to i tak bedzie zajebiścieSir Saw pisze:a jak nie będzie żadnego z wyżej wymienionych?
Beginning mi sie troche przejadłSzajba pisze:wolisz "witamy w piekle " zamiast "the begining"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
to i tak bedzie zajebiścieSir Saw pisze:a jak nie będzie żadnego z wyżej wymienionych?
Beginning mi sie troche przejadłSzajba pisze:wolisz "witamy w piekle " zamiast "the begining"
super, patrząc na godzinę o której piszesz to widzę że kupno biletu zbiegło się z piątkową balangą :beervBrand pisze:Kupiłem dziś bilet w Loch Ness
Ano, karaoke w Loch Ness dobre byłoWIT666 pisze:super, patrząc na godzinę o której piszesz to widzę że kupno biletu zbiegło się z piątkową balangą
dzwonilem do klubu i manager klubu mi mowil ze bilety sa w Pod Palma dostepne bez problemu, a takze w innych miejscach jak np sklepy muzyczne "Best", "102"Mandrake pisze:Hej WIT dzisiaj byłem "Pod Palmą" po bilet i koleś mi oznajmił "że jeszcze mu nie wysłali"...
najwidoczniejMandrake pisze:OK być może trafiłem na kogoś niedoinformowanegoDzięki za info :beer

takAbstract pisze:Będzie ewentualnie możliwośc kupienie koszulki na stronie internetowej Chainsaw?