No ale ja muszę na nich być. Skoro taka cena to może po wakacjach jeszcze bilety będą to kupię.
27/11/2009 - Rammstein - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/11/2009 - Rammstein - Katowice
Dowalili...
No ale ja muszę na nich być. Skoro taka cena to może po wakacjach jeszcze bilety będą to kupię.
Ostatnio zmieniony śr cze 10, 2009 5:50 pm przez Wrath, łącznie zmieniany 1 raz.
Ceny są kosmiczne, ale 2 dni temu oglądaliśmy ze Szkieletorem Volkerball i takiego koncertu nie odpuszczę. Na szczęście jeszcze dużo czasu i można odpracować ten bilet..
kurde, robią w Polsce europejskie ceny a dochody na mało europejskim poziomie nadal
Ja będę. Cena jak cena - można się spierać. Ale byłem na ich 2 koncertach w Polsze i wiem, że warto!
sie napinacie, jakby nie wiem co...wyzsze ceny biletow widzieliscie w zyciu. jak ktos mial dac 130 to i da 160 czy tam ile. nie chce czy uwaza, ze drogo to nie pojedzie. chce isc to zaplaci iles tam. ceny rosna a nie spadaja, wiec co sie dziwicie...nie powiem, zeby byla to mala kwota, bo jest to w moim przypadku jakas czesc wyplaty, ale...i tak postaram sie byc 
święte słowa. Jak patrze na bilet z 2004 roku to dałem 125 zł za koncert (BTW - tutaj były latarki na wejściu yankes) a w 2001 roku 90 zeta. Więc ta cena jakoś mnie nie dziwiS1MON pisze:ceny rosna a nie spadaja
no ale patrzcie na to: http://www.artistmusicexchange.com/ bilety na te koncerty sie tak zle sprzedaja ze oficjalnie obnizaja cene o polowe XD
co sie dziwić. Od kilku lat milczą, nowej płyty ni ma, nie wiadomo w jakiej są formie itd, itparchaon pisze:no ale patrzcie na to: http://www.artistmusicexchange.com/ bilety na te koncerty sie tak zle sprzedaja ze oficjalnie obnizaja cene o polowe XD
Nie no akurat Kravitz i Motley Crue płyty ostatnio wydali.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Faktycznie ciut drogo. Tzn. może i być sold out pod warunkiem, że nowy album okaże się mega hitem. Dużo zależy też od innych koncertów w tym czasie. Na razie można spokojnie czekać... I tak pewnie pod Spodkiem da się wbić za free. 
Ceny jak na Heaven & Hell, nie ma tragedii.
nie wiem gdzie tu napinanie, każdy stwierdza w zasadzie, że jest drogo , bo jest i tyle, przecież nikt z tego powodu płakał nie będzieS1MON pisze:sie napinacie, jakby nie wiem co...wyzsze ceny biletow widzieliscie w zyciu. jak ktos mial dac 130 to i da 160 czy tam ile. nie chce czy uwaza, ze drogo to nie pojedzie. chce isc to zaplaci iles tam. ceny rosna a nie spadaja, wiec co sie dziwicie...nie powiem, zeby byla to mala kwota, bo jest to w moim przypadku jakas czesc wyplaty, ale...i tak postaram sie byc![]()
Ale nie zamierzam ofkorz biadolić, myśle że na Allegro spokojnie znajdzie się oferty po cenach tańszych, zwłaszcza tuż przed koncertem, więc może wtedy właśnie "zapoluje"
Loża - 385,00 PLN
Miejsca siedzące Kat 2 - 187,00 PLN
Miejsca stojące (płyta) - 187,00 PLN
Miejsca siedzące Kat 3 - 165,00 PLN
Miejsca siedzące Kat 2 - 187,00 PLN
Miejsca stojące (płyta) - 187,00 PLN
Miejsca siedzące Kat 3 - 165,00 PLN
-
El Dorado
no cóż, europejskie ceny ;] i tak sie wyprzeda i i tak będą bilety chodziły po 350 zł
no coz... ceny jak ceny, myslalam ze jednak beda troche tansze. dla mnie jednak duzo roznice robi chocby 30 zl.. ale coz.. mysle ze mimo to sie wybiore
ja już kupiłem. Z tego co przeglądałem trybuny to te za ponad 300 zeta są ale tańsze idą jak woda
Cóż, szkoda. Chciałem się wybrać, ale jednak z powodu cen sobie daruję. Euro drogie to i koncerty drogie.
dobrze, że już kupiłem te bilety. śmiech na sali