10/08/2011 - Metal Hammer Festival - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/08/2011 - Metal Hammer Festival - Katowice
"Płyta (miejsca stojące) – 155/ 170 zł"
Jak to rozumieć, płyta nie jest podzielona a bilety w różnej cenie?
Jak to rozumieć, płyta nie jest podzielona a bilety w różnej cenie?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 2868
przedsprzedaż / cena w dniu koncertu 
Nie przeczytałemKronos pisze:przedsprzedaż / cena w dniu koncertu
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 357
Niea bedą grac painkiller ??
- Elevatorman
- -#Clansman

nie żadnych Cradle Of Filth
Nevemore mogło by być wtedy obecność moja 100 procentowa 
Tu masz 155 zł za koncert halowy a nie 200 zł za pastwisko. 155 to cena racjonalna i wuje z EvilNation powinny wziąć ją sobie do serca. Więcej za zwykły koncert nie zapłacę w 2011 r.Cezarek1998 pisze:No niby tak, ale jeszcze SonisphereM@ti pisze:Przecież świetna cena, i bez sektora GC. A jeszcze pewnie coś fajnego dojdzie, może Whitesnake, skoro trasę z nimi mają. ;]Cezarek1998 pisze:Chyba ich coś z cenami porypało. 150 zł najtańsze? Nie jadę
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 2868
Oj tak, czas najwyższy, żeby w końcu zawitali do nasElevatorman pisze:Nevemore mogło by być wtedy obecność moja 100 procentowa
- Elevatorman
- -#Clansman

eh nie dla każdego 155 zł to optymalna cena, mimo wszystko
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
A ja tam bym chciał kredki, ostatnie albumy słabe ale mam sentyment do tej kapeli.
Ja bym prosił Whitesnake na support
Tak czy siak się wybiorę
Tak czy siak się wybiorę
A propos ceny, pamiętajcie, że to taki mikrofestiwal, tam będzie jeszcze parę kapel. Wydaje mi się, że cena i tak niższa niż w zeszłym roku, kiedy skład był zaje....y - Opeth, Pain Of Salvation, Katatonia, Riverside i Korn, jako ciekawostka dla mnie
.
Jak tutaj dojdzie Whitesnake, to cena 155 zł za bilet będzie jak najbardziej spoko. Jak dojdzie jeszcze kilka fajnych, mniejszych kapel to już w ogóle nie będzie co marudzić.
Jak tutaj dojdzie Whitesnake, to cena 155 zł za bilet będzie jak najbardziej spoko. Jak dojdzie jeszcze kilka fajnych, mniejszych kapel to już w ogóle nie będzie co marudzić.
Chyba ich coś z cenami porypało. 150 zł najtańsze? Nie jadę
Tu masz 155 zł za koncert halowy a nie 200 zł za pastwisko. 155 to cena racjonalna i wuje z EvilNation powinny wziąć ją sobie do serca. Więcej za zwykły koncert nie zapłacę w 2011 r.
Wiedziałem, ze jakiegoś stałego wątku mi brakowało, a ja głupi się nie zorientowałem. CENA.Jak tutaj dojdzie Whitesnake, to cena 155 zł za bilet będzie jak najbardziej spoko. Jak dojdzie jeszcze kilka fajnych, mniejszych kapel to już w ogóle nie będzie co marudzić.
Why so serious?
O tak. Też czekałem na podjęcie tego wątku. Nareszcie się pojawił.Mandrake pisze:Wiedziałem, ze jakiegoś stałego wątku mi brakowało, a ja głupi się nie zorientowałem. CENA.
Dziwicie się temu? Jak widać, cena koncertu jest sprawą istotną, więc zapewne zawsze ten temat będzie poruszany.
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

Hammerfall i Lost Horizon mogłby zagrać 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Koncert roku! Oby tylko z żadną żałobą nikt nie wyjechał...
Cena moim zdaniem bardzo dobra i paradoksalnie najbardziej się opłaca kupić najtańsze bilety, bo te droższe są chyba do jakichś badziewnych sektorów z tyłu, tylko z tym, że z krzesłami 
Cena jest bardzo dobra i nikt nie powinien narzekać. Ale to co mnie najbardziej cieszy to fakt, że Judas Priest nigdy mi się nie podobali, więc nie będę musiał kombinować podróży Gdańsk - Katowice po Ozzym, tylko bez bólu koncert odpuścić