a co do early days part 2 to moze juz na ta gwiazdke wyjdzie
Co bedzie po "A MATTER OF LIFE AND DEATH" ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Co bedzie po "A MATTER OF LIFE AND DEATH" ?
live album z nadchodzacej trasy
niepoprawny optymistaSiwy pisze:a co do early days part 2 to moze juz na ta gwiazdke wyjdzie
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Będą tradycyjni 
Wydadzą płytę live bo wiedzą że wszyscy będą chcieli usłyszeć nowe kawałki na żywo!!! :solo
Best of nie wydadzą bo nie ma sensu (moim zdaniem)
A nie pozwolą publiczności czekać kolejnych 3 długich lat na nowy album
Wydadzą płytę live bo wiedzą że wszyscy będą chcieli usłyszeć nowe kawałki na żywo!!! :solo
Best of nie wydadzą bo nie ma sensu (moim zdaniem)
A nie pozwolą publiczności czekać kolejnych 3 długich lat na nowy album
Jak wyżej :beer Może nie wszystkie są super, bo wiadomo, że "Live After Death" i "Rock In Rio" przyćmiewają resztę, no ale bardzo lubię też "Death On The Road", "Live At Donington", no najmniej "ARLDO", którego w zasadzie w całości to nie wiem czy chociaż 2 razy wysłuchałem, no ale ujdzie. No, zawsze jest jeszcze "Beast Over Hammersmith"Bonzo pisze:ja tez jak najbardziej sie ciesze lubie koncertowki IM
Nie kumam co tylu ludziom nie pauje w tym, że IM tak częso wydaje koncertówki
Toteż dla mnie takim jedynym bękartem, czymś niepotrzebnym jest "ARLDO", bo jakoś idea owego "sklejania" albumu koncertowego z óżnych wykonań w różnych miastach nie do końca mnie przekonuje, wszystko jakby z innej bajki, nie ma klimatu ... Inna sprawa, że może samo wydawnictwo byłoby lepsze, gdyby było zarejestrowane podczas jakiejkolwiek innej trasy koncertowej z Dickiem
No, toteż ja tak właśnie patrzę na te "nieszczęsne" koncertówki Iron Maiden... że niby dla kasy... hehe, jestem pewien, że zespoły, które sprzedają bootlegi na swoich stronach mają z tego znacznie więcej kasy...
No a DVD to też wiadomo - sam co prawda nie mam, ale chyba im więcej okazji do obejrzenia koncertów cenionych przez siebie wykonawców, lub też róznych ciekawostek z nim związanych tym lepiej.
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

moze live,hitoria nr2 wyjdzie w przyszlym roku
Beast Over Hammersmith nie slyszalem w ogole
paluje zeby gdzies to dorwac na allegro ale na razie z marnym skutkiem, pozostale 2 plyty z boxu mam
co do Donington to musze wreszcie kupic ten oryginal
co do Donington to musze wreszcie kupic ten oryginal
Ja teżBonzo pisze:co do Donington to musze wreszcie kupic ten oryginal
Live At Donnigton jest dla mnie zabite nie tyle, co przez olewkę Dicka, bo śpiewa nienajgorzej, ale przez brzmienie. Jak dla mnie tragedia, kompletnie suche, bez mięcha, klekot basu sięgnął szczytu.. nie lubię 
aa.. zrobie sobie ranking koncertówek:
1. Rock In Rio
2. Best Over Hammersmith
3. Live After Death
4. Dead On The Road
dla mnie wydawanie koncertówki po każdej trasie jest świetnym pomyslem. Tak jak już mówił Artur i inni, lepiej chyba posłuchać pożądnej jakości koncertówki niż trzeszczącego boota, a chyba każdy fan mniej lub bardziej jest ciekaw jak radzą sobie aktualnie chłopaki na koncertach
aa.. zrobie sobie ranking koncertówek:
1. Rock In Rio
2. Best Over Hammersmith
3. Live After Death
4. Dead On The Road
dla mnie wydawanie koncertówki po każdej trasie jest świetnym pomyslem. Tak jak już mówił Artur i inni, lepiej chyba posłuchać pożądnej jakości koncertówki niż trzeszczącego boota, a chyba każdy fan mniej lub bardziej jest ciekaw jak radzą sobie aktualnie chłopaki na koncertach
Ja moze dam wlasna odpowiedz. A wiec napewno moim zdanie wydadza cd i dvd z early days tour i z nadchodzacej trasy rowniez taki zestaw nam zafunduja. Wydanie kolejnej skladanki byloby totalna glupota i pojsciem za kasa.
Już mnie ciekawość aż zżera jak wypadną utwory z "AMOLAD" na koncertachsyzygy pisze:dla mnie wydawanie koncertówki po każdej trasie jest świetnym pomyslem.
-
Arcos
Artur pisze:Już mnie ciekawość aż zżera jak wypadną utwory z "AMOLAD" na koncertach Very Happy Ja myślę, że świetnie YEAH!
To oczywiste na koncertach zawsze IM wypada swietnie poprostu UP THE IRONS!!!
:rocx :solo
swietnie to moze nie ale napewno w wiekszosci przypadkow lepiej niz w studio.Arcos pisze:To oczywiste na koncertach zawsze IM wypada swietnie poprostu UP THE IRONS!!!
no ja tez mysle ze bedzie miazga, i taki np These Colours Don't Run czy The Pilgrim zagrane zostana jeszcze szybciej tak jak to mialo miejsce z BNW na RiR i wtedy to bedzie potega :rocxArtur pisze:Już mnie ciekawość aż zżera jak wypadną utwory z "AMOLAD" na koncertachsyzygy pisze:dla mnie wydawanie koncertówki po każdej trasie jest świetnym pomyslem.Ja myślę, że świetnie :rocx
- Elevatorman
- -#Clansman

pikne marzenie ... Prisoner na żywo ahNomad pisze:Trasa Number of the Beast Tour(na 25-lecie płyty)
ps.marzenia...
no moze sie doczekamy na tej trasie... w '88 grali... fajnie by byloElevatorman pisze:pikne marzenie ... Prisoner na żywo ahNomad pisze:Trasa Number of the Beast Tour(na 25-lecie płyty)
ps.marzenia...
A tam nie znacie się, Bruce wyda najlepszy solowy album 
a to akurat jest bardzo realneZdzicho pisze:Bruce wyda najlepszy solowy album
ta ciekawe z ktorej strony :p postawie mu pomnik w ogrodku (kij ze go nie mam, zrobi sie) jesli nagra album lepszy od CWsyzygy pisze:a to akurat jest bardzo realne
no moze trochę przesadziłem, ale mi wystarczy jak nagra album na poziomie AoB czy ToSWrath pisze: jesli nagra album lepszy od CW