. Najnowsza plyta mimo ze jest lepsza od Rabbita to jest cholernie nie rowna i swietne numery przeplatane sa gniotami z Mrs God na czele
A dla mnie przyszle koncertowe cd i dvd. Coby to nie bylo bedzie lepsze niz DOTR.
nie mialem z wszystkimi do czynienia ale najbardziej w pamiec wbily mi sie Mury Jerycha 
... for it is a human number, its number is 280
moim zdaniem Dark Ride.... a potem oba Keeper'y
Głos na Keeper 1 bo mam to na winylu i za utwór Halloween 
Keeper 2 według mnie.
Na dzien dzisiejszy zdecydowanie Walls Of Jericho i Keeper Of The Seven Keys Par1
:solo
:solo