Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania
Byle nie Opener, byle nie Opener... Solowy gig, solowy gig...
- Caracalized
- -#Assassin

Wydaje mi się, że Mystic też może być prawdopodobny razem z jakimiś innymi czerwcowymi festiwalami. Ale cieszę się, że ja Faith No More nie muszę się przejmować 
Kurde jakby był FNM/Slayer i coś jeszcze to trza jechać xD, średnio mi sie widzi, bo podobno nie ma noclegów już, ale to sie najwyżej namiot kupi, tylko nie wiem co na to tata xd
Zajzajer on the Road 2026:
- Caracalized
- -#Assassin

Jak to noclegów nie ma? xD
No ktoś gdzieś pisał, że wszystko zaklepane na przyszły rok ten 2027 w gdańsku i okolicach, serio tak ktoś pisał.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Było też rozkminiane czy już nie ma, czy jeszcze nie ma 
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nie Nomad, ktoś znacznie trzeźwiej myślący 
#johnny2026
#SilneRamięPrawa
#SilneRamięPrawa
tu mówimy o sytuacji, że wzdłuż SKM, blisko przystanków, praktycznie nie ma już wolnych hoteli, nawet w Gdyni są 2 duże hotele w całości zarezerwowane (chociaż wcale nie są blisko SKM) - gorycz tak napisał/napisała
- Caracalized
- -#Assassin

Aż z ciekawości sprawdziłem na bookingu czy rzeczywiście tak niczego nie ma na 4 noce z 9 do 13 (sam bym tak brał jakbym miał jechać) i dużo jest noclegów, ale strasznie drogich, niektóre nawet za 5+ czy 6+ kawałków, ale w odległości do 2km od tej Polsat Areny widziałem parę za lekko ponad 1700 czy 1800 zł, a jeden nawet jakieś 1485, więc takiej tragedii nie ma, a gdzieś w centrum miasta nawet za 1150 coś dostrzegłem. Jakbyś w pierwszy dzień festiwalu chciał przyjechać zamiast dzień przed to pewnie i jeszcze taniej byś coś znalazł. I dodam, że możesz zawsze wybrać opcję z bezpłatnym odwołaniem i nie płacić od razu za nocleg, a nawet w dniu przyjazdu dopiero lub parę dni przed.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

No to wszystko zaklepane na przyszły rok ten 2027 w gdańsku i okolicach, czy wzdłuż SKM, blisko przystanków, praktycznie nie ma już wolnych hoteli - bo to dwie różne sytuacje.
Jeśli to pierwsze, to już mówię, że to pierdolenie, bo właśnie sprawdziłem na Bookingu. Jeśli to drugie, to jak najbardziej możliwe, ale warto też pamiętać, że niektórzy jeszcze nie udostępnili na ten okres swoich kalendarzy, więc warto monitorować sytuację. Albo zaakceptować, że jak się chce blisko SKMki, to ten pociąg (hehe) już odjechał i ogarniać na kolejną edycję prędzej, a na 27 wziąć gdzieś dalej.
Jeśli to pierwsze, to już mówię, że to pierdolenie, bo właśnie sprawdziłem na Bookingu. Jeśli to drugie, to jak najbardziej możliwe, ale warto też pamiętać, że niektórzy jeszcze nie udostępnili na ten okres swoich kalendarzy, więc warto monitorować sytuację. Albo zaakceptować, że jak się chce blisko SKMki, to ten pociąg (hehe) już odjechał i ogarniać na kolejną edycję prędzej, a na 27 wziąć gdzieś dalej.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Ale też uspokajam, IMO jeśli chodzi o FNM to najpewniejszą opcją jest (niestety) Open'er (no, może to nie uspokojenie, bo w jego terminie z noclegami zawsze będzie gorzej xD). Ewentualnie może jakiś koncert solowy robiony przez Alter Art. W inne opcje nie wierzę. A najpewniejsze jest i tak to, że będą na Rock For People xD
A Slayer na Mysticu (czy gdziekolwiek indziej) to raczej tylko mokre sny kuca. Tu, sądzę, zobaczycie Slayera w Polsce jak świnia niebo.
A Slayer na Mysticu (czy gdziekolwiek indziej) to raczej tylko mokre sny kuca. Tu, sądzę, zobaczycie Slayera w Polsce jak świnia niebo.
- Caracalized
- -#Assassin

Mi też się szczerze wydaje, że ten Slayer jest trochę życzeniowy.
Oni pamiętam napisali (w sensie ci od mystic) ze stocznia bedzie za mała na niektore nazwy, to aż tak dużo nazw nie zostaje, no chyba, że będzie coś w stylu Bring Me the Horizon i to mieli na myśli.
Matko jedyna. Tu jest wszystko co jest złe we współczesnej muzyce z rockowym pazurem.
Czyli czekam na jakiś Bullet For My Valentine, Evanescence czy inny Bring Me The Horizon na Mystic jak na wyrok.
www.last.fm/user/darkfuneral18