oj no niestety chyab nie ja, ja czarnej nie mialam...szatanista pisze:hmmm, z jakas dziewczyna z Olkusza zamienialem sie opaskami (ona miala czarna a nie chciala wchodzic do sektora), to nie bylas Ty? :>
a tak w ogole to ciekawe ktora to byla
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
oj no niestety chyab nie ja, ja czarnej nie mialam...szatanista pisze:hmmm, z jakas dziewczyna z Olkusza zamienialem sie opaskami (ona miala czarna a nie chciala wchodzic do sektora), to nie bylas Ty? :>
O, zgadzam się z Arturem :beerArtur pisze:JWiem, że to nie był idealny koncert, wiem, żę obiektywnie rzecz biorąc to na Śląskim takie U2 czy Meta dały lepsze koncerty, ale po prostu dla mnie Maiden to Maiden, w tym przypadku sentyment zabija obiektywne myślenie. Super i tyle.
:beer Maiden to MaidenvBrand pisze:O, zgadzam się z Arturem
That's right :rocxvBrand pisze:jak usłyszałem, że grają to całe niesnaski poszły na bok
jojojojo byla w Paryzu podczas sanktuary, ale podejrzewam, ze odpuscili dlatego poniewaz bylo wydluzenie Running FreeSiwy pisze:zaluje tylko ze przy drifterze nie bylo "IJOJOJOJOJ" ciekawe czemu bo to fajna zabawa jest przy tym

W Hammersmith zrobili z kolei jojojojo w czasie Running Free.Szymon pisze:jojojojo byla w Paryzu podczas sanktuary, ale podejrzewam, ze odpuscili dlatego poniewaz bylo wydluzenie Running Free
hehe.. przypomniał mi się jakiś anglojęzyczny import, który dawał mi 10 ojro za opaskę na sektor (a takiegoszatanista pisze:hmmm, z jakas dziewczyna z Olkusza zamienialem sie opaskami (ona miala czarna a nie chciala wchodzic do sektora), to nie bylas Ty? :>

a to wg mnie zdecydowanie nasjłabszy kawałek w secie...pamietam ze jak usłyszałem ze pierwsze 4 płyty to tak sie cieszyłem ze prisonera usłysze a tu ... dupaMirdaroh pisze:Nom ale przynamniej mamy tą satysfakcje że słyszeliśmy Charlotte The Harlot live.

tak jak ja hehe :beerElevatorman pisze:na golden years na golden years juz bede pełnoletnim człowiekiem hahahaha

a Ty mi hallsa po Kreatorze dales :laughkobi pisze:a co Wy tu o koncercie, wlasnie mija rok od rozpoczecia zlotu w Lesniczowce