13/07/2010 premiera video Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- maidengraf
- -#Wrathchild

Re: 13/07/2010 premiera video Final Frontier
25 sekund zajawki tytułowego utworu to niewiele ale czuję ,że będzie mocny jak diabli
.To co słychać to raczej nie refren sam w sobie a jego końcowa fraza ,która wydaje mi się ,że będzie przedłużeniem drugiego refrenu , ba ..tymi słowami może sie nawet utwór zacząć ....ale i tak we wtorek będzie wszystko jasne w tym temacie 
Zapowiada się ciekawiej niż El Dorado, ale wypowiem się jak przesłucham całość,
Mnie się podoba to, że teledysk będzie pasował do klimatu "Star Treka", czyli tytułu i okładki płyty. Miejmy nadzieję, że teksty piosenek tez, bo po El Dorado byłem lekko zawiedziony pod tym względem.
A co do utworu: Ocenię, jak przesłucham, ale nawet po tych 25 sekundach mam pozytywne odczucia
A co do utworu: Ocenię, jak przesłucham, ale nawet po tych 25 sekundach mam pozytywne odczucia
... jasne, sęk w tym że te 40 [a właściwie ok.25] sekund jest chu&@%sze od "El Dorado" w całościBudziol pisze:może to głupie ape to 40 sekund muzyki z refrenem pozytywnie mnie nastraja do płytyEmilio pisze:Trailerek moim zdaniem bardzo fajnie wyglada :-)
... mimo wszystko czekamy do jutra bo z trailera jednak gówno wynika ... a może będzie KILL
Teledysk będzie trwał 8 min? 
Z teledysku wywalą pewnie znaczną część wstępną utworu (Satellite 15...) i zostanie pewnie 6,5 min utworku.
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Dalej podtrzymuję, że Ironi skopią dupe tą płytą 
- Iron Soldier
- -#Invader

Podejrzewam, że wyjdzie w 2 wersjach. Normalnej ponad 8-mio minutowej i skróconej o wstęp lub jakieś dłuższe gitarowe przejście.Zygmunt pisze:Z teledysku wywalą pewnie znaczną część wstępną utworu (Satellite 15...) i zostanie pewnie 6,5 min utworku.
Moze jednak ukaze się singielek CD, np. z video... 
Na singielek bym nie liczył, video pewnie oficjalnie zamieszczą w limitowanej wersji samego albumu.
czemu tak sądzisz?jesper pisze:... jasne, sęk w tym że te 40 [a właściwie ok.25] sekund jest chu&@%sze od "El Dorado" w całości
według mjie tek króciutki refrenik brzmi dobrze i na pewno lepiej od El Dorado
za mało to by oceniać cały utwór, ale ciekawy jestem czym podpadło Ci to 25sek aż tak ?
-
Eddie_T.H.
- -#Prodigal son

Znowu dają najgorsze do posmakowania. Potem co raz to lepsze. Płyta na deser, czyli nic nowego. Sprawdzona przez nich technika.
... dlatego że słyszę tam tylko smętne zawodzenie Dickinsona i mdłe, nudne riffy, oczywiście to tylko ok.25 sekund, dlatego dziwi mnie choćby Twoja opinia ... dla mnie to zdecydowanie za mało a może nie jestem aż tak zaślepiony tym zespołem.Budziol pisze:czemu tak sądzisz?jesper pisze:... jasne, sęk w tym że te 40 [a właściwie ok.25] sekund jest chu&@%sze od "El Dorado" w całości
według mjie tek króciutki refrenik brzmi dobrze i na pewno lepiej od El Dorado
za mało to by oceniać cały utwór, ale ciekawy jestem czym podpadło Ci to 25sek aż tak ?
Oczywiście jak wielu wielbicieli IRON MAIDEN czekam na ten teledysk , kolejny nowy utwór i wreszcie płytę
może i mam klapki na oczach jeśli chodzi o MAIDEN 
ale właśnie gdybym usłyszał tylko 25sekund El Dorado nie podobałoby mi się bo Bruce tam się męczy, a tu słychać taki fajny refren na luzie
absolutnie masz rację, że ciężko spekulować na podstawie niecałej pół minuty utworu
poczekajmy te 20h
ale właśnie gdybym usłyszał tylko 25sekund El Dorado nie podobałoby mi się bo Bruce tam się męczy, a tu słychać taki fajny refren na luzie
absolutnie masz rację, że ciężko spekulować na podstawie niecałej pół minuty utworu
poczekajmy te 20h
A ja mimo tego, że jestem zaślepiona tym zespołem, to zupełnie obiektywnie stwierdzam, że zaprezentoawne przez IM 25 sekund muzyki nowego kawałka jest świetne, podoba mi się wokal, podobają mi się riffy i ogólnie ta próbka robi na mnie dobre wrażenie. O tym, czy kawałek jest rzeczywiście fajny przekonamy się jutro, ale ja mam pozytywne nastawienie.
-
Deleted User 4432
mi się właśnie podoba ten riff. i nawet mi trochę chodziło po głowie "dy fainol front
IIIR dy fainol fronTiiiiiiiR
nie mogę się doczekać , najchętniej bym spał jutro do piętnastej .
nie mogę się doczekać , najchętniej bym spał jutro do piętnastej .
mam dokładnie to samonumLock pisze:mi się właśnie podoba ten riff. i nawet mi trochę chodziło po głowie "dy fainol front
El Dorado po 100 przesłuchaniach nie chodzi po głowie, a tu 2x usłyszałem i non stop śpiewam
No, zobaczymy jaka będzie reszta piosenki..to tylko trailer 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Boże drogi, to można w ogóle przeżyć słuchając tego czegoś tyle razyBudziol pisze:El Dorado po 100 przesłuchaniach nie chodzi po głowie
Rozumiem, ze naszego czasu bedzie to 16:00 ? :>