The Final Frontier - greckie wydanie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: The Final Frontier - greckie wydanie
dobra to pewnie wyjdzie coś maksymalnie koło 30€. Niech ktoś zliczy wszystkich chętnych i jeszcze dziś wstępnie zaklepie nam odpowiednią ilość płyt, by jutro/ pojutrze mu zapłacić gdyby ktoś jeszcze doszedł.
ośmioro ze mną i Wickerem na tą chwilę więc na taką ilość się dogaduj 
-
Deleted User 804
Może uda się coś jeszcze od niego wyciągnąć, ale też nie wiem ile dojdzie prowizji ebay bo przy takiej kwocie jaka wyjdzie za 8 płyt to zdecydowanie lepiej żeby transakcja była ubezpieczona. Jak dogadam się na ostateczną cenę w euro dam znać Budziolowi by rozesłał wieści i zebrał kasę. On też zajmie się wysyłką. Do Polski paczka trafi rejestrowaną przesyłką, a dalej do was packami czy poleconymi. Cena w pln będzie zaokrąglona i zależna od kursu ale dla jakiś 30€ wahania nie powinny być większe niż 1 czy 2 zł.
plus wysyłka po Polsce, ale to już gorsze 
dobra Panowie zamówienie złożone. Proszę mi wpłacać na konto 140zł (wliczona już przesyłka do Polski z Grecji oraz list polecony ode mnie do Was - zabezpieczony jakims tekturami babelkami itd)
na prv macie konto
absolutnie niczym nie ryzykujemy bo jest parę groszy drożej ale przesyłka w 100% ubezpieczona!
na prv macie konto
absolutnie niczym nie ryzykujemy bo jest parę groszy drożej ale przesyłka w 100% ubezpieczona!
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A co swoją drogą jest w tej dość nietypowej książeczce? Jakieś fajne fotki czy po prostu wielkie teksty piosenek? 
o to pytaj Wickera bo już to ma, ale jest zachwycony 
jak Grek nam jeszcze coś opuści nadwyżkę zwrócimy
Hankey, painron, Mirdaroh, Cybul oraz Rafello potwierdzili i wpłacili kasę - czekamy na resztę
czekam na potwierdzenie tomatomali i decyzje Jespera i Wickera
jak Grek nam jeszcze coś opuści nadwyżkę zwrócimy
Hankey, painron, Mirdaroh, Cybul oraz Rafello potwierdzili i wpłacili kasę - czekamy na resztę
czekam na potwierdzenie tomatomali i decyzje Jespera i Wickera
Bez względu na targi z Grekiem i ich efekt, dzięki za inicjatywę. W sumie można było samemu na ebayu zamówić ale w grupie zawsze jakoś inaczej. Fajnie, że Wam się chciało podjać temat! Jeszcze raz dzięki!
dokładnie, też mogłem sam, ale zawsze raźniej 
i nie wszyscy mają ebaya więc warto pomóc
i nie wszyscy mają ebaya więc warto pomóc
Ja tą płytkę widziałem i jakoś nie kupiłem. No, a jak żeście zapodali temat, to nagle jakoś mi się jej zachciało. Nie wiem jak to działa ale chyba potwierdza zachowania stadne i chęć posiadania tego, co posiadać będą inni 
... tak jak pisałem wcześniej swój egz. już kupiłem na Ebay teraz czekam na przesyłkę, będę zamawiał jeszcze jeden ale to już indywidualnie na swoje konto next week.
ok, czyli nie z nami to czekamy jeszcze tylko na odp toma i Wickera
-
Deleted User 804
Jako że prowizje ebay wynosi aż 20% wychodzi po 31,5€ za sztukę z transportem do pl skąd dalej Budziol roześle. On też zbiera kasę i się z wami rozliczy jak coś zostanie. Gdyby ktoś jeszcze chciał do jutra rana niech da znać do Budziola to na wieczór zamówię płyty.

oczywiście to tylko plastikowe opakowanie na zewnątrz które pewnie i tak trzeba bedzie rozwalić przy otwieraniuI would like to inform you that this item is sold outside on the streets next to the newspaper stands at press points and kiosks. All items are brand new and sealed, it is possible though that the edges of the strong plastic package not to be straight, or a bit bended etc. IT DOES NOT AFFECT the CD ehich is in MINT condition. Its not a big deal but i ought to give the most accurate description as possible.
Budziol ja już wpłaciłem pieniążki. Powinny być z rana na koncie.
i git czyli wszystko jasne 
extra to wydanie!
nasze już zapłacone mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu dojdzie
nasze już zapłacone mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu dojdzie
szczerze, to trochę więcej się spodziewałem po tym, że książeczka coś będzie miała, a tu w sumie to samo, ale w A4....
no a co ma mieć rozkładanego Edka ? 
no ba!
nie no myslałem że to greckie wydanie ma zwykłą książeczkę, a w tej A4 jest więcej zdjęć i grafik...