23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Motorhead odwołany:
http://imotorhead.com/tour.cfm
Bardzo to absurdalne, ale niesamowicie mnie to cieszy, bo nie będę miał świadomości, że opuściłem ich koncert w Polsce !
http://imotorhead.com/tour.cfm
Bardzo to absurdalne, ale niesamowicie mnie to cieszy, bo nie będę miał świadomości, że opuściłem ich koncert w Polsce !
Chyba kpina w zywe oczy. pseudo grajki z huntera nie sa jednak w stanie ich sciagnac czy wstawili ich sobie wczesniej zeby ludzie bilety kupili? szczyt obludy i niekompetencji
Jest jakjas szansa, ze info zniklo z oficjalnej motorhead na dopoki hunterfest nie zdecyduje sie tego potwierdzic u siebie ? Jesli nie to mam na sprzedaz 7 biletow, cena 100 zl info na priv 
-
Deleted User 357
A to ciekawe, bo na plakatach ostro jest Motorhead umieszczany dalej
-
El Dorado
Hunter ich nie wystawił, na stronie hunterfestu nie było nic o motorachQba666 pisze:Chyba kpina w zywe oczy. pseudo grajki z huntera nie sa jednak w stanie ich sciagnac czy wstawili ich sobie wczesniej zeby ludzie bilety kupili?
To, że info zniknęło nie znaczy jeszcze że Motor odwołany. Na stronce Machine Head też taka sytuacja miała miejsce, dopóki nie ogłosił tego organizator a pamiętajmy że Motorhead ogłoszony jeszcze nie był.
Poczekamy zobaczymy
Poczekamy zobaczymy
Jeśli Motorheada rzeczywiście by nie było to mój wyjazd staje pod dużym znakiem zapytania. mam nadzieję ,ze nie będzie takiej sytuacji jaka była pare lat temu przy okazji odwoływania koncertów Opeth i Children of Bodom...
Trochę dziwne jest więc to:Artur pisze: a pamiętajmy że Motorhead ogłoszony jeszcze nie był.
http://screeny.pl/137872
Nic juz z tego nie rozumiem
Ludzie kurwa, opanujcie się.. Cały internet jedzie po organizatorach bo Ci dali dupy z Motorhead....Ja się pytam na jakiej podstawie? Bo zniknęło info ze strony? Z Machine Head też tak było. Organizator napisał, żeby zdjęli info, to to zrobili tylko z opóźnieniem..
W tej chwili oczywiście to takie samo bajkopisarstwo jak Wasze. Jedyne co możemy zrobić to czekać. Organizatorzy mają zastrzeżone w kontraktach z zespołami, że info o ich występie mogą podać w odpowiednim czasie ( względy marketingowe itd ). Dlatego nie ma kolejnych ogłoszeń.
Herki, ja chyba Londyn sobie ze względów finansowych odpuszczę, ale widzę, że pojawił się Berlin ( 11 grudnia) i tam będę starał się uderzyć. Co Ty na to?
Herki, ja chyba Londyn sobie ze względów finansowych odpuszczę, ale widzę, że pojawił się Berlin ( 11 grudnia) i tam będę starał się uderzyć. Co Ty na to?
No nie zamulaj : - (yankes pisze:Herki, ja chyba Londyn sobie ze względów finansowych odpuszczę, ale widzę, że pojawił się Berlin ( 11 grudnia) i tam będę starał się uderzyć. Co Ty na to?
Londyn robię na pewno, w zależności czy mi się uda zobaczyć jeszcze Motorhead na Hunterfeście i w Padovie to interesują mnie jeszcze właśnie ten Berlin i Stuttgart też w grudniu. Tylko, że na jesień Slayer planuje trasę i jednak Slayer będzie priorytetem finansowym i datowym dla mnie, więc czekam na daty Slayera : - ) A do Brna jedziesz?
Chcę tylko powiedzieć, że wczoraj na koncercie w Zabrzu Draku potwierdził, ze będzie Motórhead 
- BRNO - nie robię na pewno, bo termin przypada na moje zaplanowane wakacje.
- SZCZYTNO - jak zagrają, to jestem na bank, bilet już mam.
- LONDYN - tu właściwie zdecydują kwestie finansowe. Tak, jak i Ty nastawiam się na Slayera, mam nadzieję że Lamb Of God zrobi trasę po Europie jako headliner. Dziś, gdzieś czytałem, że oprócz Girlschool ma być jeszcze Diamond Head...masakra. Pokusa straszna. Zobaczymy jak będzie.
- BERLIN - tutaj jestem na 80%. Jeśli polecę do Londynu, to zacznę się zastanawiać czy sobie nie odpuścić, ale od tego zależy jak wypadnie Slayer i inne koncerty na jesień. Jeśli nie polecę do UK, jadę do Niemiec.
Jak widzisz, mam więcej znaków zapytania niż odpowiedzi.
- SZCZYTNO - jak zagrają, to jestem na bank, bilet już mam.
- LONDYN - tu właściwie zdecydują kwestie finansowe. Tak, jak i Ty nastawiam się na Slayera, mam nadzieję że Lamb Of God zrobi trasę po Europie jako headliner. Dziś, gdzieś czytałem, że oprócz Girlschool ma być jeszcze Diamond Head...masakra. Pokusa straszna. Zobaczymy jak będzie.
- BERLIN - tutaj jestem na 80%. Jeśli polecę do Londynu, to zacznę się zastanawiać czy sobie nie odpuścić, ale od tego zależy jak wypadnie Slayer i inne koncerty na jesień. Jeśli nie polecę do UK, jadę do Niemiec.
Jak widzisz, mam więcej znaków zapytania niż odpowiedzi.
No w mordę, no to tym bardziej trzeba się wybrać.yankes pisze:oprócz Girlschool ma być jeszcze Diamond Head
A Stuttgart ewentualnie jakby Berlin nie pasował? Bo tam tanio można dolecieć i Tobi też jest zainteresowany, więc już nas więcej : - )yankes pisze:Jeśli nie polecę do UK, jadę do Niemiec
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

I grają w Slejerhalle! Może znów w pobliżu zagra Semino Rossi!Tobink pisze:Stuttgart jest ładny
Panowie, tanio można dolecieć, ale z Warszawy. Nie widzę tej opcji. Musiałbym dojechać pkp ( kurewsko drogie na tej linii) z Poznania do Wawy, żeby z Wami lecieć. Do Berlina mam 4,5h jazdy pociągiem, więc jeśli Niemcy to tylko Berlin.
Koszty muszę ciąć, bo jesienią na pewno będzie ciekawie. Już pojawiają się ploty o trasie RAMMSTEIN
Koszty muszę ciąć, bo jesienią na pewno będzie ciekawie. Już pojawiają się ploty o trasie RAMMSTEIN
Ooo Rammstein to by mnie też bardzo interesował
A jakie konkretne?
Jest opcja kupna karnetu 1-dniowego, czy muszę kupić na wszystkie 3 dni?