Limitowane wydanie DVD będzie wyglądało mniej więcej tak:

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

WOWWICKER MAN pisze:Limitowane wydanie DVD będzie wyglądało mniej więcej tak:
Mr.Hankey pisze:FajoSzkoda jednak, że digipack obejmuje jedynie wydanie DVD...

Nie bardzo wiem co Cię dziwi? Jakoś inne zespoły nie mają problemów z wydawaniem swoich płyt zarówno w zwykłych pudełkach jak i w limitowanych edycjach np. digipackach... Maideni niestety nigdy w tej kwestii nie rozpieszczali...Budziol pisze:a co jeszcze CD LTD?
sam fakt wydawania digi czy limitowanych edycji absolutnie mnie nie dziwi, a wręcz by bardzo cieszył bo jestem kolekcjoneremMr.Hankey pisze:Nie bardzo wiem co Cię dziwi? Jakoś inne zespoły nie mają problemów z wydawaniem swoich płyt zarówno w zwykłych pudełkach jak i w limitowanych edycjach np. digipackach... Maideni niestety nigdy w tej kwestii nie rozpieszczali...Budziol pisze:a co jeszcze CD LTD?
Swoją drogą koncerty z tego co słyszałem były nagrywane 5 kamerami, czy to nie mało? Z ilu były kręcone Rock In Rio czy Death On The Road?

Tak właśnie mi się wydawało, że trochę tego było:) Oby sie nie okazało, że dostaniemy koncert o jakości dobrego bota tyle, że w wysokiej rozdzielczości...vyrus pisze:RiR - 18 kamer

Nie bój się , nie bój...... Steve na pewno tam gdzie trzeba swoje paluchy wciskał. Nie jest tak na pewno że w ogóle się tym nie interesował. I o ile nad filmem "Flight:666" główną pieczę sprawowali jego twórcy, to dyskiem koncertowym pewnie się już niewiele interesowali. A wszystko miksował Kevin Shirley ~ rekomendacji chyba nie potrzebujący ? Toteż porównanie całej produkcji do bootlega jest wysoce niestosowne i nie na miejcu, a świadczyć może o pobieżnej znajomości tematu i historii powstawania filmuMr.Hankey pisze:Tyle, że zdaje się iż tym razem Harris nie pracował nad tym wydawnictwem. Pewnie między innymi dlatego wychodzi ono tak szybko...
I tego właśnie nie lubię. Widok Dave'a z trzema różnymi gitarami w jednym utworze....Kuba pisze: A więc o ile dźwięk poszczególnych utworów będzie pochodził z konkretnego, jednego show o tyle obraz video już nie koniecznie. Będziesz miał wrażenie że tych kamer jest może nawet więcej od 18Zresztą to praktyka przez Maiden powszechnie stosowana ~ na "Rock in Rio" jest mnóstwo ujęć które pochodzą z koncertów z Chile i Argentyny, natomiast przy "Deah On The Road" wykorzystano ujęcia z Wrocławia. Podobnie będzie tutaj ~ zobaczysz nawet nie będziesz się miał nad tym czasu zastanawiać bo całość będziesz oglądał z zapartym tchem
Ano.Tobink pisze:to o Nat? xD
Nie będzie bo... Polskie kina nie spełniają wymaganych norm dotyczących dźwięku i obrazu (a w Gwatemali niby spełniająGocha pisze:Ciekawe, kiedy wyemitują "Flight 666" w Polsce (jeśli w ogóle)... :/ Jest tu może ktoś z Krakowa kto byłby zorientowany w temacie? Fajnie byłoby wybrać się do Multikina albo Cinema City, nawet choćby ma premierę trzeba bylo czekac parę miesięcy.
Co za bzdura?:d Skąd to wytrzasnąłeś?Da5id pisze: Nie będzie bo... Polskie kina nie spełniają wymaganych norm dotyczących dźwięku i obrazu (a w Gwatemali niby spełniają![]()
![]()
)