El Dorado - okładka singla - opinie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: El Dorado - okładka singla - opinie
fajna, ciekawa, z jajem, parodiująca konwencję starych komiksów Marvela, czy tez DC... w przeciewieństwie do okładki albumu - świetna, przykuwa uwagę.
Our time will come! Oooo...
Zgadzam się, okładka singla jest super prawie jak za starych dobrych lat! W takiej właśnie konwencji mogliby zrobić okładkę albumu... ale niestety nie zrobili :/ ona bardziej pasowałaby na okładkę gry komputerowej.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Jako pierwsi nie wpadli na taki pomysł, bo okładka w formie frontu komiksu już była u innych w 1993 roku, imitacja odciśniętego winyla też w kilku przypadkach, ale jestem za- podoba mi się 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
fakt ze nigdzie daty premiery singla nie podają, ale mam nadzieję ze wypuszcza coś dla maniaxWICKER MAN pisze:W ogóle nie zdziwiłbym się, gdyby tym razem Maideni nie wypuścili singla do sklepów przed premiera płyty. Tak naprawdę single kupują w dzisiejszych czasach tylko maniacy i kolekcjonerzy - pytanie czy warto bawić się z kilkoma wydawnictwami (CD, ''7 i '12 itp.) dla grupki maniaków, bo jest to średnio opłacalne.
na allegro jeszcze nie ma, na ebay jedyna ciekawe za ile pójdzie 
Plik ma być do darmowego downloadu do 21 VI 2010, wydaje mi się że 01 sierpnia dadzą singielek CD... albo tak na tydzień przed Sonisphere z reklamą festu na rewersie... Ja bym się ucieszył, utwór tytułowy + jakiś "live" z poprzedniej trasy a może i cover czy Clip promocyjny - maniax kupią. No i oczywiście PLP Vinyl - musss. Mogliby dołączyć jakiś gadżet - poster w stylu Marvel Comic... Oczywiście to tylko moje "wishful thinking" i tylko tyle 
co do b-side'u/'ów nie ma IMO szans na żaden cover. Maideni to leniuchy
w związku z czym dostaniemy jakiś numer live i być może teledysk/video ze studia/trasy, rzucenie takiego badziewia kosztuje ich zero wysiłku. Ostatni raz dali na singla covery w 1996 (singiel Virus, b-side'y My Generation i Doctor, Doctor) i na 99% tak pozostanie 
albo w ogole nie bedzie singla w wersji CD/SP tylko ten netowy i promo 
Pamiętaj,że to tradycjonaliści a i sam Harris jest kolekcjonerem - maniakiem, wydaje mi się że jednak coś wypuszczą przed albumem.
Okładka jest super!
Przecież podobno podczas nagrywania AMOLAD nagrali bodajże 4 covery, a z tego co wiem jeszcze nie ujrzały one swiatła dziennegokobi pisze:co do b-side'u/'ów nie ma IMO szans na żaden cover.
Czekalem np np ZZ Top - Tushmolojuh pisze:Przecież podobno podczas nagrywania AMOLAD nagrali bodajże 4 covery, a z tego co wiem jeszcze nie ujrzały one swiatła dziennegokobi pisze:co do b-side'u/'ów nie ma IMO szans na żaden cover.Może teraz na tym singlu je wypuszczą
spoko, po prostu ja w to nie wierzę ale to nie znaczy że nie trafimy szóstki w totka i nie dostaniemy coverów. Sam bym się ucieszył, ale jestem realistą 
a Ty gdzie nabyłeś?
tylko ze z Benkiem tak bylo bo promowki po calej Europie porozsyłane byly, a to chyba tylko UK to cene moze trzymąc choc poki co po 700zl chodzą
tylko ze z Benkiem tak bylo bo promowki po calej Europie porozsyłane byly, a to chyba tylko UK to cene moze trzymąc choc poki co po 700zl chodzą
-
MurderousTrooper
- -#Wrathchild

Najpierw jak zobaczyłam tą okładkę to się skrzywiłam i pomyślałam "co to ma być, do cholery?!". Ale potem zmieniłam zdanie. To coś nowego u Ironów, wielkie brawa za odwagę i ucieczkę od okładek wiecznie robionych w jednym stylu. Niewykluczone że nabędę i postawię na półeczce, coby cieszył oko. 
... fotki z neta.Budziol pisze:a Ty gdzie nabyłeś?
... to będzie regularne wydanie singla CD,7",12"
Szczerze to musiał bym ją zobaczyć na żywo bo na monitorze nie oddaje tego hmm tego czegoś
A trzymając ją w ręce, patrząc na nią, to zupełnie inne odczucie. Podobnie miałem z okładką Blac Ice która w necie wydawała mi się ciulowa ale w sklepie jak ją zobaczyłem zmieniłem zdanie 
...i już jasne skąd jest okładka