Hehe... no i wszystko jasne. Stefan kasy nie bierze, ale nie ma nic za darmomikdyb pisze: ↑pt kwie 20, 2018 6:03 pm Może nie biorą kasy, ale rozliczają się barterowo.
Tremonti wziął podczas swojej indywidualnej trasy The Raven Age jako support, więc teraz może zagrać przed Stevem.
Killswitch Engage chciało grać przed IM - spoko, ale weźcie zespół mojego syna na support. I stało się! Dzisiaj ogłosili, że Raven Age ich supportuje na indywidualnych gigach![]()
Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
www.MetalSide.pl
Przysługa za przysługę, jak to w życiu 
Akurat KSE dla mnie spoko.
Bez szalu, ale jak dobrze naglosnia na rozgrzewke idealne
Bez szalu, ale jak dobrze naglosnia na rozgrzewke idealne
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Anthrax też ich wzial. No to niezle Stefan promuje mlodego.
A fakt... przecież w Stodole przed Wąglikiem grał TRA
Stefan jak Ojciec Chrzestny
Ostatnio zmieniony pt kwie 20, 2018 11:01 pm przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.MetalSide.pl
Można powiedzieć "dobry tatuś". 
raczej biznesmen, który teraz ustawia młodego wykorzystując swoje kontakty
www.MetalSide.pl
- hipcio_stg
- -#Moonchild

W sumie dobrze. Kto by nie chciał zapewnić bytu swoim dzieciom? Maiden nie będzie trwało wiecznie, a z drugiej strony dobrze, że Stefan każe pracować swoim potomkom. Może mają start z lekkim nitro, ale muszą cokolwiek robić. Nie mam zastrzeżeń.
Ja też nie mam zastrzeżeń i jest to w miarę normalne, że dzieciakom się pomaga. Tylko po co to "wielkie"hipcio_stg pisze: ↑pt kwie 20, 2018 11:14 pm W sumie dobrze. Kto by nie chciał zapewnić bytu swoim dzieciom? Maiden nie będzie trwało wiecznie, a z drugiej strony dobrze, że Stefan każe pracować swoim potomkom. Może mają start z lekkim nitro, ale muszą cokolwiek robić. Nie mam zastrzeżeń.
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tyle, że na samym koncu jest muzyka. A Raven Age gra po prostu gowno.hipcio_stg pisze: ↑pt kwie 20, 2018 11:14 pm W sumie dobrze. Kto by nie chciał zapewnić bytu swoim dzieciom? Maiden nie będzie trwało wiecznie, a z drugiej strony dobrze, że Stefan każe pracować swoim potomkom. Może mają start z lekkim nitro, ale muszą cokolwiek robić. Nie mam zastrzeżeń.
Słabe to niestety. Myślę, że z ostatnich lat z tzw. "poleconych przez IM supportów" - najlepsze było mimo wszystko Voodoo Six.
A najlepsze supporty jakie miałem przyjemność usłyszeć to zdecydowanie Trivium i Alice Cooper.
A najlepsze supporty jakie miałem przyjemność usłyszeć to zdecydowanie Trivium i Alice Cooper.
Ja najlepiej wspominam Kata w Hali Ludowej.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Stylistyki prezentowanej przez TRA za bardzo nie trawię, niemniej - przynajmniej się starają. Marzy mi się taka trasa Maiden w stylu "zderzenie starego z nowym (- szym)": np. IM i Avenged Sevenfold jako co-headlining - może w USA to by nie zadziałało (AS to jednak tam duża marka) niemniej w pozostałych miejscach globu - tak.
Argument super. Jesteś cienki, ale spoko bo się starasz
www.MetalSide.pl
Ale zabrzmiało okrutnie
, radio wylansowało na tzw. "gwiazdy" równie cienkie kapele albo nawet gorsze niż TRA. Cóż, śpiewać każdy może, kwestia znalezienia odbiorców. Tata pomaga, ok. - gdybym był takim bogatym tatą pewnie też bym pomógł, przecież Harris doskonale wie, że "Kruczej Ery" raczej nie można nazwać ósmym cudem świata, jednak (co trzeba obiektywnie przyznać) lansuje się i wypromowano nie takie badziewia. Trochę szkoda, że na koncertach IM oprócz TRA nie dodawano target supportu w postaci legendarnej, choć mniej znanej grupy - jeśli w ostatnich latach się to zdarzało, to raczej w wybranych lokalizacjach (np. Anthrax we Wrocku). To by było ekstra: najpierw rodzinka, potem uznany zespół i na koniec Maiden. Cóż, z tymi uznanymi trzeba się pieniążkami podzielić a Rod to robi baaardzo niechętnie 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Popieram, z tym że nieobligatoryjnie najpierw rodzinka.RALF pisze: ↑sob kwie 21, 2018 10:32 amTrochę szkoda, że na koncertach IM oprócz TRA nie dodawano target supportu w postaci legendarnej, choć mniej znanej grupy - jeśli w ostatnich latach się to zdarzało, to raczej w wybranych lokalizacjach (np. Anthrax we Wrocku). To by było ekstra: najpierw rodzinka, potem uznany zespół i na koniec Maiden.
Ja wolałbym, żeby brali jakieś mniej znane kapele, ale prezentujące jakiś sensowny
poziom. A nie takie, które "się starają". No ale to biznes i sentymentów nie ma. Chcesz grać przed Maiden to płacisz, albo synków bierzesz w trasę 
www.MetalSide.pl
Hej,
Szukam dojazdu dla dwóch osób z Wrocławia na koncert w Pradze
Szukam dojazdu dla dwóch osób z Wrocławia na koncert w Pradze
Rejestracji na FTTB nadszedł czas!
Na początku nie było pierwszego Krakowa, ale naprawili już błąd.
Na początku nie było pierwszego Krakowa, ale naprawili już błąd.