Petycja o koncert Iron Maiden w Polsce
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Petycja o koncert Iron Maiden w Polsce
a tak sie nastawilem na koncert 
No i dobrze, że nie ma... Kasa w portfelu przynajmniej zostanie na coś innegosmith pisze:a tak sie nastawilem na koncert![]()
Na oryginalną płytkęFear pisze:Kasa w portfelu przynajmniej zostanie na coś innego
A nie wiem. Co kto woliGreddo pisze:na batony.
Np. DTsyzygy pisze:Na oryginalną płytkę
Chyba lekka przesada. Wydaje mi sie, ze liczba osob w Polsce, ktora wiedziala ze 6 marca ma byc ogloszona i czekala na to trasa nie dobila 500. Podejrzewam ze z 80% tego luda co poszloby na koncert nawet jeszcze nie wie, ze Maiden w tym roku omija Polske, a ze 20-30% nawet sie tego nigdy nie dowie.tenebrosa pisze:Czekałam na ten poniedziałek, 6. marca jak na jakieś święto, a tu tylko się zajebiście zawiodłam. Zapewne jak tysiące innych osób.
niewiedza jest czasem blogoslawienstwemSzymon pisze:Chyba lekka przesada. Wydaje mi sie, ze liczba osob w Polsce, ktora wiedziala ze 6 marca ma byc ogloszona i czekala na to trasa nie dobila 500. Podejrzewam ze z 80% tego luda co poszloby na koncert nawet jeszcze nie wie, ze Maiden w tym roku omija Polske, a ze 20-30% nawet sie tego nigdy nie dowie.tenebrosa pisze:Czekałam na ten poniedziałek, 6. marca jak na jakieś święto, a tu tylko się zajebiście zawiodłam. Zapewne jak tysiące innych osób.
Wydaje mi się, że jest szansa na koncert na tej trasie jeszcze. Przecież końcem roku Trasa sie nie kończy tylko będzie kontynuowana na początku 2007. Więc liczę na koncert w styczniu. :rocx 
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zostało już wyraźnie powiedziane, że po Nowym Roku zespół zagra w Kanadzie, USA, Meksyku, Chile, Argentynie, Brazylii i Japonii. Wyciekły nawet nieoficjalne daty tych koncertów. Na trasie promującej nowy album nie będzie już więcej koncertów w Europie.
I myslisz, ze to prawda?WICKER MAN pisze:Zostało już wyraźnie powiedziane, że po Nowym Roku zespół zagra w Kanadzie, USA, Meksyku, Chile, Argentynie, Brazylii i Japonii. Wyciekły nawet nieoficjalne daty tych koncertów. Na trasie promującej nowy album nie będzie już więcej koncertów w Europie.
uwierz w ten zespol !! Bruce nam obiecal... na pewno przyjada na tej trasie
<ONS3
daj spokoj ten narod i tak nie da sobie przemowic do rozsadkuZostało już wyraźnie powiedziane, że po Nowym Roku zespół zagra w Kanadzie, USA, Meksyku, Chile, Argentynie, Brazylii i Japonii. Wyciekły nawet nieoficjalne daty tych koncertów. Na trasie promującej nowy album nie będzie już więcej koncertów w Europie.
no bo przeciez ten band tak kooooocha PolskeSzymon pisze:daj spokoj ten narod i tak nie da sobie przemowic do rozsadku
No a wiara czyni cuda więc im więcej wierzy że przyjadą to na pewno wpadną do nas jeszcze w tym roku.S1MON pisze:no bo przeciez ten band tak kooooocha PolskeSzymon pisze:daj spokoj ten narod i tak nie da sobie przemowic do rozsadku![]()
Zrobimy więc zrzutkę dla Ojca Dyrektora to może i Jego Telewizja zrobi bezpośrednią relację z koncertu?? Tylko podczas TNOTB przerwę na reklamę sobie zrobią
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
NIE wpadną...ironpacy pisze:na pewno wpadną do nas jeszcze w tym roku.
Przyjadą za rok...to, że nie przyjechali teraz to żadna tragedia (no dla niektórych może tak
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Może ktoś z Was skoczy do Londynu i poskarży się Maiden, że nie grają u nas? Oto adres ich studia:
Sarm Studios, 8 - 10 Basing Street, London, W11 1ET

Sarm Studios, 8 - 10 Basing Street, London, W11 1ET
Uwazaj bo Ironkos sie musi obciacNIE wpadną... a jeśli wpadną to zapuszczę włosy do pasa i wytatuuję sobie imię "Bruce" na klacie...
Przyjadą za rok...to, że nie przyjechali teraz to żadna tragedia (no dla niektórych może tak )
-
Deleted User 357
Proponuję żeby Ptak tam poleciałWICKER MAN pisze:Może ktoś z Was skoczy do Londynu i poskarży się Maiden, że nie grają u nas?
Ostatnio Ptaki są bardzo podatne na ptasią grypę, więc wątpię żeby doleciał.Żelazny pisze:Proponuję żeby Ptak tam poleciał
Wy tu się śmiejecie a ja chcę petycję

Qrcze, tak mi się skojarzyło z "Eagle Fly Free" HelloweenaŻelazny pisze:Proponuję żeby Ptak tam poleciał
Petycja i tak raczej nic tu nie pomoże, podobnie było chyba z Judas Priest, i co? Nie przyjechali.Artur pisze:Wy tu się śmiejecie a ja chcę petycję Exclamation Crying or Very sad Wink