The Final Frontier World Tour 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2010
obawiam się że druga część Twojej wypowiedzi może być całkiem realna 
Kra, kra, kra - Kruku, nie kraczMr.Hankey pisze:Do nas i tak nie przyjadą. Nie wiem jeszcze co, ale coś przecież musi się nie udaćA nawet jeśli faktycznie się pojawią w wakacje, to zapewne pominą nas podczas halowej/albumowej trasy co bardzo mnie smuci...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ja nie kracze. Po prostu nie chce ich u nas w wakacjeRALF pisze:Kra, kra, kra - Kruku, nie kracz
fakt ze nieglupio mowi. Jesli mialbym wybierac to na piknik moglbym do Czech na przyklad jechac a do nas na trase halowa, promujac album mogliby wpasc 
Z moich informacji wynika, że jest bardzo duża szansa na koncert Maiden w Polsce z okazji trasy albumowej.
A ja to widzę tak, lipiec Sonisphere Fest'10 zaś listopad ATLAS ARENA, Łódź. Chyba jestem optymistą. 
Jeśli chodzi o występ Maiden na Graspop 2010 to jest już on pewny. Czekać tylko na potwierdzenie. Fest zamknie KISS i to oni będą główną gwiazdą tego festivalu grając na jego zakończenie. Szkoda... Maideni już dostąpili nie raz tego zaszczytu.
Też mnie doszły takie słuchy. Z informacji jakie dostałem wynika też, że zagrają w Czechach co z pewnością ucieszy mieszkańców południowej Polski.Z moich informacji wynika, że jest bardzo duża szansa na koncert Maiden w Polsce z okazji trasy albumowej.
Na kilkudniowych festiwalach jest tak, że każdy dzień ma swojego headlinera, podobnie było na Wacken w 2008, - ponoć w tym roku ma tam zagrać również MAIDEN. Ciekawi mnie tylko ile krajów ostatecznie obejmie Sonisphere 2010, jak mniemam coś powinni jutro wyjawić.
DOD - witamy!
DOD - witamy!
A ja bym chcial zeby w kwietniu zagrali w indiach, jest taka opcja?? 
W czwartek rano jak sie obudze, mam nadzieje na dobre njusy
PS
Szukam pracy na maj/czerwiec, salary netto z 10 klockow minimun, dyspozycyjny 24/7. potem jade w trase za maiden:)
W czwartek rano jak sie obudze, mam nadzieje na dobre njusy
PS
Szukam pracy na maj/czerwiec, salary netto z 10 klockow minimun, dyspozycyjny 24/7. potem jade w trase za maiden:)
W 2010 na Indie raczej nie ma widoków, komunikat na OFICJALNEJ będzie widoczny już o 19:00 w środę.
Przy okazji trasy AMOLAD też się tak podniecaliście i nie przyjechali. ;]
za to my pojechaliśmy na AMOLAD x 2 
[quote="DOD"]Jeśli chodzi o występ Maiden na Graspop 2010 to jest już on pewny. Czekać tylko na potwierdzenie. Fest zamknie KISS i to oni będą główną gwiazdą tego festivalu grając na jego zakończenie. Szkoda... Maideni już dostąpili nie raz tego zaszczytu.
zgadza sie w 2008 roku grali jako ostatni band,mialem okazje byc na tym festiwalu
zgadza sie w 2008 roku grali jako ostatni band,mialem okazje byc na tym festiwalu
jesli to nie tajemnica skad juz macie info o halowkach promujacych nowa plyte?Da5id pisze:Z moich informacji wynika, że jest bardzo duża szansa na koncert Maiden w Polsce z okazji trasy albumowej.
i jesli faktycznie to prawda, to ciekawe czy odwiedza nasz kraj tez latem
Oto jest pytanie!?Budziol pisze:jesli to nie tajemnica skad juz macie info o halowkach promujacych nowa plyte?Da5id pisze:Z moich informacji wynika, że jest bardzo duża szansa na koncert Maiden w Polsce z okazji trasy albumowej.
i jesli faktycznie to prawda, to ciekawe czy odwiedza nasz kraj tez latem
ja mam zamiar wydac cale stypendium na Maiden i lata mi gdzie grają - oby grali jak najdłużej i oby hajs na bilety był - i mozna zyc 
Jak nie u nas to się w Czechach zobaczy 
No, to już jutro o tej samej godzinie dowiemy się o co chodzi. Nie mogę się doczekać 
na ostatnim koncercie bylo 30 tys. takze nie widze powodow zeby Maiden podczas przyszlej trasy ominelo "kraj kwitnacej lipy" 
angielskiego czasu wiec u nas chyba o 19Godzio pisze:No, to już jutro o tej samej godzinie dowiemy się o co chodzi. Nie mogę się doczekać
zreszta nie spodziewalbym sie pelnej rozpiski trasy