Iron Maiden TV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: Iron Maiden TV
Z tego co pamiętam to koncert Stones'ów na Stadionie Śląskim był puszczony w Polsacie... Ale dzisiaj są już inne czasy - takie nagrania w mgnieniu oka dostają się do netu i w ten sposób powstaje dużo nieoficjalnych "koncertówek". Dlatego też większe zespoły nie przyjmują już tak chętnie ofert dotyczących transmisji koncertów, a także żądają wyższych honorariów.
-
_Sand_man_
- -#Invader

ok jak ktoś chce to może uda mu sie to ściągnąć [url]http://remik_01.webpark.pl/teleexpres.wmv[/url] jak nie to przykro mi bardzo_Sand_man_ pisze:I pewnie Hirek da konstruktywny komentarz jak przed Metallicą:"Scena będzie miała 22 metry wysokości, co oznacza że muzycy będą na wysokości 8-go piętra" dobre to było jak rzuce na jakiś serek to zapodam linka![]()
![]()
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

A ja pamietam jeszcze, gdy nagrywalem Aerosmith z "Dwojki" - dziesiec lat temu, Pepsi reklamowala ten koncert, fajna kampania, koncert przedni i Hania Smoktunowicz tlumaczaca slowa Steven'a
Zeby tak tez Maiden zrobili..., marzenia 
a tak btw... gdzieś wyczytałem, ze miało być DVD z MF 2003 we Wrocku :/ jakoś chyba sie skończyło na zapowiedzi tylko :/ niech chociaż tyle zrobią z Chorzowa... ale koncert w TV by sie przydał... ale nie na jakiejś kablówce bo to raczej nie ma sensu :]
Give me Ed... till I'm dead...
To DVD zostało juz wydane tylko że miało to być i jest nadal DVD Kata.
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Na kanale TV 4 jest taki program VIP, czy cos. Oni tam lubia zajmowac sie relacjami z koncertow, niestety sa to bardzo krotkie relacje. W zeszlym roku nawet Vadera pokazywali.
-
El Dorado
a w sztukaterii tez na TV4 było o Gorgoroth i Carpathian ForestsMissMadness pisze:Na kanale TV 4 jest taki program VIP, czy cos. Oni tam lubia zajmowac sie relacjami z koncertow, niestety sa to bardzo krotkie relacje. W zeszlym roku nawet Vadera pokazywali.
a to wszędzie pokazywali, nawet do sądu trafiło 
-
El Dorado
nie.. bo to pokazywali PRZED koncertem... było ogólnie o Black Metalu.. .kolo z Carpathian Forests mowil ze on lubi poezje i biografie seryjnych morderców :/Man_Of_The_Edge pisze:a to wszędzie pokazywali, nawet do sądu trafiło
mnie chodzi o koncert Gorgoroth z Krakowa, o którym słyszała cała Polska 
-
El Dorado
no wiem... ale dobra never mind... koniec offtopa (zawsze chciałem to napisac)Man_Of_The_Edge pisze:mnie chodzi o koncert Gorgoroth z Krakowa, o którym słyszała cała Polska
brawo :] gratulacje...
mysle, że na wiecej niż wspomnienie Hirka Wrony nie możemy liczyć...
-
El Dorado
coz.. kiedys dickinson był w 30 tonach.. i mial fajna koszulke z Orzełkiem polskim na piersiDis pisze:brawo :] gratulacje...
Steve Vai też kiedyś był :/
ale niestety ja nie oglądam tego :] chyba zacznę :] ale jak patrzę, że 1 miejsce ma jakiś Lavidaloka czy inny poiłamaniec serca feat. eminiema a o Ironach ani widu ani słychu a rockowe kawałki zajmują od 20 do końca miejsca to sie we mnie gotuje :/
ale niestety ja nie oglądam tego :] chyba zacznę :] ale jak patrzę, że 1 miejsce ma jakiś Lavidaloka czy inny poiłamaniec serca feat. eminiema a o Ironach ani widu ani słychu a rockowe kawałki zajmują od 20 do końca miejsca to sie we mnie gotuje :/
Przepraszam za lekki offtop ale przy okazji którego konceru Dickinson był w 30 tonach?
właśnei jest o tym mowa :] może teraz Steve i reszta też sie powatygują :]
-
janiedembica
- -#Prisoner

wydaje mi sie ze give me ed. w tle lecial teledys wildest dreams, jedyna znana piosenka z dod na tej trasiePiwowarus pisze:Przepraszam za lekki offtop ale przy okazji którego konceru Dickinson był w 30 tonach?
zdaje się że było to jakoś po koncercie w katowicach ale nie jestem pewien (jak się mylę to mnie poprawcie). Za ma koleś u mnie plusa za koszulkę z Naszym Godłem Narodowym :beer
EOT
EOT
UpTheIrons
To nagranie z Dickinsonem w 30tonach bylo jakis czas temu do sciagniecia, niestety nie bylem jeszcze wtedy w FC i nie zdazylem ;(