Garfield pisze:Pewnie ten konkurs jest ustawiony i wszystkie znajome grubasy z Sanktuarium będą śpiewały swoimi cienkimi cipeczkowymi głosami to całe O O O. Zgadłem?
No chyba nie do końca ja w każdym razie nie jestem córką prominenta a dziś dostałam telefon z EMI Music Poland. Co do piątej wejściówki to obawiam się, że została przydzielona "po znajomości"
Kamelot pisze:Dokładnie z łatwością mnie namierzysz - mam blond włosy do pasa i postaram się wybiegnąć pierwsza gdyż tym razem nie dam się staranować obcokrajowcom
"tym razem"? Czyli mialas juz okazję brac w czyms takim udział?
Tak to moja druga wygrana, śpiewałam już w 2003 w Spodku tyle, że wówczas był to schematyczny konkurs radiowy- "wiedza o zespole". Konkurs Onetu był lepszy bo twórczy
Kamelot pisze:Dokładnie z łatwością mnie namierzysz - mam blond włosy do pasa i postaram się wybiegnąć pierwsza gdyż tym razem nie dam się staranować obcokrajowcom
kurczę, a na telebimach coś słabo pokazywali tych co wyszli na scenę niestety, i trochę słabo was wypuścili, w Londynie fani se swobodnie na scenie stali
wojteq pisze:kurczę, a na telebimach coś słabo pokazywali tych co wyszli na scenę niestety, i trochę słabo was wypuścili, w Londynie fani se swobodnie na scenie stali
faktycznie bez najmniejszych problemów można było Cię namierzyć, na pierwszym planie