Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8107
No tym się jakoś chce, lepiej niech Maiden nie nawali w przyszłym roku.
Richie mówił ostatnio, że nie chce, by ludzie płacili dwa razy za to samo, stąd drugi leg po US dostaje zupełnie inny repertuar, niż za pierwszym razem.
Ogólnie widzę tu ciekawe paralele względem fioletowej trasy w 2019: zupełnie nowa setlista, masa rarytasów, brak Painkillera i... Nie usłyszymy tego w Europie
Ogólnie widzę tu ciekawe paralele względem fioletowej trasy w 2019: zupełnie nowa setlista, masa rarytasów, brak Painkillera i... Nie usłyszymy tego w Europie
Ostatnio zmieniony pt paź 14, 2022 9:23 am przez Schizoid, łącznie zmieniany 1 raz.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Genocide to moje marzenie od lat. Tak samo jak Out In The Cold, które też było grane tylko w USA... Dla Europejczyka jest trasa-widmo z księciem ciemności 
Świetny set. Stawiać mi Ozza na nogi albo niech wreszcie anulują umowę na tą wspólną trasę.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Oni prawdopodobnie przyjadą do nas latem, ale to już będzie raczej trasa albumowa.
Chcesz zostawić Sharon bez źródła utrzymania? Nieładnie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Ale jak to bez źródła utrzymania? Wyobraź sobie, co się stanie, jak Ozzy w końcu spadnie z rowerka
Przecież wtedy to dopiero Sharon zacznie zarabiać.
- blackcocker
- -#Moderator

No to niech już wdroży ten biznesplan w życie
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nie mam więcej pytań
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Set piękny, w tych sprawach JP nie zawodzi (chyba, że skracanie w trakcie trasy).
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Metalophil
- -#Moonchild

Set fpytę, chociaż ja się nadal pytam gdzie są te kawałki z ery Tima?
Trochę szumu wokół tego było, a ja serio jestem ciekaw jakby to zabrzmiało...
Trochę szumu wokół tego było, a ja serio jestem ciekaw jakby to zabrzmiało...
Jedyny numer z ery Tima, jaki chciałbym usłyszeć od JP to Cathedral Spires. A on trwa prawie 10 minut. Czyli tyle co 2 inne. Spokojnie przeżyję jego brak. Ale mógłby wrócić do seta Tyrant 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Myślę, że ten set jest w miarę bezpieczny. Po pierwsze jest krótszy od wyjściowego repertuaru na Europę, a po drugie same utwory też są sumarycznie prostsze. Fakt, mamy Screaming For Vengeance, czy Riding On The Wind, ale odpada Painkiller, A Touch Of Evil, czy Victim Of Changes. Coś tam pewnie pozmieniają, wydaje mi się, że najmniej bezpieczny jest Steeler i Judas Rising (oba grane niedawno w USA), ale trzon seta zostanie zachowany.
Oni już nie mają zbyt wiele czasu, niech utwory Rippera zostawią w spokoju i wygrzebują więcej rzeczy pokroju Genocide. Trochę tego jeszcze zostało.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Set bardzo nie pode mnie, ale może uda mi się przejsc w Bostonie
Zaliczasz przy okazji jeszcze Priest? Zazdro 
A czemu set nie pod Ciebie?
A czemu set nie pod Ciebie?
Nie ma Painkillera 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wiesz co powinienem być w Bostonie wtedy, więc może się udać wpaść
Niezbyt pode mnie bo nie przepadam za SfV, z mojego top10 wałków Priest jest tylko Beyond. A tak to sporo wałkow które sa mi obojetne.
Akurat brak Painkillera na duży plus