Bruce przystojniak
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce przystojniak
Tu jest 90% chłopaków więc trudno byśmy sie zachwycali nad jego wygląde ,ale nad jego głosem sie mogę zawsze zachwywać ,o każdej porze dnia
.
Bo to jego głos, a nie on sam robi Ci naprawde dobrze, co nie?ThunderBird pisze: ,ale nad jego głosem sie mogę zawsze zachwywać ,o każdej porze dnia.
KMFDM
Hahahahaha.... nie moge!!!!! Świetne zagranie doprawdy :beerGreddo pisze:Bo to jego głos, a nie on sam robi Ci naprawde dobrze, co nie?ThunderBird pisze: ,ale nad jego głosem sie mogę zawsze zachwywać ,o każdej porze dnia.
![]()
o
dawno nie było tak lolowego topicu!
dawno nie było tak lolowego topicu!Re: Bruce przystojniak
Kocham Bruca jest cudowny, przepiekny, boski !!! Bruce is my god. Jak wy mozecie nazywac go malpa wy przeklete bydlaki
Nie znacie sie. On jest jedyny w swoim rodzaju i taki sexy. A te jego "pekaesy", owlosiony tors mmmm.

-
_Sand_man_
- -#Invader

Zrób sobie koszulke taką, już widziałem ktos miał z Janem więc Ty będziesz miał z Bruce'mKroczniok pisze:Bruce is my god.
![]()
Mogę się wypowiedzieć tylko w kwestii włosów. Według mnie lepiej wyglądał w długich (od World Piece Tour) - z grzywką trochę dziwnie. Ze swoich doświadczeń wiem, że Bruce podoba się wielu kobietom/dziewczynom, najczęściej w okresie 1990-1993.
PS: Może się zdziwicie, ale ja nigdy nie uważałem go za małpę, goryla czy jakiekolwiek zwierzę
Chyba, ze żona go tak nazywa (zwierzak w łóżku
).
PS: Może się zdziwicie, ale ja nigdy nie uważałem go za małpę, goryla czy jakiekolwiek zwierzę
Tez sie z tym zgadzam Bogdan powinien miec jak to kiedys mowiono pejdę .Znam goscia ktory podobny jest do B. z lat 90tych
-
Maiden Girl
- -#Prodigal son

Barthsmith dobre (zwierzak w łóżku) 
To czy jest 100% facetem to chyba tylko jego żona może ocenić...Maiden Girl pisze:Jasne że można wyrażać swoje zdanie o to tu chodzi. Tylko że większośc facetów nie potrafi nazwać go inaczej niż małpiszonek gorylek szympansik.A to 100%facet.
-
poison-girl
- -#Invader

jezeli wogole bylKea pisze:odawno nie było tak lolowego topicu!
no a moim zdaniem to mmmm.... brusio rzadzi i wogole
i jeszcze jak sie ubiera
ale i tak lepiej go sluchac i nie ogladac
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ja tam lubię oglądac go w akcji na koncertachpoison-girl pisze:ale i tak lepiej go sluchac i nie ogladac
Bruce jest ładny, ale Dave jest ładniejszy:P A tak w ogóle to czy jest możliwe żeby Bruce zapuszczal znowu wlosy?
Bo jak widziałam te zdjęcia z Ozzfestu to miał je o wiele dłuższe niż wcześniej ... Ale nie wiem:P
Jeeeejku... a czy to takie ważne? Niech zapuszcza i w nosie 
Dobre!Copycat pisze:Niech zapuszcza i w nosie
Temat też jest zabójczy
Tak się zastanawiam czemu nikt go nie zamknie...
-
_Sand_man_
- -#Invader

a pod pachami to co ????Copycat pisze:Jeeeejku... a czy to takie ważne? Niech zapuszcza i w nosie
Pod pachami też! No i nie zapominajmy o jego boskiej klacie_Sand_man_ pisze:a pod pachami to co ????Copycat pisze:Jeeeejku... a czy to takie ważne? Niech zapuszcza i w nosie
A moim zdaniem i tak trochę przypomina małpę
To jak zapuści włosy na głowie i w nosie to się już do yeti upodobni 
jakie podłe...
Fear... :guns
-
poison-girl
- -#Invader

moim skromnym to mimo wszystko przystojniejszy od Brusia