Early Years Setlist
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Re: Early Years Setlist
Już lepiej, aby ta nowszą kompozycją było The Prophecy albo Run Silent Run Deep.
Tak wogóleto cześćbo właściwie to jestem tu nowy
Ale sie w końcu zarejestrowałem.
Moja propozycja~
1ides of march(moze byc z płyty)
2wrathchild
3wicker man
4sanctuary
5666
6 22 avenue
7aces high
8trooper
9remember
10PHANTOM
11 dance of death
12TRANSYLWANIA
13Murders in the rue rouge
14clansman
15die with your boots on(albo 23:58)
16 Fear
17IRON MAIDEN
BISY
17sanktuary
18run to the hills
Moja propozycja~
1ides of march(moze byc z płyty)
2wrathchild
3wicker man
4sanctuary
5666
6 22 avenue
7aces high
8trooper
9remember
10PHANTOM
11 dance of death
12TRANSYLWANIA
13Murders in the rue rouge
14clansman
15die with your boots on(albo 23:58)
16 Fear
17IRON MAIDEN
BISY
17sanktuary
18run to the hills
Dokladnie! Jeszcze gdyby to wyszlo jako opener (wiem ze nie pasujeWICKER MAN pisze:Ooo tak!Pink pisze:no dobra ale jakąs nowszą kompozycją powinni zagrać. oby to był Wicker man.![]()
:rocx
W ogóle fajnie byłoby gdyby to miało być takie drugie 'World Slavery Tour' 
Zgadzam się, ale tylko gdyby to była taka sam ilość koncertów jaką wtedy iu nas zagraliThorwald pisze:W ogóle fajnie byłoby gdyby to miało być takie drugie 'World Slavery Tour'
UpTheIrons
Na pewno Phantom..., Still Life, Flight..., 22 Accacia.., Hallowed.., Murders.., Drifter, Running Free, Strange World, Transylvania, Iron Maiden
, Fear:), Blood Brothers, Aces High, The Loneliness... (ale to już z Somewhere..)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

:rocxFreeze pisze:Dokladnie! Jeszcze gdyby to wyszlo jako opener (wiem ze nie pasuje) O_o Istna masakra ;d
Marzenia...
A co do setlisty to bądźmy realistami - będą przede wszystkim kawałki z pierwszych 4 płyt + kilka późniejszych klasyków typu FOTD etc.
mało powiedziane
IMO tylko 4 pierwsze + Fear Of The Dark
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Może jeszcze 2MTM, ewentualnie jakiś kawałek z SIT/SSOASS oraz The Clansman i coś z BNW/DOD. To zależy tylko od nich.Man_Of_The_Edge pisze:mało powiedziane
A pamiętacie jak Spodek odpiewał praktycznie Wicker Mana w Spodku za Bruca
Warto , żeby powtórzyli ten kawałek...I Sanctuary - left - right - left - right :solo
Mogli by zagrac pare utworow ze tak powiem "stadionowych"
Wyobrazcie sobie kilkadziesiat tysiecy ludzi spiewajacych "freedom"!! czy "your time will come!!" :rocx To by byl dopiero koncert :rocx :solo
a ja bym chcial jeszcze Heaven Can Wait
to tez by bylo niezle na stadion 
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Ja bym chcial uslyszec Transylvanie, Children of the Damned, Phantom of the Opera i Running free z tych 4 plyt tak glownie :rocx
musi byc The Clansman 
i SOTC 
SOTC na 99,99% nie bedzie, bo gdzies Bruce wspominal po trasie BNW, ze nie chce mu sie stac kilka minut za kulisamiThorwald pisze:i SOTC
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A dokładnie powiedział, że w czasie SOTC może robić sobie przerwę na herbatkę.Kroczniok pisze:SOTC na 99,99% nie bedzie, bo gdzies Bruce wspominal po trasie BNW, ze nie chce mu sie stac kilka minut za kulisamiThorwald pisze:i SOTC
-
IvonMaiden
- -#Invader

mam nadziej uslyszec Runnig Free, pamietam jak wersja tego utworu z Life After Death mna zawladnela 
cos niesamowitego i tak uslyszec to na zywo, dla mnnie to bylby istny odlot :rocx
cos niesamowitego i tak uslyszec to na zywo, dla mnnie to bylby istny odlot :rocx
chcialbym zeby nas wszytskich <jako jedynych>na tej trasie rozmiażdżyli Aces High!!! poprostu byłoby to coś pieknego!! "takim czymś" zacząć bisy... jest to niezgodne z moją set lista ale... :rocx :rocx
mimo, że naprawdę uwielbiam 4 pierwsze płytki to nie chciałbym seta tylko z nich, w większości, ale kilka wałków z innych płyt (SiT, 7th son, DoD, Brave) tesh musi być