SLAYER Nové Mesto nad Váhom
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: SLAYER Nové Mesto nad Váhom
Wiesz, nie wiemy jeszcze co zagra pierwszego dnia..Jak to będzie np MOTORHEAD ( wcale nie taka niemożliwa opcja - grają na festiwalach w czerwcu ), to nie będzie Ci (nam) już zwisać i powiewać 28.06 
-
El Dorado
Ja się znam na wynajmowaniu busów. Z Polski na Słowację i stamtąd do szczytna kosztowało by W CHUJ i się nie opłąca. 
O stary jakby grał Motorhead to ja mogę ze Słowacji tam helikopterem rządowym nawet lecieć ;]yanek pisze:Wiesz, nie wiemy jeszcze co zagra pierwszego dnia..Jak to będzie np MOTORHEAD ( wcale nie taka niemożliwa opcja - grają na festiwalach w czerwcu ), to nie będzie Ci (nam) już zwisać i powiewać 28.06
Dlatego póki nie ogłoszą składu Hunterfestu ( a coś im się kur...nie spieszy ) warto pomyśleć nad jak najtańszą opcją dostania się po koncercie Slayera do Szczytna na powiedzmy 18.00-19.00 28.06..herki pisze:O stary jakby grał Motorhead to ja mogę ze Słowacji tam helikopterem rządowym nawet lecieć ;]yanek pisze:Wiesz, nie wiemy jeszcze co zagra pierwszego dnia..Jak to będzie np MOTORHEAD ( wcale nie taka niemożliwa opcja - grają na festiwalach w czerwcu ), to nie będzie Ci (nam) już zwisać i powiewać 28.06
Jest taka opcja, ale bardzo męcząca już rzeczywiście. Powrót w nocy z 2 przesiadkami do granicy na godzinę 6:00, potem stamtąd do Katosów na 10:00 i o 11:05 PKS do Szczytna za 49,00 (z ulgą koło 35 zł). W Szczytnie jesteśmy o 19:05 w takim wypadku. Brzmi ok.
A nie, ta opcja odpada, bo na granicy byśmy byli o 30 minut za późno... Poszukam innych połączeń w nocy do granicy, żeby szybciej być w Katosach.
A nie, ta opcja odpada, bo na granicy byśmy byli o 30 minut za późno... Poszukam innych połączeń w nocy do granicy, żeby szybciej być w Katosach.
- Elevatorman
- -#Clansman

dużo te dojazdy nas wyjdą... 
Jak dużo? Przecież piszę, że z Katosów w obie strony to jest 60 zł!
jezeli bedzie zorganizowany wyjazd. to olewam death angel i jade na sleja z wami !
- Elevatorman
- -#Clansman

brawo ... no ale do katowic kolejne 50 złjezeli bedzie zorganizowany wyjazd. to olewam death angel i jade na sleja z wami !
ja sie moge przyczlapac do was jakos z mojego city ;p o ile byscie przjezdzali przez c-n
- Elevatorman
- -#Clansman

a gdzie mieszkasz? ja będę z wro jechał
to i tak wychodzi praktycznie tyle samo, jak nie mniej jak na koncert w PolsceElevatorman pisze:brawo ... no ale do katowic kolejne 50 zł
Jazz is not dead, it just smells funny.
Jakby nie pewna, coraz bardziej realna, opcja to z chęcią bym sie raczej wybrał a tak to pozostaje mi życzyć Wam powodzenia. Jak sie dobra ekipa zbierze, nawet niekoniecznie bardzo liczna, to taki wyjazd to zajebista sprawa. Tak więc powodzenia życze ! 
cieszynElevatorman pisze:a gdzie mieszkasz? ja będę z wro jechał
Czyżby jednak gods of metal ?? Wybierasz się?Artur pisze:Jakby nie pewna, coraz bardziej realna, opcja to z chęcią bym sie raczej wybrał a tak to pozostaje mi życzyć Wam powodzenia. Jak sie dobra ekipa zbierze, nawet niekoniecznie bardzo liczna, to taki wyjazd to zajebista sprawa. Tak więc powodzenia życze !
Noo stary, olej Włochów i atakujemyArtur pisze:Jakby nie pewna, coraz bardziej realna, opcja to z chęcią bym sie raczej wybrał a tak to pozostaje mi życzyć Wam powodzenia. Jak sie dobra ekipa zbierze, nawet niekoniecznie bardzo liczna, to taki wyjazd to zajebista sprawa. Tak więc powodzenia życze !
Ok. Nie chce mi się czytać całości. Trochę miałem młyn w robocie przez ostatnie kilka tygodni. Datę znam, zespół znam. Teraz tak. Ile bilet i czy jest jakaś zorganizowana akcja dojazdu (nie, nie taka, żebym dał piątaka) 
Poczytaj lepiej, bo mi się nie chce streszczać :]
Hahaha. Dobra. Jutro przy kawie porannej looknę na to dokładnie. Ale jak jest jakiś zorganizowany wypad to ja jestem in. Na Slayera zawsze i wszędzie.herki pisze:Poczytaj lepiej, bo mi się nie chce streszczać :]