Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
Dostałeś warna za złamanie regulaminu - "Na forum Polskiego Fanklubu Iron Maiden - Sanktuarium zabrania się: (...) Obrażania i kpienie z Iron Maiden i jego byłych czy obecnych członków bez stosownej i logicznej argumentacji."
-
El Dorado
aha, czyli do postu, w którym piszę jak bardzo nie podoba mi się The Final Frontier powinienem był dopisać "Bo mi nie przypadło do gustu" ?
Brawo El Dorado!
ostrzeżenie oczywiście akceptuję, tylko pytanie od kogo i dla czego nie widzę, od kogo je dostałem?
już nie mam tu najwięcej postów

nie rób z siebie głupkaEl Dorado pisze:aha, czyli do postu, w którym piszę jak bardzo nie podoba mi się The Final Frontier powinienem był dopisać "Bo mi nie przypadło do gustu" ?
Zamknijcie (lub scalcie) jeden z tematów "The Final Frontier - opinie na temat nowego albumu Maiden" lub The "Final Frontier", bo to to samo 
-
El Dorado
nie to samo. w the final frontier rozmawia sie o okładce, różnych wydaniach płyty a w opiniach tylko o muzyce 
-
El Dorado
nie chcę offtopować w temacie o koncercie w Budapeszcie więc tutaj postaram się zakończyć ten temat.
IRONSPARTAN - > czekam więc na pozew z sądu odnośnie tego awatara. Nie pozdrawiam
IRONSPARTAN - > czekam więc na pozew z sądu odnośnie tego awatara. Nie pozdrawiam
rozwiązujcie swoje problemy na prv ok?
czy za jeden bluzg można dostać 2 ostrzeżenia naraz ? Czy ktoś nie przesadził z ilością ostrzeżeń względem mojej osoby ?
czy za każde brzydkie słowo dajecie tu ostrzeżenie ?
będę wdzięczny za odpowiedź - moze być na priwa. Ale pisze tu, bo nie wiem, do kogo mam napisać z ekipy modów.
pzdr
czy za każde brzydkie słowo dajecie tu ostrzeżenie ?
będę wdzięczny za odpowiedź - moze być na priwa. Ale pisze tu, bo nie wiem, do kogo mam napisać z ekipy modów.
pzdr
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
to bardzo dobre miejsce na takie pytania.
Za każdy flug jest ostrzeżenie, jakiś czas temu tak postanowiliśmy bo robił sie niezły bajzel jak każdy mógł robić, pisać jak chciał i co chciał.
Ale bez przesady, jak ktoś ma zdrowy umiar to czasem oko sie przymknie, a jeśli faktycznie dostałeś 2 za jeden post to zdejmiemy jedno ostrzeżenie
Za każdy flug jest ostrzeżenie, jakiś czas temu tak postanowiliśmy bo robił sie niezły bajzel jak każdy mógł robić, pisać jak chciał i co chciał.
Ale bez przesady, jak ktoś ma zdrowy umiar to czasem oko sie przymknie, a jeśli faktycznie dostałeś 2 za jeden post to zdejmiemy jedno ostrzeżenie
-
Deleted User 804
taki bonus 1 + 1 gratis
Wszyscy którzy dostali warna za proszenie o link do nowej płyty maiden mogą się go pozbyć jeśli udowodnią że już kupili tą płytę(wystarczy podesłać mi na pm zdjęcie rachunku za nią, zrobione przy kartce z waszym nickiem z forum)
Wszyscy którzy dostali warna za proszenie o link do nowej płyty maiden mogą się go pozbyć jeśli udowodnią że już kupili tą płytę(wystarczy podesłać mi na pm zdjęcie rachunku za nią, zrobione przy kartce z waszym nickiem z forum)
... zapomniałeś jeszcze dodać aby na fotce była morda gościaDeleted User 804 pisze:taki bonus 1 + 1 gratis![]()
no i zdjęliścieBudziol pisze:a jeśli faktycznie dostałeś 2 za jeden post to zdejmiemy jedno ostrzeżenie
Bóg zapłać
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
-
Deleted User 804
i dowód osobisty lub inny dokument ze zdjęciemjesper pisze:... zapomniałeś jeszcze dodać aby na fotce była morda gościa![]()
![]()
-
Deleted User 622
I umowa o pracę, bo jak rodzice kupili to się nie liczy.Deleted User 804 pisze:i dowód osobisty lub inny dokument ze zdjęciemjesper pisze:... zapomniałeś jeszcze dodać aby na fotce była morda gościa![]()
![]()
-
Deleted User 804
nie no wystarczy sam rachunek z podpisem. W dzisiejszych czasach zrobienie foty i zrzucenie jej na kompa to nie problem, az podpisem by ktoś nie wykorzystał np tego co bodajże jesper wrzucił 
-
Deleted User 804
w sumie pozostałe warny też można tak sobie skasować 
Masz jakiś deal z wytwórnią?Deleted User 804 pisze:Wszyscy którzy dostali warna za proszenie o link do nowej płyty maiden mogą się go pozbyć jeśli udowodnią że już kupili tą płytę(wystarczy podesłać mi na pm zdjęcie rachunku za nią, zrobione przy kartce z waszym nickiem z forum)
-
Deleted User 804
choroba, wydało się
a tak poważnie to jestem ciekawy ile z osób "ściągnę teraz bo w dniu premiery i tak pojadę kupić" naprawdę pojechało kupić tą płytę