btw. jak Ty Wicker to robisz??
spotkanie na Backstage
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: spotkanie na Backstage
Tak z ciekawości. Jakoś wogóle zespół da się spotkać (nie licząc akredytacji dziennikarskiej...
, nie zapeszać
)?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No VIPem jestem.Man_Of_The_Edge pisze:Tak z ciekawości. Jakoś wogóle zespół da się spotkać (nie licząc akredytacji dziennikarskiej..., nie zapeszać
)?
Do tej pory można było spotkać na lotnisku (Wrocław '03), pod hotelem (Katowice '03)... Niestety teraz raczej obie opcje odpadają.
W USA sprawa wyglądała trochę inaczej - Maideni nie są tam na takim topie jak w Europie...
Kiedy lecimy do USA ? 
no to faktycznie, skoro nie lecą samolotem ani nie mają noclegu to raczej się nie uda
w Paryżu możemy próbować, w koncu mamy kilka dni na miejscu 
Pamiętam gdy byłem we Wrocku na parkingu i taki starszy pan powiedział że ma zdjęcie Ironów z autografami bo synek słucha i on był na lotnisku specjalnie dla synka...
Rzeczywiście miał...
Jeżeli taki facet (bez urazy ale nie wyglądał zbyt ciekawie i wiarygodnie-szczególnie dla Maidenów tak myślę) zdobył chociaż autografy to myślę że FC nie powinien mieć-chociaz nie będzie okazji to wyklucza szansę... 
Jak pojdzie tysiac, to wszyscy stwierdza. ze w Polsce sama holota i koniec z koncertami IM na najblizsze 1000 lattobink pisze:ale jak pojdzie nas tysiacEol_Eddie pisze:NO niezły pomysł ale jeszcze tzreba na scene sie dostać. Po za tym kto bedzie na tyle odwazny, zeby na ochrone isc jeden pojdzie troche za szybko dostanie do ryju reszta cykora zalapie i koniec:P:P po ptakach
Oczywiscie jestem jak najbardziej za spotkaniem z zespolem, ale bedąc realistą wiem, że szanse są reczej nikłe....
Ja po koncercie we Wrocławiu czychałem z tyłu Hali ale musieli wyjść szybciej. Za to widziałem jak ładowali cały sprzęt na Tiry. Jakiś koleś po angielsku mówił tylko, żebyśmy nie przeszkadzali im w pracy.
:P
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

We Wrocku ekpia Maiden rozdała części osób na lotnisku oraz przy wejściu do Hali Ludowej zdjęcia z autografami podpisane przez nich wcześniej. 
Aha no to dlatego
Nie patrzyli komu dawali pewnie tylko tak...A jak zwykle ten ajerek się chwalil ze dostal od nich wszystkich
Hehe... 
Oby tym razem tez rozdawali jakies. Najlepiej jakby wiecej rzucali kostek frotek i pałeczek. :solo :solo
UpTheIrons
mogliby też kilka gitar rzucić... 
Bez przesady. Chociaż może Nicko by sie skusił na jakiś naciąg z podpisami:P:Psobota pisze:mogliby też kilka gitar rzucić...
UpTheIrons
-
El Dorado
jakby wyrzucili nam w publike cały ich sprzet bylo by smieszniesobota pisze:mogliby też kilka gitar rzucić...
A wyobrażacie sobie walkę o np. gitarę adriana
??
-
szatanista
- -#Long distance runner

Nie Janick!!! Zostaw ten glosnik!!!tobink pisze:jakby wyrzucili nam w publike cały ich sprzet bylo by smieszniesobota pisze:mogliby też kilka gitar rzucić...wzmacniacze, efekty, gitary, talerze (chociaz nimi mogli by komus glowe obciac
) hehehe
-
El Dorado
tak a potem na Allegro:Pink pisze:A wyobrażacie sobie walkę o np. gitarę adriana??
"struna E gitary Adriana Smitha"
"Floyd Gitary Jannicka"
"pół pałeczki Nicko"
"palec Bruce`a"
albo mogliby chociaż zdjąć struny i rzucić... 
Włos Steve'a itd. bez przesady ludzie. Zaczyna to brzemieć niebezpiecznie. I jesli chodzi o to jak ludzi by to łapali (zartuje), po drugie nie powinno sie z nich bogów robic to zwykli ludzi i tak powinno zostac. 
UpTheIrons
- likipiki
- -#Lord of the flies

mogli by takim olbrzymim piecem z katapulty rzucić
....
hehe... troszkę krwi by było... ale efekt akustyczny w postaci miażdżonych kości byłby niewątpliwie niezapomnianym przeyżyciem i z pewnością cudownie by wyszedł na ewentualnym bootlegu :]
hehe... troszkę krwi by było... ale efekt akustyczny w postaci miażdżonych kości byłby niewątpliwie niezapomnianym przeyżyciem i z pewnością cudownie by wyszedł na ewentualnym bootlegu :]
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
no może byłby efekt jak w 3 cześci "Władcy Pierścieni" przy obleżeniu Minas Tirithświnka666 pisze:mogli by takim olbrzymim piecem z katapulty rzucić....
UpTheIrons