13/06/07r.- Pearl Jam, Linkin Park - Chorzów, Stadion Śląski

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Re: 13/06/07r.- Pearl Jam, Linkin Park - Chorzów, Stadion Śląski

Post autor: S1MON »

co za koncert...taka pozytywna enegria bije z PJ, choc troche bardziej na LP szedlem..ej ja gdzie indziej bylem w tym momencie czy nie bylo alive ? :|
Deleted User 2868

Post autor: Deleted User 2868 »

S1MON pisze:czy nie bylo alive ? :|
Niestety nie było :sad: Za to Jeremy był ;-)

Byłeś na płycie?
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

no jeremy, even flow itd. bylo...fajnie im another brick in the wall wszedl :) no bylem po lewej na plycie ;)
Deleted User 2868

Ja na LP byłem bardzo blisko sceny a na PJ to po lewej stronie płyty ale daleko w sumie.

Pokaż swoje photo, może Cię widziałem :P
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

Płyta podzielona była ??
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

byly barierki, ze czesc pod sama scena mogla byc ale nie byl to zamkniety teren, ze trzeba bylo miec opaski czy cos.a czy podzielona na lewa i prawa strone..nie, chyba nie bylo tak
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

Kronos pisze:rozkładali sprzęt bardzo długo wyszli może z 5-10 minutowym spóźnieniem
to jest ŻADNE opóźnienie ;)

znacie wszyscy moje zdanie nt LP, to wiecie, że mialem ten koncert szeroko i głęboko, za PJ też za bardzo nie przepadam, ale z drugiej strony, fajnie, że taka muzyka (prosta chwytliwa - o JP mowie ofkoz) nadal jest lubiana. czasami trzeba odskoczyc od rozbudowanych kompozycji w stylu DT ;)
Kronos pisze:Pokaż swoje photo, może Cię widziałem :P
poszukaj w temacie "spotkania piwo - relaksacyjne w katowicach" z podpisem "świecąca koszulka S1 :B " :B
EDIT:
S1MON pisze:ze czesc pod sama scena mogla byc ale nie byl to zamkniety teren, ze trzeba bylo miec opaski czy cos.a czy podzielona na lewa i prawa strone
jak na Mysticu 2005 ? ;)
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

S1 za ile kupiles w koncu bilet? :>
S1MON pisze:nie bylo alive
ale gupio. a Crazy Mary było?
czekam na jakiś bootleg ;]
Artur
-#Nomad
-#Nomad

S1MON pisze:byly barierki, ze czesc pod sama scena mogla byc ale nie byl to zamkniety teren, ze trzeba bylo miec opaski czy cos.a czy podzielona na lewa i prawa strone..nie, chyba nie bylo tak
No bardziej to mi chodziło właśnie o taki sektor pod sceną i to za nim ;) Czyli standardowo coś było. I nie było problemu sie tam dostać ? ;)
Ciekawe jak to zrobią na Genesis i Red Hotach.
Deleted User 2868

Jak wyszło LP to wszyscy tak napierali na przód, że spoko się można było blisko dostać raczej ;-)
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

nie...na mystic mialo sie 2 rodzaje opasek na plyte...na sektor tuz pod i reszte plyty. teraz nie bylo opasek a ludzi multum :| z 20m od srodka sceny byla iles tam metrowa barierka i przerwa i znowu ciag plyty...zeby nie stac dalej wystarczylo tylko obejsc ta zapore i mozna sie bylo pchac pod scene :mrgreen:
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Jakby tak zrobili na następnych to nawet nie będzie trzeba czekać nie wiadomo ile pod wejściem żeby sie dostać pod samą scenę, fajnie :) Tylko troche determinacji i jestem z przodu :]
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Wrath, za 50zl od pijanego Anglika.

Artur, no niby tak, ale juz od Comy pierwsze 10 rzedow do dla mnie mur nie do przejscia byl...musialbym chyba lot zaliczyc ;)
Artur
-#Nomad
-#Nomad

No jasne jasne, trzeba jednak być o jakiejś wcześniejszej porze, ale może nie 3h przed otwarciem bram ;)
A tak w ogóle to na Genesis myśle, że luźniej będzie, może tak jak na U2, kiedy były normalne odstępy między ludźmi i spokojnie, bez jakiegoś szczególnego przeciskania się, można było dojść blisko sceny. Tylko też nie wiadomo tak do końca j kto będzie zorganizowane, może wtedy jakieś opaski będą ?
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

Artur pisze: Tylko też nie wiadomo tak do końca j kto będzie zorganizowane, może wtedy jakieś opaski będą ?
Jesli z tym sektorem będzie tak jak na U2, że wpuszczali do niego kto był odpowiednio wcześniej to chyba nie będzie problemu. Ale na szczęscie Genesis nie organizuje Mystic ; )
Artur
-#Nomad
-#Nomad

JMM pisze:Ale na szczęscie Genesis nie organizuje Mystic ; )
Fakt ;)
JMM pisze:Jesli z tym sektorem będzie tak jak na U2, że wpuszczali do niego kto był odpowiednio wcześniej to chyba nie będzie problemu.
No ja myśle, że tak z godzinke przed jest odpowiednio. Tak BTW to o której wpuszczają na Genesis ?
Deleted User 2868

Widziałem ludzi w koszulkach z napisami Linkin Park Chorzów 13.06.07r. Wie ktoś ile kosztowały ? ;-)
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Ja również byłem na tym koncercie :B Powiem Wam ,że był to jeden z mniej udanych koncertów na których byłem moej stosunkowo długiej karierze koncertowej :) Gdybym nie miał biletu za połowę ceny to pewnie w ogóle bym się nie pojawił. A co do zespołów...

Gutierez - totalnie nie moje klimaty (w goóle całe to wydarzenie było wybitnie w klimatach niestety bardziej rockowych niz jak się zdążyłem przyzwyczaić metalowych)

Coma - podobnie

LP - Dno, metr mułu i dopiero oni. Strasznie tandetny zespół aczkolwiek bardzo wiele osób przyszło właśnie na nich niż na główną gwiazdę (obok mnie był ojciec z synem ,którzy po LP wyszli i się już nie pojawili :P )

PJ -... cóż, jako gwiazda zaprezentowali się nieźle, aczkolwiek zabrakło mi dwóch świetnych kawałków czyli Alive i Why Go. Po koncercie jednak stwierdziłem ,że nie jest to zespół po prostu z mojej bajki :)
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Abstract pisze:Ja również byłem na tym koncercie :B Powiem Wam ,że był to jeden z mniej udanych koncertów na których byłem moej stosunkowo długiej karierze koncertowej :) Gdybym nie miał biletu za połowę ceny to pewnie w ogóle bym się nie pojawił. A co do zespołów...

Gutierez - totalnie nie moje klimaty (w goóle całe to wydarzenie było wybitnie w klimatach niestety bardziej rockowych niz jak się zdążyłem przyzwyczaić metalowych)

Coma - podobnie

LP - Dno, metr mułu i dopiero oni. Strasznie tandetny zespół aczkolwiek bardzo wiele osób przyszło właśnie na nich niż na główną gwiazdę (obok mnie był ojciec z synem ,którzy po LP wyszli i się już nie pojawili :P )

PJ -... cóż, jako gwiazda zaprezentowali się nieźle, aczkolwiek zabrakło mi dwóch świetnych kawałków czyli Alive i Why Go. Po koncercie jednak stwierdziłem ,że nie jest to zespół po prostu z mojej bajki :)
Mimo że nie lubię PJ to nie uważam, żeby mogli dać naprawdę badziewny koncert. Ten zespół ma jakiś poziom i nawet z video któe oglądałem to widać.
ODPOWIEDZ