Spotkania na mystic'u
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania na mystic'u
Trauma straszna, ale jakos sobie radze ( sztab psychologow, pomoc rodziny itp
)
A rzeczywiście, coś sobie przypominam. To Ty miałaś takie fajne skórzane buty z paskami do połowy ud, skórzaną mini i (a jakże) skórzany gorset?Kea pisze:jaCymor pisze:Może mnie ktoś widział ? Byłem w koszulce Iron Maiden.ja
ja
![]()
Ostatnio zmieniony sob lip 02, 2005 1:24 am przez Cymor, łącznie zmieniany 1 raz.
Admin i takie cos? :> zbanowac go!Cymor pisze:skurzane
nie zebym sie czepial
ciiiiii, nikt nie widział.
- Seventh Daughter
- -#Prodigal son

A ja wtedy nie wiedzialam nawet o tym forum
wiec stad nikogo nie spotkalam..no coz.. a mnie ktos widzial?mialam koszulke kolegi Best of the beast, krotkie spodenki, wiec wygladalam jakbym miala sukienke,biale adidasy i warkoczyki. Bardziej po cywilnemu bylam ubrana
.
Cykor ---> bingo 
-
sic_knot
- -#Wrathchild

noo to taki skórzany komplecik to pewnie nieźle piekło w nim?
. Bo chłodno to nie moge powiedzieć zeby w nim było, zwłaszcza jezeli był czarny.
Ja tam jakoś skóry nie dojrzałem... chyba, że na zlot Kea się przebrała gdzieś w lasku 
KMFDM
Do Kea: A bylas moze na fali????
Ona cały czas jest na fali 
-
El Dorado
ja jak juz pisałem spotkałem grupke sankt. ale teraz opisze dokładniej gdzie to było to moze dowiem sie kogo spotkałem 
W okolicach bramy numer 4, pod drzewkiem iglastym.. nie tam na polankach przy płocie tylko jak gdyby obok schodów prowadzacych na sektorki.. .obok nich było DUUUUUUŻO Sanctuary Express
W okolicach bramy numer 4, pod drzewkiem iglastym.. nie tam na polankach przy płocie tylko jak gdyby obok schodów prowadzacych na sektorki.. .obok nich było DUUUUUUŻO Sanctuary Express