10/08/2008 - Split, CRO @ Stadion Poljud
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/08/2008 - Split, CRO @ Stadion Poljud
byla ta wielka flaga? ile ludzi? jacy chorwaci sa fanami? otwórz się 
- falgi nie bylo
- ludzi kolo 20 tys
- niezle napierdzielaja - mnie sie trafila zorganizowana grupa roslych chorwatow co za fraki ludzi wywalali spod barierek zeby sie dostac, mnie sie ich jakos udalo przetrwac!!
- nie mam auta....znaczy sie otwieracza
- ludzi kolo 20 tys
- niezle napierdzielaja - mnie sie trafila zorganizowana grupa roslych chorwatow co za fraki ludzi wywalali spod barierek zeby sie dostac, mnie sie ich jakos udalo przetrwac!!
Na jednym z portali informacyjnych czytałem o 28000, ponoć masa pijanych i agresywnych osobników.... chołota!Szymon pisze:- falgi nie bylo
- ludzi kolo 20 tys
wole taka cholote niz mazgajow w holandii z "numerowanymi" miejscami na plycie....
I jeszcze mieli sposób na dostanie się do sektora pod sceną - barierki były rozstawione za wąsko i na całej długości stało może za 4 ochroniarzy , więc gdy ochroniarz stał odwrócony w lewo to skakali ci z prawej , a jak już do nich podszedł to skakali ci z lewej i tak w kółko. Jak tak sobie stałem kilkanaście minut czekając na koncert( był opóźniony o ok. 1 godz.) to naliczyłem ok 40 osób które w ten sposób sforsowały " fosę".
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
-
Deleted User 2259
szymon ile koncertów zaliczyłeś podczas tej trasy? 
kilka 
go to -> moj koncertowy dorobek
go to -> moj koncertowy dorobek
-
El Dorado
ja yeti...Szymon pisze:- nie mam auta....znaczy sie otwieracza