Ktoś okłamał Nicka :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ktoś okłamał Nicka :)
Ciekawie jeszcze było gdy przez pewien czas słowa "Maiden, klap klap klap, Maiden" były krzyczane w kanonie. Gdy lewy sektor był przy klaskaniu to prawy wchodził w Maiden. Nie dziwię się, że relacje większości osób są sprzeczne. 
- Time For...
- -#Charlotte

Na środku płyty wyrażnie bylo slychac tylko Fear of the dark... wsumie zrobiło mi sie troche smutno ze Iron nie zareagował na skandowanie- ale nie ma sie co dziwic jak czesc płyty wołała "dziekujemy" a druga FOTD.
to bruce musial wpasc w zakłopotanie
to bruce musial wpasc w zakłopotanie
-
El Jojasso
- -#Charlotte

Dokładnie.
Ja też słyszałem i "dziękujemy" i sam krzyczałem "Fear of the dark".
A z resztą wcale sie nie dziwie że mogło im się coś popieprzyć bo sami widzieliście co Janick wyprawiał z gitarą
Musieli wziąć przykład z Nichtwishu :beer
Ja też słyszałem i "dziękujemy" i sam krzyczałem "Fear of the dark".
A z resztą wcale sie nie dziwie że mogło im się coś popieprzyć bo sami widzieliście co Janick wyprawiał z gitarą
Up the IRONS!!!
- lonely soldier
- -#Charlotte

biedyny...nie wiedział co zrobić:P no trudno mogliśmy sie jakoś umówić chociaż na forum na skandowanie FOTD ale cóż za rok napewno nam się uda:)
UP THE IRONS!!!
Za rok to myślę, że zagrają nawet bez naszego skandowanialonely soldier pisze:no trudno mogliśmy sie jakoś umówić chociaż na forum na skandowanie FOTD ale cóż za rok napewno nam się uda:)
taa...a za rok usiada przed trasa:Majek pisze:Za rok to myślę, że zagrają nawet bez naszego skandowanialonely soldier pisze:no trudno mogliśmy sie jakoś umówić chociaż na forum na skandowanie FOTD ale cóż za rok napewno nam się uda:)
Bruce: - No dobra chlopaki to co gramy? -
Steve: - Hmm tylko nie FOTD, bo pamietacie jak w polsce krzyczeli ze chca fear...ha! takiego wała...nie bedzie FOTD
Ano, krzyczeliśmyamaZona pisze:Szczerze mówiąc też mnie to lekko zdziwiło, bo wokół mnie słyszałam tylko "Fear Of The Dark! Fear Of The Dark!" ale skoro mówicie, że krzyczeliście "Dziękujemy" no to świetnie, nawet o wiele lepiej, rzekłabym :beer
a ja się tam cieszę że zapomnieli o tym Fear O The Dark. to było idiotyczne! i baaaaaaaaaaaedzo dobrze ze o nie zagrali!!!!!!!!!
Dlaczego jak czytam to forum to wydaje mi sie ze wszyscy byli na jakis roznych koncertach
Tam gdzie ja stalam, przy barierkach, po lewej (tak, wiem, to duzo mowi
)wszyscy krzyczeli thank you i to wcale nie trwalo chwilki tylko dosc dlugo i bylo naprawde mocne, to raz a dwa, nie poprzedzalo krzykow o FOTD tylko o ile dobrze pamietam zaczelo sie po ktoryms tym krotkim wolaniu o ta piosenke.
Uff za duza przestrzen jak widac zeby wszyscy zgromadzeni na plycie i trybunach mogli odczuwac jednoczesnie to samo... (wszedzie dzialo sie cos innego.. no oprocz granej muzki oczywiscie
) w przyszlym roku w hali juz chyba nikt nie bedzie mial watpliwosci co i kiedy krzyczala publika 
Tam gdzie ja stalam, przy barierkach, po lewej (tak, wiem, to duzo mowi
Uff za duza przestrzen jak widac zeby wszyscy zgromadzeni na plycie i trybunach mogli odczuwac jednoczesnie to samo... (wszedzie dzialo sie cos innego.. no oprocz granej muzki oczywiscie
-
HamstermaN
- -#Prowler

Hmmm.... Jak widać w tym samym czasie ludzie krzyczeli jednocześnie różne teksty. Ja tylko przez moment słyszałem dziękujemy o potem tylko FOTD. Może publiczność sie podzieliła na 50-100 osobowe grupy, z których każda krzyczała cos innego
. A jeśli tak było, to raczej pewne jest, że Bruce po protstu nas nie zrozumiał, i spytał sie Jacnika o co chodzi. Ja powiem, że widzac ich miny, i to jak Harris wzruszył ramionami do Brucea, i jak Bruce nadstawił ucho, raczej jestem pewnien że nie skumali o co chodzi. A gadanie, że Bruce spytał się Janicka dla żartu, dobrze wiedząc o co chodzi, jest tak głupie, że aż śmieszne
. Możliwe że ktoś powiedział szczerze Nicko, że krzyczeliśmy "Dziekujemy", bo to najdonośniej slyszał, albo może specjalnie pominął wątek z FOTD, uznając, że zespół się możę troche głupio poczuć 
Wiesz, może Ci się wydawało, że było mocne. Ja stałem po prawej stronie i "Thank you" nie słyszałem. Sam krzyczałem "Dziękujemy", a cześć osób też tego nie słyszała, co było dla mnie dziwne, bo też wydawało mi się, że to było bardzo mocneGina pisze:Dlaczego jak czytam to forum to wydaje mi sie ze wszyscy byli na jakis roznych koncertach![]()
![]()
![]()
Tam gdzie ja stalam, przy barierkach, po lewej (tak, wiem, to duzo mowi)wszyscy krzyczeli thank you i to wcale nie trwalo chwilki tylko dosc dlugo i bylo naprawde mocne