Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: Da5id »

Dostałeś warna za złamanie regulaminu - "Na forum Polskiego Fanklubu Iron Maiden - Sanktuarium zabrania się: (...) Obrażania i kpienie z Iron Maiden i jego byłych czy obecnych członków bez stosownej i logicznej argumentacji."
El Dorado

Post autor: El Dorado »

aha, czyli do postu, w którym piszę jak bardzo nie podoba mi się The Final Frontier powinienem był dopisać "Bo mi nie przypadło do gustu" ?
Borys1978
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Borys1978 »

Brawo El Dorado!
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

ostrzeżenie oczywiście akceptuję, tylko pytanie od kogo i dla czego nie widzę, od kogo je dostałem?
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

El Dorado pisze:aha, czyli do postu, w którym piszę jak bardzo nie podoba mi się The Final Frontier powinienem był dopisać "Bo mi nie przypadło do gustu" ?
nie rób z siebie głupka :!:
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Zamknijcie (lub scalcie) jeden z tematów "The Final Frontier - opinie na temat nowego albumu Maiden" lub The "Final Frontier", bo to to samo ;-)
El Dorado

nie to samo. w the final frontier rozmawia sie o okładce, różnych wydaniach płyty a w opiniach tylko o muzyce :B
El Dorado

nie chcę offtopować w temacie o koncercie w Budapeszcie więc tutaj postaram się zakończyć ten temat.

IRONSPARTAN - > czekam więc na pozew z sądu odnośnie tego awatara. Nie pozdrawiam
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

rozwiązujcie swoje problemy na prv ok?
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

czy za jeden bluzg można dostać 2 ostrzeżenia naraz ? Czy ktoś nie przesadził z ilością ostrzeżeń względem mojej osoby ?

czy za każde brzydkie słowo dajecie tu ostrzeżenie ?

będę wdzięczny za odpowiedź - moze być na priwa. Ale pisze tu, bo nie wiem, do kogo mam napisać z ekipy modów.

pzdr
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

to bardzo dobre miejsce na takie pytania.

Za każdy flug jest ostrzeżenie, jakiś czas temu tak postanowiliśmy bo robił sie niezły bajzel jak każdy mógł robić, pisać jak chciał i co chciał.
Ale bez przesady, jak ktoś ma zdrowy umiar to czasem oko sie przymknie, a jeśli faktycznie dostałeś 2 za jeden post to zdejmiemy jedno ostrzeżenie
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

taki bonus 1 + 1 gratis :mryellow:

Wszyscy którzy dostali warna za proszenie o link do nowej płyty maiden mogą się go pozbyć jeśli udowodnią że już kupili tą płytę(wystarczy podesłać mi na pm zdjęcie rachunku za nią, zrobione przy kartce z waszym nickiem z forum) ;-)
Awatar użytkownika
jesper
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: jesper »

Deleted User 804 pisze:taki bonus 1 + 1 gratis :mryellow:

Wszyscy którzy dostali warna za proszenie o link do nowej płyty maiden mogą się go pozbyć jeśli udowodnią że już kupili tą płytę(wystarczy podesłać mi na pm zdjęcie rachunku za nią, zrobione przy kartce z waszym nickiem z forum) ;-)
... zapomniałeś jeszcze dodać aby na fotce była morda gościa :facepalm: ;-)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Budziol pisze:a jeśli faktycznie dostałeś 2 za jeden post to zdejmiemy jedno ostrzeżenie
no i zdjęliście

Bóg zapłać :)
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
Deleted User 804

jesper pisze:... zapomniałeś jeszcze dodać aby na fotce była morda gościa :facepalm: ;-)
i dowód osobisty lub inny dokument ze zdjęciem :D
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

Deleted User 804 pisze:
jesper pisze:... zapomniałeś jeszcze dodać aby na fotce była morda gościa :facepalm: ;-)
i dowód osobisty lub inny dokument ze zdjęciem :D
I umowa o pracę, bo jak rodzice kupili to się nie liczy.
Deleted User 804

nie no wystarczy sam rachunek z podpisem. W dzisiejszych czasach zrobienie foty i zrzucenie jej na kompa to nie problem, az podpisem by ktoś nie wykorzystał np tego co bodajże jesper wrzucił :B
Deleted User 804

w sumie pozostałe warny też można tak sobie skasować :P
Awatar użytkownika
tomtomala
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: tomtomala »

Deleted User 804 pisze:Wszyscy którzy dostali warna za proszenie o link do nowej płyty maiden mogą się go pozbyć jeśli udowodnią że już kupili tą płytę(wystarczy podesłać mi na pm zdjęcie rachunku za nią, zrobione przy kartce z waszym nickiem z forum) ;-)
Masz jakiś deal z wytwórnią? :mryellow: Boję się ile warnów się zaraz posypie. :mryellow:
Deleted User 804

choroba, wydało się ;-) a tak poważnie to jestem ciekawy ile z osób "ściągnę teraz bo w dniu premiery i tak pojadę kupić" naprawdę pojechało kupić tą płytę
ODPOWIEDZ